אהבתם את השיר החדש של רבלדה?

אהבתם את השיר החדש של רבלדה?

אני ממש אוהבת יש לי את שני הגירסאות ושניהם מדהימים אבל השניה עם אנהי יותר יפה היא מוסיפה המון...ודולסה שרה כזה מדהים כמו תמיד...אבל שהייתי בפורומים של המקסיקנים אהבו את זה אבל לא יתלהבו כל כך אבל אני בטוחה שאם הזמן זה יהיה להיט כמו כל שיר של RBD

דייייייייייייייי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

א.למה אי אפשר לשרשר את זה לשאלות בקשות..... ב. די עם כל התמונות האלו!! תוסיפ\י את זה לגלריה שלה!

טוב סליחה אני חדשה פה

לא צריך להתנפל ככה סך הכל רציתי לשים לכם תמונות אבל לא ידעתי שאסור ותודה על הקבלת פנים היפה באמת את מאוד נחמדה עד כדאי כך שאני כבר לא רוצה להיות יותר בפורום הזה

TuTyBoP15

New member
לאאאאאא אל תלכיי כנסי

אולההה....היא עצבנית כרגע אז אל תתיחסי.. הקבלת פנים באמת יפה מאוד חחחח...לא נוראא בגלל מישהי אחת תצאי מהפורום?? לא לא לא תראי כדי להבין את כללי הפורום ולדעת איך לשרשר נכון תיכנסי לתקנון הפורום..לא כללים קשים להבנה..בכלל לא... בד"כ תמונות שמים פה בפורום עצמו רק אם הם חדשות..כך שאם יש לך תמונות חדשות סבבה... ת'אמת לא נראה לי שיש בעיה עם השרשור תמונות שפתחת
את זה צריך לשאול את גבי.. אל תלכי מהפורום נורא חבלל...אל תתייחסי כל כך לתגובה שלה ודרך אגב אני תותי
נעים להכיר

סליחה פשוט אני עצבנית! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

סליחההההההההההה
הייתי עצבנית בגלל משהו!את לא צריכה לעזוב בגלל זה! אני הייתי עצבנית! את סולחת לי? וגם ברוכה הבאה מקווה שתהני פה!! אז קוראים לי נועם ואני בת 12 ואני אוהבת את פונצ'ו אנהי וגם קצת את דולסה וכריסטיאן! עוד פעםם סליחההההההה

../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo163.gif

הסמליים האלו הם המאומצים שלי! איפה את גרה? אני בצפון.. בקיבוץ נידח איפה שהו ליד עפולה!

TuTyBoP15

New member
למה בכל כך עצבים???

שאת היית חדשה בפורום ושירשרת לא נכון דיברו אלייך ככה?? לא נראה לי אני לא זוכרת מתי נכנסת לפורום ואם ידעת לשרשר או לא אבל התגובה שלך נראית לי עצבנית במיוחד וסתם..

לא עצבים זה מעליב

וכמה הודעות לפני עשיתי....ולא יודעת אני מעריצה ממש של רבלדה ודולסה במיוחד ואני עד היום הייתי רק בפורומים של מקסיקו ושם כולם ממש נחמדים ועושים גלריות והכל ושמעתי על הפורום ופה ורציתי להיכנס ולהיות פה וסך הכל עשיתי גלריה אז בפעמים הבאות שהילדה הזאת תבקש יפה לפחות בלי להתנפל

TuTyBoP15

New member
לא דיברתי אלייך בובה..

דיברתי לנועם... לך כתבתי הודעה אחרת תראי "לאאאאאאאאאאא אל תלכיי כנסי"

סוכריה16

New member
חח השיר יפה, וכן, רוב הביצוע

הוא של דולסה כוריסטופר וזה מדהים פשוט

מה באמת?חשבתי ששל כריס ואנהי ופונסו

כאילו בפורום במקסיקו היה רשום שזה דולסה, כריסטופר, מאיטה כריס ואלפונסו,פיזמוןואחר כך כריס אנהי שורה עם אלפונסו ומאיטה כריס ואלפונסו וקולות ליווי אלפונסו אנהי

תחפשי בשירשור של הפרק הראשון של

+
העונה שנייה תורידי את הפתיח החדש שם תראי מי שר מה!

אבל לא רואים מי שר תבתים החדשים

כאילו אני יודעת שאנהי שרה אבל לפני אנהי לדעתי זה כריסטיאן אם תשימו לב זה לא הכל של כריס

למעלה