אהההההההההההההה!!!!!

WallFlower

New member
אהההההההההההההה!!!!!../images/Emo101.gif../images/Emo32.gif

משעמם לי!!!! נגמרו המבחנים לשליש ואין לי מה לעשות!!!!!! עד שבוע הבא אין לי כלום ומשעמם ואני מגיבה על כל דבר 1000 פעם משעמום!!!! HELP!!!!! שמישהו ימצא משהו טוב ויספר לי!!!!!!!!!!!!!!!

WallFlower

New member
תראו מרוב שעמום אני מגיבה על עצמי

אבל מצאתי משו ממש קריפי: לפני כמה שנים מדענים בנאס"א המציאו תוכנה שיכולה לומר מה היה מערך גרמי השמים בתאריך נתון. האנשים נתנו לה למצוא את ההערכות מתוך מספר לא מוגבל של תאריכים החל מתקופת האבן ועד למשו כמו לפני 50 שנה. התוכנה נתקעה על איזה יום מסוים והאנשים ניסו למצוא טעות בתוכנית. כשלא מצאו שום סיבה הגיונית הם התחילו לפנות לגורמים אחרים בנאסא שיחפשו טעויות בתאריך של "היום הנעלם" או בתוכנה או במשו. איש אחד שהיה נוצרי אדוק אמר שהוא זוכר שכשהיה קטן לימדו אותו בסאנדי סקול על פרק בתנ"ך שבו מוזכר יום שלא נגמר והוא חיפש אותו ומצא את הפרק הזה (שבטח כולכם כבר קראתם בכיתה ה') מתוך יהושוע י' פס' 12-14, והנה הקטע לפניכם: "אז ידבר יהושוע לה' ביום תת ה' את האמרי לפני בית ישראל ויאמר לעיני ישראל שמש בגבעון דום וירח בעמק אילון וירם השמש וירח עמד עד יקום גוי איביו הלא היא כתובה של ספר הישר ויעמד השמש בחצי השמים ולא אץ לבוא כיום תמים ולא היהכיום ההוא לפניו ואחריולשמע ה' בקול איש כי ה' נלחם לישראל" אני לא יודעת מה איתכם אבל זה די מפחיד אותי...אף פעם לא האמנתי בתנ"ך אבל זה די חולני שיש הסבר לתופעה כזאת בתנך...

Me 4eVer

New member
לא הבנתי..../images/Emo4.gif

ומשעמם לך כי אין לך מבחנים?
רוצה לעשות לי עבודות?

WallFlower

New member
לא תודה אומנם אין לי חיים אבל יש

גבול...
התוכנה הריצה תאריכים שעברו וכנראה היא עלתה על היום בו קרה הארוע שהעתקתי מיהושוע - עצירת היום...לא משנה זה לא משו בכל מקרה

WallFlower

New member
דרך אגב...

חברה ידעה אותי בעוד משהו פריקי מהתנ"ך בדניאל ד יא כתוב (זה בארמית אבל זה די מובן): "קרא כחיל וכן אמר גדו אילנא וקצצו ענפהוי...." אילנא=אילן רמון קצצו ענפהוי=קצצו ענפיו/כנפיו התרגום שהתנך נותן לזה: כרתו העץ וקיצצו ענפיו זה מוזר... פתחו תנ"ך ותסתכלו קצת קדימה וקצת אחורה יש גם דברים שדומים...

כן אלבינה,זאת המלצה חמה.

אני תמיד האמנתי בתנ"ך ולא רק למקרה הזה יש הסברים ושאר תופעות,אפילו התנ"ך חזה כמה וכמה דברים שקרו רק שלמרבה הצער גילינו שכתוב את זה אחרי שהמקרה קרה,וכמובן שיש עוד דברים\תעלומות כאלה בתנ"ך(שעוד לא גילינו).

למעלה