אהההההההההההההה!!!!!!

1ט ל י

New member
אהההההההההההההה!!!!!!../images/Emo53.gif

אני אזרחית. בכל זאת מחר אני אאלץ לקחת 2 אוטובוסים לחר"פ מחר, כי הפרופיל רק לשנה, וחובשות עושות מילואים. אני מעדיפה להיות בריאה ולעשות מילואים, אבל אני מחוברת למציאות, ומודעת לעובדה שזה לא יקרה. גם אם אני לא "לופוסית", יש לי בעייה עם קרישת הדם. שאלה לי אל המבינות בדבר: יש לי תור לרופא ריאות בקשר לאספירין ליום חמישי, ממי אני לוקחת הפנייה\זיכוי כספי, או משהו בסגנון? לאן אני פונה? לקריה, או לבני ברק? אני לא יודעת מה אני עושה עכשיו... אין לי את מי לשאול מלבדכן. (אני יודעת שיש נכות צה"ל בפורום, ואין נכי צה"ל בנים בפורום, לכן זה בלשון נקבה)

שני 4

New member
הי טלי, את צריכה לפנות ללשכת

השיקום בעיר מגוריך. אני לא יודעת היכן את גרה, אבל יש לשכות ב: ב"ש,ת"א,ב"ב,רחובות,י-ם,חיפה

1ט ל י

New member
תודה.

אני אגש לב"ב, משם קיבלתי מכתב. מתי הם מקבלים? מתי אפשר לגשת? התקשרתי, ואמרו במענה קולי שיש מענה אנושי רק בין 14:00 ל 15:00. אמא שלי השאירה הודעה. תודה, טלי.

1ט ל י

New member
הבוקר הם התקשרו.

הופתעתי לטובה מההתייחסות שקיבלתי. הם אמרו לי לבוא היום ב-15:00. תודה, טלי.

שני 4

New member
משרד הביטחון הם בסדר גמור

לדעתי. ימי קבלת קהל זה :יום שני 8-13 יום רביעי 14-18 יום חמישי:8-13 טלי כמוון שאת צריכה לוודאת זאת כי אני לא בלשכה הזו. דרך אגב את יודעת שאת זכאית לחמי מרפא, ואת תישני באחד מבתי המלון בטבריה או בסדום. תשאלי על זה בשיקום. תגידי להם שיש לך כאבי פרקים. ביי ביי שני

1ט ל י

New member
לא צריך לסיים את עניין התביעה?

הם אמרו לי שבינתיים אני רק מקבלת טיפול רפואי. כלומר, הפניות, תרופות (עם שליח ישירות הבייתה), נסיעות לבית החולים ואליהם. אם אני יכולה לקבל גם את זה זה יהיה נהדר. מתאימה לי חופשה עכשיו.

1ט ל י

New member
מרגישה תקועה....

מה אני עושה עכשיו? איך אני מתחילה את החיים שלי ככה סתם משום מקום? מה לעשות קודם? לטייל? ללמוד? לעבוד? בטן גב (שעשיתי בחודשיים האחרונים יחד עם הבדיקות)? אין לי משכורת, ויש לי 3,000 ש"ח. אני עדיין לא יודעת מה קורה עם התביעה. אני עדיין לא יודעת מה קורה איתי. אני מרגישה יותר טוב בשבוע וחצי האחרונים (מלבד מעט כאבי פרקים ועייפות). השאלה היא עד מתי זה יימשך. השבועיים האחרונים היו מאד עמוסים. יותר מידי עמוסים. אבל העומס עשה לי טוב (באופן יחסי לאי העשייה המוחלטת שהייתה עד עכשיו). אני מתגעגעת לעומס... מתגעגעת ללהיות חובשת... ללעזור לאנשים... טוב, בעיקר ללהיות חובשת. טוב, הגיע הסוף למגילה. שלכם, -----טלי-----

למעלה