אהבתי מאוד היום את סיסה.....

גילגולה

New member
אהבתי מאוד היום את סיסה.....

איך היא דאגה לאביה - מיגלוש שלנו. איך היא עודדה אותו - ממש היתה מדהימה לדעתי.

גילגולה

New member
ואיריס השטן - סוף סוף .....

היום כאב לה על מישהו - הסוס שלה החולה ויתכן שימות.

ElinorL

New member
אוי, אני מקווה שהסוס שלה לא ימות כי

אז באמת לא ישאר לה אף אחד בסך הכל היא די מסכנה כי כולם מתעללים בה ולא תמיד היא אשמה... הסוס שלה זה הדבר שנשאר לה מהחווה ובמיוחד אחרי שההורים שלה מתו זה לא מגיע לה למרות הדברים שהיא עשתה כי בסך הכל היא ילדה מסכנה ומגנה על עצמה בעזרת המתקפה... סיסה באמת חמודה! איך היא דאגה לאבא שלי :) מאמי כזאת

גילגולה

New member
כנראה (ולא באכזריות) מגיע לה....

להיות לבד, כי היא לא יודעת להתנהג ורק מציקה ופוגעת באחרים. אז הבכי שלה אתמול על הסוס כבר מראה כמה כואב על משהו שאוהבים באמת.

אולי האסימון ייפול לאיריס--------|?

ייתכן וייתכן בהחלט שאיריס המתוסבכת הזאת תבין סוף סוף . מכיוון הראייה שלי לחיים בלבד אני אומרת - כל מה שקורה זה סימנים מהיקום. זאת אומרת - אם היקום לוקח לך דברים - אנשים שאתה אוהב זה סימן כלשהוא.יכול להיות סימן שאותו אדם גמר את תפקידו בעולם הזה יכול להיות סימן שהאדם שנשאר צריך לעשות עבודה עם עצמו על מנת להיות אדם יותר טוב עם לב יותר פתוח. אז אם ייקחו לה את הסוס ייתכן שהיא תבין שדרכיה צריכות שינוי .... מכרה שלנו איבדה את כלבתה האהובה ביותר לנגד עיניה בשבוע שעבר.פשוט נדרסה לה בהרים באילת והיא עברה טראומה נוראית - היתה לבד ולא היתה יכולה להרים את הכלבה הגדולה והיא מתאבלת כי זאת היתה הילדה שלה.אבל- מוות הוא רק חלק מהחיים ואני מקווה שהארוע ייתקבל על ידה כאפשרות לפתיחה חדשה לראייה אחרת. ותגידו מה שתגידו....

היפה tal

Active member
צדקת בתיאור שלך אבל

מגיע לאיריס, כל פעם שאני מתחילה לרחם עליה (אם בכלל) אני נזכרת איך היא היתה קוראת לקמילה ז'ודס והיה בא לי לפוצץ לה תפרצוף עם השומה שלה.הלוואי והיא תשאר לבד ואם זה תלוי בכך שהסוס ימות שימות!! ויש לי כמה שאלות: האם קמילה תמות? ועם מי אדו יהיה בסוף? מי אתם רוצים שתהיה איתו?

סיסה-סוף סוף מיגל מקבל את הריבית

על ההשקעה משלו עם הילדה המעצבנת הזאת. כל כך הרבה שנים היא היתה ממומרת על מר גורלה שאיבדה את אימה - האשימה את אחיה באובדן הזה.התלוננה כל הזמן על הכל בעיקר על כך שטרם חוותה אהבה. עכשיו היא פתחה את הלב לאבא המקסים שלה והתפקידים התחלפו לזמן מה. היא נתנה לו את האפשרות לבכות - להוציא וזה היה כל כך מרגש שממש בכיתי. רגעי העדנה האלה הם שנותנים טעם לחיים. אני כזאת רגשנית - כל הזמן רוצה להרגיש "עדנה" אבל במציאות זה לא ככה. רגע אחד כזה "צריך" להספיק להרבה זמן ולכן פעם הייתי רושמת בלוח השנה את הימים הנפלאים האלה כדי שכשאפול אזכור אותם......

אור G

New member
:) יפה אמרת!!

כן היא חמודההההה אני מתה עליה לפעמים.. אבל יש לה קטע כזה שהיא נראית כאילו היא לועסת מסטיק כל החיים שלה..

ElinorL

New member
טל היפה הנה התשובות שלך:

אוקי אז ככה אני הייתי מאוד רוצה שאדו ישאר עם קמילה מכיוון שהם מאוהבים ואלנה אוהבת את מיגל אז ככה כולם מאושרים וזה שאדו ואלנה היו מאוהבים לא אומר שהם צריכים לחזור כי יש סיפורים שלא מצליחים והעיקר שקמילה עם אדו ושתיהם מאוהבים ומאושרים ושאמן שאלנה תחזור למיגל כדי שהם יוכלו להיות שמחים שוב :) ועכשיו שלאלות האחרות (זהירות ספויילרים!!!
) קמילה לא תמות ואדו יהיה עם קמילה כל מי שמגיב על החלק עם הספויילר שישים סמל כדי שלא יכנסו להודעה בטעות בלי לדעת שזה ספוילר גם...

קפיטו

New member
נכוןן

סיסה ממש מתוקההה!! תמיד היא מנחמת את כולםם ואם כבר סיסה, זוכרים איך היא הרביצה לאורלנדו כשהוא הרביץ למיגל ולפאולו?

למעלה