אהבת אמת

אוריון

New member
אהבת אמת

זה התחיל בנסיון להעביר זמן עד המשמרת. השעה היתה 3 בלילה לערך. ואז היא פנתה אלי. דיברנו מעט והבנתי... אני חייב לפגוש אותה. אבל צריך הייתי לרוץ למשמרת. איך אסביר לה שאנחנו חייבים להפגש תוך 5 דקות? לבסוף קיבלתי את כתובת הדאר האל` שלה. אני לא נוהג לכתוב מכתבים אבל אחרי המשמרת... ישבתי כשעה ואצבעותיי תקתקו בעצמן הכל זרם בכוון אחד. נפגשנו לבסוף וביחס לפגישות היתה זו אסון. הנחתי שכאן זה יגמר אך לא... שפתיים קרבות.. מרגיש את חום גופה.. ריחה הנפלא... היא היתה מדהימה. כל מחשבה שלי היא הבינה לפני שמילותי יצאו מהפה. כל מחשבה שלה הבנתי רק ע``י מבט בעיניה הכובשות. הייתי מתעורר ב 4 לפנות בוקר בלי לדעת למה... רק איזו הרגשה שצריך להתעורר וחצי דקה אח``כ - טלפון.. קולה הענוג בצד השני. למרות שהיה זה קשר קצר ביחס לקשרים בכלל... היה זה הקשר הכי מדהים שהיה לי בחיים. הם אומרים שאין אהבת אמת... אבל מה הם יודעים בכלל...

קרני

New member
כן, מה הם בכלל יודעים...?!?! ;-)

אהבת אמת... כמה מתוק ומקסים! אנחנו באמת לא יודעים (טוב, לפחות אני... :)) אבל מאחלת לך שתמשיך לדעת... :)) תספר איך היה?!?! יום טוב איש אוהב @ @ J U

libertad

New member
מי אמר?

מי אמר שאין אהבת אמת????? תביא אותו אלי... אני כבר אטפל בו! (-: קטע יפה, מזדהה איתך. עכשיו אני בקשר די טרי שגורם לי להתחיל להאמין בטלפתיה. ואל תדאג, אם הלכה אחת- סימן שיש בדרך אחת אפילו יותר טובה. תאמין!

למעלה