אהבת ישוע

אסי 84

New member
אהבת ישוע

יש פה פילוגים רבים בדיוק כמו בימי ישוע,די עם הויכוחים כי כולנו נגעלנו בדמו היקר של ישוע ואין יותר יהודים,נוצרים,מוסלמים כולנו בריאה אחת ,כמו שישוע אמר "בזאת כולם יכירו אותכם שאתם התלמידים של י בשל האהבה שאתם רוחשים זה לזה"

lion 7

New member
היום חיפשתי את הפסוק זה למטרה זו

כתוב בערבית :בהאדא יערפו אלעאלם אנכם תלאמיזי אזא כאן לקום חובון בעדוקום לבעד , בזה יכיר יבין העולם שאתם תלמידי בזה שאתם אוהבים אחד את השני , תפילה לגוף ישוע בישראל המורכב מנוצרים מאמינים ויהודים מאמינים ומעדות ודתות אחרות מרקעים שונים שבחרו בישוע כמושיע אישי , באחרית הימים כולנו נעמוד מול הבן שבתכלס אין מקדם של דת או גזע או לאום , שוים בין שוים , אמר איוב (שכנראה היה ערבי) עירום נולדית וערום גם אצא מהעולם הזה , נקודה למחשבה , תתפללו כל אחד לרעהו באהבת האדון אלסייד אלמסיח יסוע.

lion 7

New member
העצב של ישוע (קריאה יומית מספר רוחני)

הקריאה היומית (מרקוס 3 : 1-6 ) להיום הנושא עצב ישוע (5 הביט בהם כה וכה בזעם, ברב עצב על קשי לבבם,) האדון ישוע התעצבן על הפרןשים בגלל קשי ליבם, עשו מעצמם שומרי תורת ה', ואנשים מהסביבה היו רואים בהם מנהיגיהם הדתיים, האמת שהם לא היו בקצב של ללכת לפי מלת אלוהים בחיי אנשים, אלא רצו לשים את דיעותיהם ומחשבותיהם בדרגת מלת אלוהים, כך שהם אחזו באות והתנערו לרוח הכתובים (התורה) כך הם הם מביטים לדברהה הרביעית שמבקשת מאיתנו לא לעסוק בעיסוקינו היומיומיים ונדאג במיוחד לתפילת או סגידת האל באופן אישי וברבים - מבט כזה צר עד כדי כך שהיו מבקרים את האדון ישוע בגלל שריפא איש עם ידו היבשה ...! כך אנו רואים שישוע ברוגזו ובעצבו היה אדם שידע איך לאהוב, כי אין מקום לשנאה בעצב או רגז זה . אכן ליבו היה עצוב מאוד כראה מורי העם מעמיסים אותם במשא כבד וקשה אולם הם לא היו דואגים באושרו של העם ולא בהדרכתם אל דרך המך דרך אלוהים. העצב של ישוע לא היה מופנה לטובים במנהיגים העיוורים, שהם עצמם היו זקוקים לריפוי ממחלותיהם הרוחנית הקשה .... נ.ב נקווה שנמשיך לתרגם מהקריאה היומיומית מספר התפילה המשפחתית ) תבורכו

lion 7

New member
אלעבאדה אלעאיליה, הסגידה המשפחתית

בהוצאת סאעת אלאסלאח ,שעת התיקון, .. ברוכה השבה מעיסוקיה לתהילת האדון היקר האחד והיחיד יסוע..

salt of earth

New member
זהו שחלק מהעיסוקים שלי זה לתהילת האדון היקר

זוכר שסיפרתי לך על פריוקט הילדים שאני מבין האחראים עליו? אז זה די העסיק אותי בשנה האחרונה ובגלל זה התמעטה הכתיבה שלי בפורום... עכשיו אנחנו בחופשה (כי יש מבחנים) ויש לי קצת יותר זמן פנוי שחלקו גם מתמלא בעבודה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכמה טוב לשמוע../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תעאלו נישרב 2אהווי בחיפא יום אל2חד אלגאי..שו ראייקו?

למעלה