אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evil Gremlin

New member
אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהו!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה נגמר סוף סוף!!!!! אין יותר בגרויות!!!!!!!!1 בגרויות זה משהו ששיך לעבר עכשיו אני רשמית מבוגר אין יותר ביה"ס בכלל בכלל אני לא חושב שאתם מבינים אותי סימתי ללמוד !!!!!!!!!!!!!

bariska

New member
משתתף בצערך

חח..סתם
לי יש עוד שנתיים עד שאני גם יוכל להגיד את זה... אבל בתכלס..משעמם בלי ביצפר זה לא יהיה חסר לך

Evil Gremlin

New member
יש לי חופש!!!!!!!

למרות שאני מתחיל לעבוד מחר ואחרי זה יש צבא, אז תאמין לי לא יהיה לי משעמם

Evil Gremlin

New member
אהההההההההההה!!!(שוב)

אין לי ביה"ס *רץ במעגלים בחדר, קופץ עושה 4 סיבובים באויר נופל, עושה סלטה ונופל על שפגט* אין לי ביה"ס

Sheep From Hell

New member
גם אני!! גם אני!!!!!!!!!!

זה נגמרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין יותר בי"ס!!!! ולימודים!!!!!!!!!! איזה כיף!!!! לה לה לה לה לה חופש!!!!!! והיה כל כך קל היום. ואפילו לא למדתי...!! ואפילו יצא לי לצרוח על איזו פוסטמה מהכיתה שאני שונאת רצח כבר שנתיים!! חחחחח..... (אין בגרות שבה היא לא עושה רעש!!! הפעם כי הדפוקה לא ענתה על השאלות הנכונות.. שתמות!! כלבת פקינס שכמותה...חח
)

Evil Gremlin

New member
איזה שרמוטה

אבל את לא תראי אותה יותר!!!!!!!! כן גם אני שמח שאני לא אראה חלק מהכיתה שלי יותר!!!

Sheep From Hell

New member
אההה... אל תפחיד אותי!!!

אל תפתח פה לשטן!!!! אני יעדיף לשבת בכלא מאשר לשרת איתם.. בלעכס..חח

Sheep From Hell

New member
כן... woo hoo when i feel heavy

metal!!!!!! woo hoo... when i'm pins and i'm needles!!!! :) זה אולי אחד הדברים העיקריים שבגללם אני שמחה כמו סבניושקה(חזירון...עזבו היום כל היום יש לי קטע עם סביונשקה..) אההה..... אין יותר כיתה מסריחה שמלאה בפרחות דפוקות שלא יודעות שיש "יזם" במילון העברי..חחח (אפילו אני יודעת ואני עולה!!!)

Sheep From Hell

New member
אאאאאאאאאאאאהההההההההה.........

הרגע קלטתי שיש לו 2 ראשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יום נפלא לדגי ה
:)

bariska

New member
וואי../images/Emo4.gif

לא שמתי לב.. רק עכשיו החזרזירון שמתי לב..איזה מסכן קטן

למעלה