אהבת אם מחייה - מקרה שקרה
נלקח מפורום - תקשור וריפוי עם ישויות אור.
האישה בתמונה כמעט ונכנסה להלם כשאמרו לה שהתינוקת שלה שזה עתה נולדה עומדת למות.
"יש לה פעימת לב רק כל 10 שניות והיא לא נושמת" הסביר הרופא בצער. "אין מה לעשות. היא לא תשרוד. אני מצטער".
האמא לקחה את התינוקת הקטנה בידיה, שכבר היתה בצבע אפור.
"מה את עושה גברת?" שאל הרופא.
"אני לא רוצה שהיא תמות כשקר לה!" אמרה האם, עם רעד בקולה.
היא הוציאה אותה מהשמיכה שלה והניחה אותה על החזה שלה, מתחת לחולצה (ראו תמונה). הרגליים שלה היו קרות כמו קרח. "אני רוצה לזכור את הרגע, להרגיש אותה ברגעים האחרונים" הסבירה לרופא ולבעלה.
"תראו, לא רציתי לצער אתכם" אמר הרופא שחשש לפתע שלראות את התינוקת מתה יגרום לטראומה לשני ההורים. אבל הוא ויתר ופשוט המתין שהתינוקת תלך לעולמה.
אבל לבורא עולם היו תכניות אחרות, כנראה.
משהו – חום גופה של האמא, החיבור אליה, מי יודע מה - גרם ללבה של התינוקת הקטנה לפעום,
ולריאות שלה להתחיל לפעול. ואז, בתוך הדממה, היא התחילה לבכות.
הרופא עמד ולא האמין.
שני ההורים פרצו בבכי של שמחה, כשראו את התינוקת נושמת ובוכה, ואת הצבע הורוד מתפשט על לחייה.
כל הצוות הרפואי שוויתר על הניסיונות להציל את התינוקת, הגיע לצפות בנס שהתרחש לנגד עיניהם.
התינוקת, שנולדה בשבוע ה-27 להריון, הועברה לטיפול נמרץ וטופלה במכונת הנשמה במשך 5 שבועות.
היום, 4 חודשים אחרי, התינוקת שוקלת כ-4 קילוגרם. הרופאים חששו ששעתיים של אי הספקת חמצן
סדירה למוח תגרום לה לנזק מוחי, אבל סריקת מוח הראתה שאין כל סימן לבעיה.
אז בפעם הבאה שאתם שומעים "מומחה" שאומר לכם "זה לא אפשרי, זה לא יכול לקרות, אין דברים כאלה",
אתם כבר יודעים מה להגיד לו, נכון?
תרגישו חופשי לשתף עם חברים ומשפחה בגן האמונה
תודה מיוחדת לשלום פרץ ועמוד Most amazing photographs taken today
נלקח מפורום - תקשור וריפוי עם ישויות אור.
האישה בתמונה כמעט ונכנסה להלם כשאמרו לה שהתינוקת שלה שזה עתה נולדה עומדת למות.
"יש לה פעימת לב רק כל 10 שניות והיא לא נושמת" הסביר הרופא בצער. "אין מה לעשות. היא לא תשרוד. אני מצטער".
האמא לקחה את התינוקת הקטנה בידיה, שכבר היתה בצבע אפור.
"מה את עושה גברת?" שאל הרופא.
"אני לא רוצה שהיא תמות כשקר לה!" אמרה האם, עם רעד בקולה.
היא הוציאה אותה מהשמיכה שלה והניחה אותה על החזה שלה, מתחת לחולצה (ראו תמונה). הרגליים שלה היו קרות כמו קרח. "אני רוצה לזכור את הרגע, להרגיש אותה ברגעים האחרונים" הסבירה לרופא ולבעלה.
"תראו, לא רציתי לצער אתכם" אמר הרופא שחשש לפתע שלראות את התינוקת מתה יגרום לטראומה לשני ההורים. אבל הוא ויתר ופשוט המתין שהתינוקת תלך לעולמה.
אבל לבורא עולם היו תכניות אחרות, כנראה.
משהו – חום גופה של האמא, החיבור אליה, מי יודע מה - גרם ללבה של התינוקת הקטנה לפעום,
ולריאות שלה להתחיל לפעול. ואז, בתוך הדממה, היא התחילה לבכות.
הרופא עמד ולא האמין.
שני ההורים פרצו בבכי של שמחה, כשראו את התינוקת נושמת ובוכה, ואת הצבע הורוד מתפשט על לחייה.
כל הצוות הרפואי שוויתר על הניסיונות להציל את התינוקת, הגיע לצפות בנס שהתרחש לנגד עיניהם.
התינוקת, שנולדה בשבוע ה-27 להריון, הועברה לטיפול נמרץ וטופלה במכונת הנשמה במשך 5 שבועות.
היום, 4 חודשים אחרי, התינוקת שוקלת כ-4 קילוגרם. הרופאים חששו ששעתיים של אי הספקת חמצן
סדירה למוח תגרום לה לנזק מוחי, אבל סריקת מוח הראתה שאין כל סימן לבעיה.
אז בפעם הבאה שאתם שומעים "מומחה" שאומר לכם "זה לא אפשרי, זה לא יכול לקרות, אין דברים כאלה",
אתם כבר יודעים מה להגיד לו, נכון?
תרגישו חופשי לשתף עם חברים ומשפחה בגן האמונה
תודה מיוחדת לשלום פרץ ועמוד Most amazing photographs taken today