אהההההההההההההה

אהההההההההההההה

היום הזה הגיע... ראיתי את הפרק האחרון בעונה ה-II והצטרפתי למיליוני הילדים שמחכים לעונה הבאה ואף אחד לא יודע מתי היא תצא. האמת שהפרק היה קצת חלש לדעתי.... טריי היה סתם דמות של 5,6 פרקים... אז ביג דיל היא ירתה בו... (אולי כי אני מב"ש אז בשבילי כל הקטע של להרוג מישהו שטותי :)

../images/Emo58.gif מעלי ובתוכן ההודעה שלי

אני דווקא חשבתי שזה פרק טוב,מותח מאודדדדדדד וזה לא סתם שהיא ירתה בו, כי זה אח של ראיין וגם כל הסיפור עם הנסיון אונס הפך את זה למאוד מעניין. וכנראה אני לא היחידה שחושבת ככה- תראה איזה תמונה מגניבה מצאתי

אהה ענק! (../images/Emo58.gif

זאת חולצה מגניבה!!!!! אני מאד אשמח לראות אנשים מהלכים בחולצות כאלה ביום מן הימים... לא אמרתי שזה לא מעניין או דרמתי... אני סה"כ חושב שבשביל סוף עונה זה קצת חלש.. זה לא מותח כמו שהיה סוף עונה ראשונה שבה כולם עזבו וסף עזב באופן באמת דרמטי ולא צפוי... אין לזה גם ממש המשכיות... להפך הכל יחזור לנורמל עכשיו (זאת הייתה הגנה עצמית.. זה לא שמריסה הולכת לכלא). וסוף עונה אמור להיות משהו שמזעזע את הכל וגורם לך לתהות במשך ההפסקה בין העונות מה יהיה בפרק הבא... זאת לא התחושה שיש לי. אהה וסליחה ששכחתי מהסימן של הספוילרים.. הנחתי שכולם כבר ראו..

yuliyul

New member
../images/Emo58.gifאוף לעזעזל.......

אני ראיתי את הפרק במחשב, והייתי בטוחה שהיא ירתה בריאן.... כי ראיתי שריאן ככה שכב על הריצפה, וטריי נעמד והכל... אז איך זה יכול להיות שהיא ירתה בו?! אם היא הייתה יורת בו הוא לא היה יכול להיעמד והכל.... אוף... חרא... אתם לא קולטים לאיזה דיכאון נכנסתי בגלל שחשבתי שזה היה ריאן שהיא ירתה בו, למרות שידעתי שהם לא יכולים להרוג אותו כי הוא כוכב בסדרה.... אוף מישהו יכול להסביר לי את כל זה?! ראיתי את הקטע הזה איזה 10 םעמים ברצף בשביל להבין מה הלך שם ולא הבנתי... בעעע

../images/Emo58.gifפרק סיום עונה 2

נראה לי שהבנת קצת הפוך- אני אנסה להבהיר כמה מהדברים: ראיין הולך להתעמת עם טריי אחרי שסת' מספר לו שטריי ניסה לאנוס את מריסה. שראיין מגיע טריי מבין שראיין עצבני והוא מכוון לכיוון ראיין אקדח, אבל ראיין מתנפל עליו והאקדח עף לרצפה. בשלב הזה ראיין וטריי מתחילים להכות אחד את השני, בהתחלה נראה שראיין מכסח לטריי את הצורה, אבל אז טריי מעיף את ראיין על מעיין שולחן זכוכית והשולחן ועליו ראיין וטריי מתנפץ, טריי מצליח לשכב מעל ראיין ומתחיל להכות אותו ולחנוק אותו, שמריסה נכנסת לדירה של טריי היא רואה את טריי חונק את ראיין ואת ראיין נלחם על חייו, היא צועקת על טריי ומתחננת שיעזוב את ראיין, היא מנסה למשוך אותו מראיין אבל הוא מעיף אותה ותוקע בה מבט מפחיד, בשלב זה נראה שראיין כבר לא בהכרה, טריי עוזב אותו ומושך את הטלפון שנמצא על השידה ממולו, הוא מרים אותו למעלה באויר ורגע לפני שהוא מנפץ אותו על הראש של ראיין (אם הוא היה עושה את זה הוא היה הורג את ראיין) מריסה יורה בטריי. טריי מדמם הוא נופל על הרצפה ונראה כמו שהוא מת. אחרי כמה שניות ראיין מצליח לגרור את עצמו ונעמד ליד מריסה. ואז סת' וסאמר נכנסים.

yuliyul

New member
באמת לא הבנתי נכון.....|ספויילר|

הייתי ממש ממש בטוחה שזה היה ריאן שהתגלגל על הריצפה,ושזה היה טריי שקם על הרגליים ונעמד ליד מריסה..... והסתכלתי כמה וכמה פעמים!!! טוב נו.. עכשיו הכל מובן! תודה שהבהרתם לי את זה! ולא, הורדתי את הפרק באיכות טובה, אבל כנראה בגלל שזו הייתה סצינה חשוכה, והראייה שלי היא בוא נאמר לא 6:6 אז לא ממש קלטתי מה הולך שם... חח תודה שוב!

f10

New member
../images/Emo58.gif למעלה ובהודעה זו ../images/Emo58.gif

אבל רואים אותו בפירוש פעם אחת כשמטפטף לו דם מהחזה/כתף דרך החולצה, ופעם אחת שהוא מסתכל על מריסה במבט של "את האמת שזה הגיע לי".

f10

New member
בטח הורדת את הפרק בחרא איכות

אחרת זה פשוט לא מובן. ומי שלא ראה את סוף העונה השניה - שלא יכנס להודעה שלה.

f10

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

Tinty

New member
פרדי:

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1144&msgid=55781418 (הוסף למשפט: "ולבנות פירמידות")

f10

New member
אבל יצאה פירמידה יפה

עד שנתקעה שם הודעה אחרת והיא נהרסה. אגב - פעם הבאה שים קישור ישיר (שאני רק אצטרך ללחוץ עליו כדי להכנס לקישור, ולא להעתיק אותו, להדביק בלוח וללחוץ אנטר - אני עצלן)

למעלה