אהבת אם ?אהבת סבתא ?

babi12

New member
אהבת אם ?אהבת סבתא ?

הייתה לי שיחה מעניינת היום עם בעלי , שמטרידה אותי. רציתי לבדוק איתכן מה הגישה שלכן,ולבדוק אם אני סתם מוטרדת או שזה לא משמעותי. אמו של בעלי- הסבתא של בנותיי עוזרת לנו המון בשנה האחרונה ומטפלת בבנות כמה פעמים בשבוע. מספר הימים שהיא אצלנו גדל מאז שבעלי עבר תאונה קשה ונהיה מוגבל ( הוא מחלים לאט, זה בסדר ). בשיחה עם בעלי היום, הבנתי שהיא אמרה לו שלמעשה העזרה שלה בטיפול בבנות נובעת מהרצון שלה לעזור לו בגלל שאותו היא אוהבת יותר, ובעצם ן היא באה לטפל בו, בכך שהיא מקלה עליו את השהות בבית ו"מורידה " ממנו את הבנות. הגישה הזו צבטה לי בלב. האם זה מוצדק? האם אלה הם סדרי עולם ועליי להתרגל אליהם ? מה דעתכן ?

למה בעצם זה מפריע לך?

תחשבי לרגע - את מקבלת עזרה, מה אכפת לך למה? היא מתערבת בחינוך? מפריעה לך? אם לא - אז בהחלט לדעתי אין עם זה בעיה. מה בעלך מרגיש עם זה?

babi12

New member
לדעתו של בעלי זה לגיטימי

הוא אומר- אני הבן שלה . הוא מוסיף- שגם הוא אוהב את הבנות שלו יותר מאשר את אמא שלו, כי הן הבנות שלו. לשאלתך- היא מנסה להתערב לנו בכל, לא רק בחינוך, אבל זו פרשה אחרת. אולי בעצם בגלל זה אני רגישה למה שהיא אומרת .

hagaram

New member
נשמע שאת רגישה קצת והיא פשוט

דואגת לבן שלה...

jesenia

New member
מספר סוגי האהבות כמספר הלבבות

הי, לגיטימי שהיא תרגיש ככה, לגיטימי שבתגובה תרגישי לא טוב עם זה, לגיטימי שהוא יסכים ויצהיר שהוא מרגיש בצורה מסויימת. כדאי להשמיט כל מה שבא אחרי ה"אוהב" (יותר/פחות) שכן זה לא העיקר.

פלגיה

New member
יכול להיות שזה מה שהיא אמרה לו

ולא האמת. יכול להיות שזה מה שהוא מעדיף לשמוע. יכול להיות שזה באמת כך, אבל גם אם כן, לדעתי עם המשך הטיפול בבנות בקשר והאהבה יתחזקו.

למעלה