אהבתם את TC. תאהבו גם את זה...

elknetld2kil

New member
אהבתם את TC. תאהבו גם את זה...

הנה רשימה של כמה להקות מומלצות שנשמעות/מזכירות את TC. לנוחיותכם הוספתי גם שירים מומלצים כדי שתדעו מה להור*ד: *Goo Goo Dolls - די מוכרים - שירים: Here Is Gone, Iris, Broadway *Course Of Nature - הסולן הוא הארוס של מליסה ג'ואן הארט (סברינה בשבילכם) - Caught In Th Sun (שיר מדהים), Difference Of Opinion (שיר עוד יותר מדהים) *Greenwheel - להקה מעולה (מעט שונה מTC אבל הרבה יאהבו אותה) - Breathe, Dim Halo *3 Doors Down - להקה מצליחה בארהב של מוכרת כ"כ בארץ - Kryptonite, Away From The Sun, Here Without You (היר ווית'אות יו נחשב בעייני רבים ליצירת מופת. חובה להוריד את השיר הזה!!!) *John Mayer - זמר אמריקאי שהתפרסם לפני שנה - No Such Thing, Why Georgia *July For Kings - הקול של הסולן מזכיר מאוד את זה של אלכס - Normal Life, Bed Of Ashes *Lifehouse - להקה שמאוד קשורה לTC מהרבה בחינות, הלהקה שבה מנגן שון וולסטרהולם - Spin, Hanging By A Moment, Take Me Away (טייק מי אוואי מומלץ מאוד). *Seven Channels - להקה מצויינת שעובדת על דיסק חדש. יש קטעים שבהם אפשר לחשוב שאלכס שר בהם - Breathe, Superconnected, Submarine Dream *Vonray - להקה חדשה אדירה שנשמעת ממש מצויין וגם הספיקו להופיע בפרק של סמולוויל (שלא שודר עדיין בארץ) - Inside Out , Hole, Fame את רוב הלהקות לא מכירים בארץ (בעיקר בגלל שהן חדשות) אבל אני ממליץ בחום להור*ד את השירים. זה שווה את המאמץ. נ.ב. בשיר SM של 7C הסולן בהתחלה נשמע בדיוק כמו אלכס.

Drorrrrrr

New member
אפשר גם להוסיף לרשימה את

Matchbox 20, אותו סגנון מוסיקה פחות או יותר.

elknetld2kil

New member
רציתי לשים אבל לא חשבתי שחברי

הפורום יתחברו לסיגנון שלהם

SMR

New member
למה לא ?? הם ממש באותו סיגנון, אני

מאוד אוהבת את הלהק קבלו שירים שלהם מוכרים יחסית: Disease שזה שיר מדהיםםם ו- unwell שהוא ממש חדש, ומצויין למרות שזה פורום של דה קולינג אני רישה לעצמי לשים תמונה של דארן הייייז המותק שהוא אמן מעולה לא פחות מדה קולינג

למעלה