מסכן אחרי שסגרת 21 אני ממלא
אותך באלפי שאלות. סורי אבל זה מעניין אותי מאוד
ואין כמעט הזדמנות לשאול אותך. קופצים ל: 5) שנה בסדיר, וואו זה פול זמן, בד"כ מקבלים זימונים חצי שנה אחרי. מתי אני צריך להתחיל לנדנד למפקד שלי על העניין? איזה טיפים אתה יכול לתת לי בעניין? כעקרון כל מתנדב יכול לצאת לקורס קצינים? אם המפקד שלך ואתה לא הייתם פועלים במרץ בעניין, יכול להיות שלא היית עושה את הקורס? כלומר כדי שמתנדבים יצאו לקק"צ חייבים לפעול במרץ בעניין? אתה כבר יודע מה יהיה התפקיד שלך אחרי הקק"צ? אני רוצה לספר לך משהו... ביום רביעי[או שלישי לא זוכר] שעבר הייתי בוועדה רפואית כדי להעלות את הפרופיל שלי ל72[כדי להתגייס לשריון]. לצערי הם אמרו שישאירו לי את הפרופיל הזמני לעוד שנה. עכשיו מפה מתחיל עניין לא הגיוני. הייתי בוועדה רפואית בלשכת הגיוס שבוע לפני הגיוס שלי ובוועדה הם אמרו לי שיעלו לי את הפרופיל אחרי
חצי שנה ל82! ובוועדה הרפואית בחר"פ הם אמרו לי שיעלו לי את הפרופיל רק אחרי
שנה! איך זה הגיוני??? למה בלשכ"ג הרפואים אמרו שהפרופיל הזמני יישאר לעוד חצי שנה[לאחר הניתוח] ובחר"פ אמרו לי על אותה בעיה שיעלו רק אחרי שנה. אני לא מבין את זה. אני מאוד רוצה להעלות את הפרופיל. אבל אחרי שנה זה לא יעזור לי. הפרש של חצי שנה הוא קריטי מבחינתי. מה אני יכול לעשות בעניין? יש לך עצות או טיפים בשבילי? עוד עניין- [מצטער
] אני כבר די השלמתי עם זה שלא אלך לקרבי, אז בחרתי לעצמי תפקיד שאני מאוד רוצה להתעסק בו , להיות חוקר. בתפקיד שאני עוסק כרגע נורא טוב לי, אבל אני מרגיש מבוזבז כי אני לא ממצא את עצמי בתפקיד. דיברתי עם המפקדים שלי, לקחתי טופס 55 , וביום ראשון תהיה לי שיחה עם ראש הענף שלי בקשר לזה. ולאחר מכן אשלח מיד[אלא אם כן הוא ישכנע אותי להישאר] טופס 55 ל"תא המתנדבים". 2 המפקדים שלי ממליצים לי לעבור. מה הסיכויים שתא מתנדבים יאשר את הבקשה שלי? כמה זמן לוקח לאשר בקשה כזאת? [קורס מצ"ח מתחיל במרץ] בנוסף אשלח מכתב לרל"ש ראש מצ"ח ובמכתב אני מבקש לעבור את המיונים לקראת הקורס. אני יודע שהסיכויים שלי לא גבוהים במיוחד, כי מאוד קשה לעשות את הקורס מבלי לעבור טירונות מ"צ. השאלה שלי- האם אתה מכיר מתנדב במצ"ח שעבר את הקורס? אני רוצה לדבר עם מתנדב במצ"ח כדי לשאול אותו איך הוא הגיע לשם. איזה דרכים יש לי למצוא מישהו כזה[ אם בכלל]? ערב טוב ושב"ש!
[מקווה שלא הרסתי לך את הערב עם כמות השאלות שלי]