אהבת ישראל?

צביקה5311

Well-known member
אמו ותומכיו של אלי פלדשטיין טוענים שעשה את מה שעשה, עשה מאהבת הארץ, פטריוט אמיתי.
גם אלה שבחברון תקפו וגידפו את אלוף פיקוד המרכז, קראו לו "בוגד ועוכר ישראל", גם זה מאהבת הארץ?
מי ששרף בית ערבי על יושביו, משפחה, הורים ותינוקות,
גם זה מאהבת הארץ?
אני בטוח שבעל שמכה או הורג את אישתו, בטוח שזה "מאהבה" היא גרמה לו לעשות זאת.

marabo

Well-known member
אמו ותומכיו של אלי פלדשטיין טוענים שעשה את מה שעשה, עשה מאהבת הארץ, פטריוט אמיתי.
גם אלה שבחברון תקפו וגידפו את אלוף פיקוד המרכז, קראו לו "בוגד ועוכר ישראל", גם זה מאהבת הארץ?
גם זה מאהבת הארץ?
תרשה לי לתקן אותך
אני מאוד מפקפק בזה שמי שטוענים ששרף בית ערבי על יושביו היה זה שבאמת עשה את זה.
הרשעה על סמך הודאה שנלקחה בעינויים לא משכנעת אותי

Harrington

Well-known member
מנהל
גם זה מאהבת הארץ?
קצת מגוחך. לקחת נושא אחד ולנסות ללמוד ממנו בהגזמה מופרכת לנושא אחר לחלוטין, רק כדי שניתן יהיה לתקוף את כנות דבריו של מישהו ולהשמיץ אותו בכוחנות דווקנית?

בחייך. סתם לא רציני.

הפרבולה1

Well-known member
גם מפגיני קפלן אומרים שהם עושים זאת כביכול "מאהבת ישראל" אבל גורמים נזק חמור למאמץ המילחמתי שהם חוסמים כבישים מבעירים מדורות מנסים לפגוע בראש הממשלה ( ירי פצצות תאורה ) , בזמן שהאויבים מסביב יורים עלינו טילים וגם הם מנסים לפגוע בראש הממשלה.

1ספי11

Well-known member
גם מפגיני קפלן אומרים שהם עושים זאת כביכול "מאהבת ישראל" אבל גורמים נזק חמור למאמץ המילחמתי שהם חוסמים כבישים מבעירים מדורות מנסים לפגוע בראש הממשלה ( ירי פצצות תאורה ) , בזמן שהאויבים מסביב יורים עלינו טילים וגם הם מנסים לפגוע בראש הממשלה.
רק במושגים של הימין ירי בקיסריה נועד לפגוע במישהו בירושלים.

הפרבולה1

Well-known member
רק במושגים של הימין ירי בקיסריה נועד לפגוע במישהו בירושלים.
לא משנה איפה נתניהו היה - ניסו לפגוע בבית שלו והיה סיכון לפגוע באנשים שבמקרה הסתבבו ברדיוס של מאות מטרים מהבית. \

ובכלל ההפגנות האלו פוגעות קשות במאמץ המילחמתי כי הם גורמות למשטרה להקצות כוחות גדולים לשמירת הסדר ופתיחת כבישים שנחסמו במדורות , על חשבון משימות בטחון שוטף כמו פשיעה פלילית שמרימה ראש דוקא בזמן המילחמה גם במיגזר הערבי , וגם מול האויב הפנימי ( כמו בדואים שבוזזים רכוש צבאי בנגב ). שלא לדבר על זה שחסימת כבישים עלולה לפגוע בשינוע כלים צבאיים מצפון לדרום ולהיפך.

1ספי11

Well-known member
לא משנה איפה נתניהו היה - ניסו לפגוע בבית שלו והיה סיכון לפגוע באנשים שבמקרה הסתבבו ברדיוס של מאות מטרים מהבית. \

ובכלל ההפגנות האלו פוגעות קשות במאמץ המילחמתי כי הם גורמות למשטרה להקצות כוחות גדולים לשמירת הסדר ופתיחת כבישים שנחסמו במדורות , על חשבון משימות בטחון שוטף כמו פשיעה פלילית שמרימה ראש דוקא בזמן המילחמה גם במיגזר הערבי , וגם מול האויב הפנימי ( כמו בדואים שבוזזים רכוש צבאי בנגב ). שלא לדבר על זה שחסימת כבישים עלולה לפגוע בשינוע כלים צבאיים מצפון לדרום ולהיפך.
אתם מתבכיינים שניסו לפגוע בו. גם בבית שלו לא ניסו אבל האמת לא חלק מעולם המציאות שלכם.

כשיחזירו את החטופים והסכנה להפיכה משטרית תוסר ההפגנות יעלמו.

הפרבולה1

Well-known member
אתם מתבכיינים שניסו לפגוע בו. גם בבית שלו לא ניסו אבל האמת לא חלק מעולם המציאות שלכם.

כשיחזירו את החטופים והסכנה להפיכה משטרית תוסר ההפגנות יעלמו.
לא נסכים שתאיימו עלינו עם האולטימטום של החזרת החטופים, מספיק שהאויב מנהל איתנו מילחמה פסיכולוגית.
והמחדל של ה 7 באוקטובר מוכיח שהרפורמה המשפטית היא נחוצה ביותר, אסור לתת לבית משפט להתערב בהוראות פתיחה באש וכמה חימוש יש להטיל על טרוריסט ( מקרה שחאדה )

1ספי11

Well-known member
לא נסכים שתאיימו עלינו עם האולטימטום של החזרת החטופים, מספיק שהאויב מנהל איתנו מילחמה פסיכולוגית.
והמחדל של ה 7 באוקטובר מוכיח שהרפורמה המשפטית היא נחוצה ביותר, אסור לתת לבית משפט להתערב בהוראות פתיחה באש וכמה חימוש יש להטיל על טרוריסט ( מקרה שחאדה )
מי מאיים עליכם?
הרי נתניהו מנהל מלחמה פסיכולוגית נגד המדינה כדי שדחות את העדות שלו במשפט ולשמור על כסאו.
המאבק של המחאה הווא לטובת מדינת ישראל.

lemner40

Well-known member
גם מרדכי וענונו הבוגד הקודם, שעשה אותו דבר בדיוק כמוהו
אמר שהוא עשה את זה לטובת ישראל

למעלה