אהבתי היום את הפרק חוץ מהסצנות

רונית1

New member
אהבתי היום את הפרק חוץ מהסצנות

של נינה ותומס. הסוף היה שווה את הכל, איך מאק מתענגת על הרגעים עם בילי ופתאם הוא מופיע.

Dawn12

New member
?Can you feel the ../images/Emo23.gif tonight

כמה חודשים אנחנו כבר מחכים לפרק הזה? כמה פעמים אנשים שאלו מתי זה כבר יגיע? בשלוש מילים: היה שווה לחכות.
אולי בכל זאת האנשים שם בהפקה יודעים את העבודה שלהם. אולי כל החודשים הארוכים האלה שבהם הסיפור הזה נמרח לא היו סתם כדי להעביר את הזמן, אלא נועדו לגרום לנו לחשוב "נו כבר, מתי זה יקרה?" אם ישר היו מצמידים את מק לבילי אני בכלל לא בטוח שאנשים היו מתלהבים מהזיווג הזה (אני מניח שיש גם עכשיו כאלה שלא), ובטח לא בהתחלה. צריך לבנות סיפורים כאלה לאט, לתת לנו להכיר את הדמויות ורק אחר כך לקטוף את הפירות, וזה בדיוק מה שעשו כאן.
הסצינה שבה הכריזו על המלכה היתה מצויינת, בעיקר בזכות הצילומים שהראו לנו את הפנים הנדהמות של כולם. ג'יל נראתה כאילו כל עולמה חרב עליה, ובריטני? אלוהים ישמור, כמה דמעות בגלל כתר מטופש... ועכשיו תגידו לי שאין כאן הקבלה לכוכב נולד.
ריאנה היא כמובן עדי כהן, באה לדפוק הופעה בלי שום סיכוי ממשי לזכות. בריטני היא סקעת, הפייבוריטית עם הניצחון הבטוח ביד שמחייכת לעבר המצלמות בכל הזדמנות אפשרית, ומק, שאולי מהיום יש לקרוא לה מק מויאל (
) שהפתיעה ולקחה את כל הקופה. ומילה קטנה על הסצינה של ויקטור וניק - אני חושב שכבר שנים לא ראיתי הופעה כזאת של אריק שחשף היום את הצד הפגיע של ויקטור (כן, כן! יש צד כזה!). זה היה נראה כל כך אמיתי וכל כך במקום, שלא לומר מרגש, לראות את ויקטור חושף את עצמו ומנסה לגרום לניק להבין כמה זה פוגע בו. שלא יגידו שאני לא יודע לפרגן לו כשצריך.
אבל עם כל הכבוד לאריק (ויש מעט כבוד) - זה עדיין היה ויישאר הפרק של מק ובילי - ללא ספק הזוג הכי הכי שיש לנו עכשיו.

../images/Emo85.gif../images/Emo79.gifנ"ש-מי זה נייתן../images/Emo35.gif

מיש'ו זוכר
ולאן נעלמו דני
ופיליס

קיית1

New member
../images/Emo99.gif איזה פרק !

הסיכום שלך מקסים, קולע בדיוק למה שחשבתי. ההקבלה שלך לכוכב נולד ממש מתאימה.... מק מויאל
שני קטעים שהתרגשתי בהם באמת היו כשויקטור צעק על ניק ונראה שבעוד רגע הוא מתחיל לבכות...התרגשתי וגם הופתעתי... וכמובן הנשיקה הנשיקה הלוהטת של מק ובילי, לדעתי הם הצליחו כשחקנים להעביר את האהבה וההתרגשות כמו שצריך

בילי ומאק אחלה זוג

סוף סוף מתחילים לראות את הזוג בילי ומאק... חוצמיזה שהיה קטע לראות את הפרצוף של בריטני,מסכנה היא לא יכלה להנות מהערב...חחח.... ניומן ג'ניור צריך ללמוד שכמו שיש יתרונות שאתה בן של ויקטור אז יש גם חסרונות! שיקבל את החסרונות ויהנה מהיתרונות! חוץ מיזה שבנתיים שרון יותר חכמה מימנו..הוא כועס ולא מבין כלום.

נעמהdj21

New member
אני לא ראיתי אתמול... מישו מוכן ל

לעדכן אותי? אני מבינה שהייתה התפתחות בגיזרת מקבילי? חמודים שלי.... תגידו לי שהם שברו את הקרח...

אהבתי את כל ההערות והסיכומים...

אבל אני לא מוכנה להשוות את סקעת המתוק לשרלילה בריטני, ובאמת שחר העלת לי עכשיו זכרונות לא נעימים מרגע ההפסד של סקעת אהובי בגמר, אבל נסלח לך כי אתה מקסים ומיוחד וגם כי אני יכולה לחיות גם עם הזכיה של מויאל. כמה חיכיתי לרגע האיחוד של מק ובילי, אין לכם מושג!!! איזה מתוקים!!!

וחג סוכות שמייח לכולם!!!../images/Emo74.gif../images/Emo140.gif

ועדיין לא חזרתי סופית כי המחשב שלי עדיין לא תוקן סופית, כרגע אני כותבת מהמחשב של בת דודה שלי. (אני מחלטרת, כל פעם ממחשב אחר). עידית, אני מקווה שקיבלת את המסר שלי כי את שלך ראיתי אחרי ראש השנה במקרה.

dviridit

New member
כן קיבלתי תודה רבה וחג שמח. מקווה

שתחזרי אלינו בקרוב מאד. האמת שלפני כמה זמן תהיתי איפה את. כרגע אני מצטרפת למשפחת נפגעי הוירוסים והתקלות (במיוחד בתיבת האימל).

למעלה