אהבת נצח

אהבת נצח

כשראיתי אותה בפעם הראשונה, הבנתי את פשר האהבה. אין יותר שאלות כמו.."היא שווה"? או..."הייתי נותן לה בראש"? "אחי, היית עושה אותה"? או איך נראה לך שהיא על 4?, בואנה אחי, היא יודעת למצוץ? ,,,אפשר לגמור לה בפה?...היא תסכים נראה לך???? כל השאלות האלו, נעלמו כלא היו.. חשבתי, איך אני מחבק אותה, ואיך היא מלטפת אותי, איך אנחנו עושים פיקניק בטבע.. אתה קולט אחי?....פיקניק??!! שאני ארצה פיקניק?? אני שזיינתי כל מה שזז, חושב על פיקניק! ללטף את שערה, אתה קולט אחי?..ללטף את שערה! השימוש היחיד שעשיתי בשערה של איזו בחורה.. היה לקונטרה למציצה..הייתי תופס לה את הקוקו, ונותן לה למצוץ בטירוף... אבל עכשיו...אני רוצה רק ללטף את שערה. פתאום חשבתי על מושגים של להתנות אהבים. רבאק...אני אפילו לא יודע איך כותבים את זה.. אני..אם אני לא יורד לה לפחות איזו שעה.. ודוחף כמה אצבעות כדי.. שהיא תגמור לי על הפרצוף...ובטירוף,אני לא רגוע. ומה שאני הכי אוהב..זה לראות אותה מלמטה מקבלת עוויתות ומזילה ריר. פתאום..כל זה נעלם, כל השגעונות שלי בסקס,, הכל נעלם כלא היה..מה תגיד על זה אח שלי??? בקיצור, היינו יחד איזה חודש..והיא זרקה אותי! ואתה יודע למה?,,,אני אגיד לך למה... היא אמרה..שאני לא יודע לזיין!!!! בקיצור חברים..כשאתם נכנסים למיטה, תשאירו את הרומנטיקה בחוץ...ותזיינו כמו חיות. אלפסי מבית שאן (מקור לא ידוע)

magenta73

New member
וטו!!!!!!!

אף בחורה לא תגמור איתך בטענה שאתה לא יודע לזיין. יכול להיות שהיא תגמור איתך באמת כי אתה זיון רע, אבל היא אף פעם לא תגיד לך את זה בפנים. היא תגיד.... זה לא אתה, זאת אני... אני לא בנויה לקשר כרגע.... אתה מקסים, אבל.... וחמוד שלי... הסקס הכי טוב הוא סקס במערכת יחסים ארוכה. לא יעזור אלוהים. תגדל, תבין.

lironbi

New member
מה זה השטויות האלה?

למה שבחורה לא תגיד לו את זה? מה קרה ל"להגיד את האמת בפנים"? אני כבר אמרתי והייתי בסיטואציה הזאת אז די עם השטויות האלה...

magenta73

New member
למה שהיא כן? יש להגיד את האמת בפנים

ויש דבר כזה טאקט...

לא הכול שחור לבן חפש איפה טעית

איפה שגית ונסה לתקן בהזדמנות הבאה שכנראה תהיה לך .ונסה לשלב את כל מה שטמון בך ויש הרבה. אגב לפי הכשרון שלך אתה נשמע תותח ....תירה בול.

למעלה