אהבת אמת

chuch1

New member
אהבת אמת

טוב, זה ידוע לכולנו שלכל מתעמלת יש עמוק בלב את אהבת האמת שלה למכשיר המסויים.. כל אחת והאהבה שלה :) אני אישית מעדיפה ואוהבת את הקרקע, את הפס שרצים עליו ועושים אינספור קומבינציות של אלמנטים. אולי זה בגלל שלא התעמלתי אף פעם בצורה רצינית על מקבילים, קורה או קפיצות אבל בכלל- תמיד הייתי חזקה במשטח. ואתן?

noaleee1

New member
אני ..

אני גם תמיד הכי אהבתי את הקרקע.. זה מכשיר שמאפשר להוציא אנרגיה ומשלב את הקפיציות והגמישות. למרות שיצא לי להתעמל על כל המכשירים תמיד הכי אהבתי את הקרקע

גם אני קרקע P:

וגם קפיצות ... אבל זה תקופות בדרך כלל, מה שתמיד נשאר אהוב עלי הוא הקרקע .

Tammie

New member
אצלי הקורה תמיד היה המכשיר המועדף

לא יצא לי לעבוד עליו הרבה, אבל תמיד נהניתי כשיכולתי, אפילו אם פחדתי ממש. אבל המכשיר האהוב עלי לצפייה הוא מקבילים. יש במקבילים משהו כל כך מיוחד, אצילי ויפה. כמובן שכל המכשירים יפים לצפייה, אבל מבחינתי המכשיר האולטימטיבי הוא מקבילים. אולי זה קשור גם לעובדה שאף פעם לא התאמנתי ברצינות על מקבילים (כי לא היה לנו באולם....) ועל שאר המכשירים כן עשיתי (למרות שבמקום סוס היינו משתמשות בארגז...) אז הוא תמיד נראה לי מיוחד ומעניין יותר.

נעממהה

New member
קורה!!!

הקורה שיש לנו באולם היא סוג של מעשה בית, וככה גם האיכות... אבל בכל ההזדמנויות שהיו לי תמיד נהנתי לעבוד על קורה, איפה שזה לא יהיה... גם אם זה סתם לחרטט תנועות פלצניות:) קורה זה גם המכשיר שהכי כיף לצפות בו מבחינתי- הוא משלב את היופי שבהתעמלות, עם הדיוק וגם עם האלמנטים המסובכים..

orelushg

New member
חחח... אני גם - קורה ../images/Emo13.gif (חפירה... חחח..)

ת'אמת שאני רק לפני שנתיים עליתי פעם ראשונה על קורה ופחדתי פחד מוות וכל הזמן נפלתי וקיבלתי מכה, אבל משום מה נהניתי מזה ואז לא היה לי מושג למה. היום, כשכבר די התגברתי על הפחד מקורה, ואני אפילו מצליחה עליה אלמנטים אני ממש נהנית ממנה וגם זה אין לי מושג למה אני דווקא ממש אוהבת קורה. אולי זה בגלל שזה מראה את כל היופי והחן שיש בהתעמלות, שגם משלבים על הקורה אלמנטים אקרובטיים וגם תנועות. חוצמזה אני גם ממש אוהבת לצפות בתרגילי קורה מהסיבות שכבר אמרתי
קיצר- אני ממש אוהבת קורה וכל פעם שאני רואה איזשהו משהו שהוא יחסית צר וגבוה - נגיד גדר אבן או משהו, אני ישר עולה על הדבר הזה ומתחילה להתפלצן... חחח... וחברות שלי צוחקות עלי... אבל לונורא, ולכן כשיש קורה אני עולה עליה ונהנית אפילו סתם מפלצנות או גם מזה שאני מצליחה איזשהו אלמנט
זה כיף להצליח משהו על ה'דבר' הגבוה והצר הזה
חחח... (חוצמזה שאני בנאדם כזה שיעבוד הרבה עד שיצליח ואין מצב שאני אוותר אי פעם על משהו נראלי...)

ורק אצלי- כולם היו בניי ??

שאלת המכשיר האהוב נשאלת רבות. עד היום לא הצלחתי לגלות מה המכשיר האהוב שלי. לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות, וקשה לי עד בלתי אפשרי להחליט מה המכשיר האהוב עליי. אני פשוט אוהבת את כל המכשירים! באמת!

אמא לה3

New member
נדוש אבל....

כמתעמלת אהבתי בעיקר את ......הקורה, אבל..המכשיר המוצלח שלי היה הקרקע. בקורה לא ידעתי הרבה אלמנטים אבל היחיד שהצלחתי ראשונה בקב' היה הגלגלון בלי ידיים, הייתי כל כך גאה בעצמי שחבל"ז..... גם כמאמנת מאוד אהבתי לאמן על הקורה, המכשיר הזה כל כך אלגנטי וייחודי שפשוט אין עליו... אהבתי מאוד גם לאמן על הסוס(לפני ה"שולחן"), אבל כמתעמלת שנאתי את המכשיר הזה...הייתי כל כך גרועה בו שזה לא יאמן....

למעלה