אהבתם את שר הטבעות? יוצא משהו חדש..

rantheking

New member
אהבתם את שר הטבעות? יוצא משהו חדש..

אם אהבתם את שר הטבעות אז אני כותב ספר על אותו סגנון של הרפתקאות אך יותר מבדר ובעל צורת חשיבה שונה, קראו את הפרק הראשון והגידו לי מה דעתכם!: פרק א'/ תחילת המסע היה היה זה יום חמישי 14.1.2000 של העידן ה26 של כדור הארץ.... לאחר המפץ הגדול השלישי נוצר זן חדש של בני-אדם שהתכלו עם החיה החזקה ביותר מכל התקופות- הנמלה, חזקה בגלל כושר הישרדותה כמובן, זן זה נקרא בני המלה. דנדור ג'וניור המכונה גם "סמיילי" הלך לבקר את דודו דאבל דנדור שגר בצד השני של נהר האימברוס. "סמיילי" נכנס לביתו של דודו וראה שם אישה שנקראת "חכמת העולם", דודו היה איש מכובד ומשכיל כך שאנשים מכל רחבי תבל באו לבקרו. כששאלה הקשישה את "סמיילי" לשמו שמע "סמיילי" קול היוצא מבטנה של הגברת היה זה קול חזק ומוזר וריחו היה רע, "סמיילי", "אמר בהפתעה האם שמעתי מה שחשבתי ששמעתי?!" ענתה לו הקשישה: "כן, סליחה זה לא היה בכוונה, אך גם אנחנו הזקנים נהנים מכך לעיתים… דודך אלוף בכך… " "סמיילי" שהיה נבוך מן העניין התעלם מהערה. עלה "סמיילי" במדרגות וראה את דודו ואמר: "היום ה14.1 זהו חג השמיים האם אינך מתכוון לערוך מסיבת משפחה!? ואם כן באתי לעזור לך….." ענה לו דאבל דנדור: "לא, לא היום, לא השנה, מחר אני מתחיל במסעי למצוא את היצורים מן העולם החיצון, מכיוון שלהם יש את המידע על האבן שמצאתי". האנשים מן העולם החיצון אינם באמת מן העולם החיצון, פירוש השם הוא למעשה החוקרים שחוקרים את העולם על ידי לווינים משוכללים. "דודי, האם אוכל להצטרף אליך למסע?!" שאל דנדור ג'וניור, ענה לו דאבל דנדור:" איזה מסע??!?!? (דודו היה סנילי במקצת..) ולאחר מכן ענה שוב : אההה.. המסע כן בטח רק תודיע לשלושת הוריך". אולי בימיכם מקובל שיהיה שני הורים אך בימינו צריך 2 בני אדם ונמלה בשביל שיולד בן לזן המתקדם, או שלושה בני המלה. סמיילי אמר לדודו: "איזה מידע אתה מחפש? דודו צעק לעברו: מההה?! אהה…. אני מחפש אחר מידע על האבן הנקראת " לקסית הכסף", מכיוון שלפי מה שידוע לי לאבן זאת יש עוצמה חזקה במיוחד, כשניסיתי לזרוקה האבן נשארה באויר- כוחה מנוגד לכוח המשיכה ולפעמים היא זוהרת ומשנה זמנים". דודי: חדל לרגע מן הסיפורים על אבנך המדהימה, הנני צריך ליצור קשר עם הוריי ולספר להם על כך, חכה שאקלוט את מחושיהם, תרגלתי על קליטת מסרים עם מחושיי כך שאני מסוגל לקלוט את הוריי מכל מרחק כמעט. הם אישרו את בואי למסע." "מה צריך לארוז?" דאבל דנדור ענה: "תארוז את עצמך ותביא מימיה, נעבור ליד הנהר, אני אביא את הספר בכתב הקדום מהעידן ה22 המספר על האבן. רק זכור, עלול להיות מסוכן המסע, מסוכן וקשה, אמנם רכשתי עמיתים רבים אך גם אויבים ומתחרים חזקים מאוד שינסו לפגוע בי. שרטטתי מפה שתראה את הדרך אל אנשי החיצון וחישבתי את זמננו אם איננו ניפגש באויביי, זמננו יהיה רב, לכן ערכתי קיצור דרך וניפגש בשלושה אויבים נחותים וארבעה אויבים חזקים בעלי כוח אל- טבעי, אינם בני המלה, הם יצורים שהתכלו בנחש או בנמר, דרקון ואפילו בעכברוש, עלולים להיות מסוכנים הם, אספר לך עליהם הכל, מכל מה שאני יודע, דבר ראשון חלקם חזקים יותר ממני וחלקם פחות, מה שבטוח הוא שאתה היורש שלי. אני כבר זקן בעוד כחצי שנה ימלאו לי 119 שנה ובך בחרתי להילחם בהם אם לא אסיים את המסע. אתה באמת תהיה להם יריב ראוי, כבר משהייתה בגיל אפס ידעתי שאתה תהיה יורשי ואפילו טוב ממני, עוד בבטן 2 הוריך ידעתי להבחין בכוחך הרב." כפי שידוע רוב העובר נמצא אצל האם וחלקו השני אצל האם השניה הם מתחברים בלידה כשנוצרת התמזגות בין ההורים שיוצרת שני אנשים בגוף אחד בעלי 2 פרצופים ורק 2 מחושים. "טוב בני יוצאים למסע אמר דאבל דנדור." וכך יצאו זוג זה למלחמה על הכלום….

moe777

New member
אנח לא יודעת אם שמת לב,

אך זה לא לגמרי כוון הדיונים בפורום. תוכל לכתוב באופן סדיר ב"במה החדשה", לפתוח דפיוצר משלך ולחשוף את כתיבתך בפני העולם.

למעלה