אהבתי את ציפי,מה אתם חושבים עליה?

ציפי,תלכי לעשות דיאטה דחוף,אפילו 2

צעדים קשה לך לעשות.... ותיהי קצת יותר מתורבתת....

איזה סתומה בטירוף-פרמיטיבית ,וזה

שהיא לא אוהבת כלבים-תיעבתי אותה יותר..

zaazaa

New member
בואנה אתה סתום

מה הקשר לפרימטביות אם היאשונאת כלבים ובכלל היא לא שונאת אותם פשוט לא מסתדר לה בעין שהכלב צריך להיות בבית

אני דברתי עליה בשתי נושאים,זה שהיא

פרמיטיבית זה אחד,וזה שהיא שונאת כלבים זה 2... אגב,את או אתה סתום או סתומה לא פחות ממנה...

0זוהר

New member
זיו יגעלול אני מכינה שפודי כלבים

אתה סתום ברמות גבוהות לא כל משפחה אוהבת להכניס לתוך ביתה כלבים שיכרבנו וישתינו לה בפרצוף ולתימנים במיוחד שגרים במשפחות גדולות ואין הרבה מקום לילדים וכל שכן לכלבים

yuvi55

New member
מי שלא סובל כלבים אינו פרימיטיבי בה

מי שלא סובל כלבים, אין זה אומר שהוא פרימיטיבי או משהו כזה,או שהוא מפחד מכלבים,או שאינו מוכן שהכלב יסתובב בבית, ילכלך וכו'. אני מבין אותה, אך מאחר ובאה לשבוע- להיות אם מחליפה אין מקום לדרוש להוציא את הכלב מהבית ולהשאירו בחוץ.

0זוהר

New member
ציפי גזענית שונאת גוקים וכלבים

ציפי צעקה מוות לגוקים והרגה כמה מהם

Kate9

New member
ציפי?

כמה שהיא שמחה והכל, אבל היא חרא של אימא, מה זה הבנים שלה לא מדברים והיא לא עושה כלום ? מטומטמת.... לא יודעת לחנך את הילדים שלה.. נו מה, איך היא תדע אם היא קיבלה את אותו חינוך מזוויע מההורים שלה.. אני גם מתעבת אותה לגמרי

הגזמת/ם, היא לא חרא של אמא

היא אולי לא האמא האידאלית,ולא מחנכת גדולה, היא כנראה אוהבת את הנעורים וגם מתנהגת כמו בגיל ההתבגרות. לא נראה לי שהילדים שלה אוהבים אותה פחות מילדים אחרים את האמהות שלהם. וחוצמזה אם היא אוהבת כך את החיים, שיערב לה. הילדים שלה יסבלו כשהם יצאו מהבית לצבא. תהיה להם בעיית הסתגלות רצינית.אני בטוחה שגם בביה"ס יש להם בעיה, ילדים שהולכים לישון בשעה 03.00, איך הם יכולים לתפקד במשך היום. ואולי זה באמת היה בחופש הגדול. רק בעניין שני הבנים אני מסכימה, איך היא "עברה לסדר היום" כשהם לא מדברים כ"כ הרבה זמן. וכלב, חבל שהיא לא אוהבת, בע"ח מרגיעים אנשים היפר-אקטיביים.

Kate9

New member
מבחינתי היא חרא של אימא

מבחינת החינוך של הילדים שלה וההתעלמות מהריב של 2 הבנים שלה. זה פשוט היה מגעיל. אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

למעלה