אהההההההההההההההההההההההההההההההה

ToryMaster

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההה

מועתק מהשיחה עם ריווי, כי אין לי כוח שוב: אני רוצה שהם ימותו ויעזבו אותי בשקט המשפחה שלי הם עברו את הגבול לחלוטין אחותי לקחה לי את התיק, למרות שבמפורש אמרתי לה לא ואז, גיליתי שזה בגלל שאימא שלי אמרה לה לקחת כי אני "במילא לא הולכת לביצפר" זו ההתחלה ואחר כך הם כולם באים בגישה של "מה עשינו שאת כועסת עלינו ככה?" ואימא שלי מנסה לשחק אותה החברה הכי טבוה שלי ונוגעת בי ומחבקת אותי למרו תשהיא יודעת שאני מסוגלת לרצוח על דבר כזה וכמובן, אחותי צורחת עלי כי אלוהים יודע מה עשיתי, שלמעשה זה בדיוק מה שהיא עשתה, אבל כשהיא עושה את זה זה בסדר, וכשאנ יעושה את זה זה פשע כנגד האנושות וההורים שלי כרגיל - תומכים בילדה המושלמת כן, וכרגיל - אני מאבדת את הסבלנות, משתוללת, צווחת, צועקת, ולא משנה שזה הכל בגלל אחותי, אני החולת נפש המטורפת בבית. למה אתם מנסים להחזיר אותי לאישפוז באופן כהז פסיבי במקום פשוט לאשפז אותי?

תראי,

מה שלא הולך במוח לא תמיד הולך בכוח.. ז"א, אם לא הצלחת לדבר איתם כמו שצריך, צעקות עליהם לא יעזרו. אל תתרגזי בגללם כי שום דבר לא צריך להצדיק את העצבים שלך שיגרמו לך לרצות במותם.. תנסי להסתכל על הקטע עם אחותך באור חיובי- אמא שלך לא יודעת שאת לא רוצה שהיא תשתמש בתיק. והיא חשבה שלא יהיה לך אכפת. אז כן היה לך אכפת, ועכשיו הודעת לה את זה, אז בטח בפעם הבאה זה לא יקרה. זה כבר דבר חיובי.. חוץ מזה, את תמיד יכולה לראות את זה כדבר מועיל- עכשיו את יכולה לקחת לאחותך דברים, ולא תהיה לה שום זכות להתלונן. היא לוקחת ממך- את לוקחת ממנה.. אני ממש מקווה שהכל יסתדר, בנתיים קבלי חיבוק ענקי

ToryMaster

New member
היא יודעת שאני אל רוצה

וזה לא עובד ככה, היא לוקחת ממך את תקחי ממנה. כשאני לוקחת ממנה צורחים עלי כשאני לא מוכנה לתת לה, צורחים עלי וכו' וכו'

נו בסדר,

תנסי לדבר איתם בהגיון. למה לך אסור לקחת ממנה, אבל לה מותר לקחת ממך? למה כשהיא לא נותנת לך דברים לא אומרים לה כלום, אבל כשאת לא רוצה לתת לה דברים צועקים עליך? מבינה, תשתמשי בטענות שהן די הגיוניות.. אמא שלך תקשיב לך ככה..

מוּסקט

New member
צודקת!

בסופו של דבר מי שמשלם את המחיר הוא זה שמאבד את העשתונות. לא פייר אבל ככה מתנהל העולם. אני מניחה שבכל מקום יש אנשים מעצבנים ופרובוקטיביים, הג'וב שלך הוא לא לאפשר להם להפעיל אותך ולהביא אותך למקומות אליהם את לא רוצה להגיע מלכתחילה. על כל מי שמצליח לעצבן אותך ולהוציא אותך משלוותך, יש את החלק שלך שנתן להם לעשות זאת. אל תתני. את מכירה את המשפט האלמותי של אלנור רוזוולט? היא אמרה: No one can make you feel inferior without your consent. או במילים אחרות: אי אפשר לתת לך להרגיש 'שפופה' ללא הסכמתך. התעצבנת כי הסכמת להיגרר לשם.

משפחה לא בוחרים ויש רגעים שצריך

פשוט להשתדל לצאת מהם עם מינימום נזקים. משפחה לא תמיד הוגנת ולא תמיד מבינה. ככה זה. באסה, אבל ככה זה.

ToryMaster

New member
קייי

מה עושים במצב שהמשפחה כמעט תמיד יוצרת תחושה נפלאה וחזקה ביותר שהם באים נגדך מצד אחותך הגדולה שמתנהגת מכו ילדה בת שנתיים אבל עדיין נחשבת למושלמת של המשפחה?

מוּסקט

New member
מתחילים

להתפתח למרות היחס, עובדים קשה ומשקיעים בתהליכי היפרדות. אני מבינה ממה שאת אומרת שתפיסת העולם שלך שונה, את רואה את הדברים אחרת, את לא מסכימה עם הדרך בה הם מגדלים אותך או מתייחסים אליך - OK, טוב ויפה. במקום להשקיע אנרגיות להתעצבן עליהם ולנסות לשנות אותם - התחילי להרפות. אחותך מתגרה בך? עזבי את החדר, אל תיגררי לענות לה ולהענות להזמנה שלה להתנצחות. הם רוצים להיות מגעילים? תני להם. את לא חייבת להיות מגעילה בחזרה. זכרי שהם מתנהגים לא יפה, לא את!! נסי פה ושם להתחיל לשבור את הדפוס שמוכר כבר לכולכם, ולא לשחק את התפקיד שכולם (כולל את) מכיר כל כך טוב ואפילו מצפה לו. ואחרי שאת תשני ממנהגיך את תראי שהם יהיו חייבים לשנות ממנהגיהם כי כל הדפוס הקודם כבר לא יעבוד.

למעלה