גל המשוּגעת
New member
אההההההההההההה../images/Emo99.gif
היה מושששששששששששלללללללללםםםםםםםםםםםםםם
קודם כל ההופעה הייתהה מעולהההההההההההההההה!!1 איזה שלמווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתת!!!! מי שהיה זה נינט המושלמת, גבסו המושלם, שי רביזדה.. אויי הוא כזה מתוק, שירי וטל הזאתתתתתתת......... בהופעה, אני הייתי צמוד לבמה ונינט לחצה לי פעמיים את היד וגם גבסו ופעם אחת לא עזבתי את נינט! היא כל הזמן הסתכלה עלי ועל חברה שלי ואמרנו לה לבוא והיא סימנה כזה "בואו אתם" אבל לא רצינו כי יעיפו אותנווווו! ושי רביזדה נתן לי כיף וגם שירי!!!!! ואזזזזז.......... טם טם טם טם טם טם... אחרי ההופעה שהייתה הכי טובה בעולם!!! הלכנו למאחורי הקלעים שהם הלכו.. אבל היו מלא שומרים ח בהתחלה הוציאו את רביזדה.. ןהעפתי ת'יד של השומר ונתתי לו כזה חיבוק ענק והדברתי לו נשיקה ענקית אהההההההההההה נשיקה| אחרי זה הטל הזאת יצאה, לא איכפת לי ממנה
ואז ג-ב-ס-ווווווווווווווו אאההההההה פשוט מושלם!!! כמובן שלא היה איכפת לי , כולם|
רצו אליו, ואני דחפתי ילדה אחת וחיבקתי אותו כ"כ חזק אבל השומר לקח אותו מאיתנו ולא יכלתי לנשק אותו
אח"כ המושלמת שליייי נינטוש יצאהההההההההה
אותה לקחו ממש מהר אז חיבקתי אותה ממש חיבוק קטן
[גם זה משו
] אה היהה מ-ו-ש-ל-ם
ואז אני הלכתי מאחורה.. וירדתי כדי ללכת לאוטו שלהם , אבל כולם נכנסו! אז דפקתי על החלון איפה שנינט ישבה והיא עשתה לי שלום ומסרה נשיקה!!!!
איזה מושלמתת אההה היה מ-ו-ש-ל-םםםםםםםםםםםםםםםם!! היתה הופעה מעוללהההה
היה מושששששששששששלללללללללםםםםםםםםםםםםםם