אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני בהיי טוטאלי. חזרתי עכשיו מאימון. הגעתי מוקדם. חצי שעה של נסיונות כושלים, גב מפורק לחתיכות (אני חושדת שחלק מהחוליות שלי החליפו מקומות ביניהן), אבל.... הצלחתי לעבור מגשר! והצלחתי ארבע פעמים!! זה תרגיל שבשיא כושר העבר שלי לא הייתי מצליחה. אז עכשיו מגיע הקטע של לטחון את זה עד שאני אעשה את זה בקלות... כי בינתיים כל אחד כזה הצריך מזרון, ומנוחה של דקה לפני, והכנה קפדנית של הגשר בדיוק לפוזיציה הנוחה, והכנה נפשית של שבוע מראש. הכול שאלה של מי יישבר קודם - התרגיל או הגב שלי. (מחר אני יוצאת מהמיטה בזחילה) מקקו - here I come !!

ברור שהתרגיל ...

תטחני את התרגיל לאבק עד למושלמות ... כל הכבוד קודם כל , והאם יש קשר בין המעבר לגשר לבין מקקו ? אני עושה מקקו אבל לא מצליח לעבור מגשר
... או שאולי מקקו זה התרגיל הבא ברשימה שלך (מישהו אמר קיל ביל ?) בכל אופן מברוק .

מקקו זה פסגת השאיפות שלי עלי אדמות

אחרי שאני אעשה מקקו אני יכולה למות מאושרת.

ודרך אגב

קמתי עכשיו עם צוואר תפוס וגב כואב בכל תנועה לא צפויה. מזל שיש עמדה של מסאז'ים באוניברסיטה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עמדת מסאז'ים ... ת'כלס בשביל זה הם שם , כדי לפנק אחרי אימון . למה לי אין עמדת מסאז'ים אחרי כל קנריו שאני מנסה לעשות

זה פינוק של פסטיבל השבוע הראשון ../images/Emo9.gif

החל משבוע הבא אני אצטרך לסבול בשקט. (ולשבת בחושך בפינה)

הצליחה זו מילה מאוד גדולה ../images/Emo6.gif

"עבדה על" יותר מתאים... קפיץ ידיים - באמת היו פעמיים שנחתתי על הרגליים ולא על התחת
ופליק פלק - אני מניחה שבאמת הצלחתי, אבל הידיים הארורות האלה כל הזמן מתקפלות לקראת הסוף
אבל באמת עבדתי לבד ובלי השגחה (ובסוף אפילו על המזרון הקשיח
), אז זה רק עניין של כמה תרגולים ואני נהיית נדיה קומנצ'י

ToryMaster

New member
תרגעי שם

יש לי דימוי שלך מנסה פליקפלאק ונוחתת על התחת עכשיו [אח, מה ששנים של צפייה בכל אירוע התעמלות במשגב עושים לבנאדם].

לא מפליקפלק נחתתי על התחת ../images/Emo3.gif

בפליק פלק כל פעם הידיים התקפלו לי... והראש נגע במזרון. זה לא כאילו הוא נחבט במזרון או משהו, סתם נגע קצת, אבל אני מניחה שעל רצפה זה לא היה נעים וזה גם לא נראה מספיק חלקלק וישר כמו שפליק פלק אמור להיות... אבל שני ירושלמים באוטו בדרך הביתה אמרו לי שזו בעיה אופיינית כשמתחילים פליק פלק, ורק צריך לעבוד על זה. (למה צריך לעבוד על כל דבר? אי אפשר שזה פשוט יצליח?) (ולמה לא כל העולם מצופה רצפה קפיצית כמו בוינגייט?
)

ToryMaster

New member
אל תהרסי

אני מדמיינת אותך נוחתת על התחת, אי של שפיות בתוך הבית משוגעים.

ToryMaster

New member
לא אפשרי לנחות על התחת?

ספציפית בתרגיל הזה או בכלל? כי אני עפתי פעם מסוס, דפקתי סלטה ממש נקיה ונחתי ישר על התחת, בפישוק אידיוטי. אפילו הסוס עמד וצחק עלי.

ailag

New member
אהההההההה

עכשיו נראה אותך עושה ארמדה-מיה לואה!

../images/Emo6.gif

השבוע המר. בחור גילה שאני לא טובה בגלגלון(נו, הוא לא מהקפוארה או משהו, צריכים להגיד לו גלגלון). "מה הבעייה?! אני אלמד אותך!" ~גלגלון~
:"אה, בקפוארה זה יד יד רגל רגל" הוא:"אה... " ~חושב שניה~ ~עושה גלגלון לתפארת המדינה~ למה הוא יכול ואני לא?

אוי, כמה זמן שלקח לי לעשות גלגלון

ובכלל הייתי אחת הלומדות הכי איטיות ועילגות שנראה לי היו אי פעם. את העיקרון הכללי של גלגלון (ואולה) - של יד יד רגל רגל - יותר מחודשיים לא הצלחתי להבין. הבעיה נפתרה רק אחרי שבחור אחד תפס לי את שתי הידיים, אחר תפס את שתי הרגליים, והם הזיזו לי אותם לפי הסדר ולמקום המתאים. כמו בובת חוטים. אני תמיד מהרהרת לעצמי שאם אני הצלחתי לקלוט קפוארה, כנראה שכל אחד יכול... הייתי באמת אחד המקרים הכי קשים. (רק כשתהחלתי להדריך וללמד חבר'ה חדשים הבנתי כמה איטית קליטה הייתי
)

jennie 00

New member
חחחח ../images/Emo45.gif

סחה עליך אוחתי... אז יאללה מקקו יש לך יעד (זמן) שאליו את רוצה להגיע

למעלה