אהההההההההההה יש לי לג'נדס!!!!!!!!!
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה......... טוב ב.. ב.... ב....בנות תקשיבו! משהו טוב שקרה לי היום ויכול לקרות גם לכן.............. כבר חודשים אני מחכה לראות לג'נדס או יותר נכון "רוחות של תשוקה" או לאלה שמכירות בשם המקוריLegends of the Fall בכל מקרה היום הגיע!!!!!!!!!!! הלכתי עם חברה שלי לשבעת הכוכבים (הקניון
) ונכנסנו לסטימצקי לחפש מגזינים ושם, בדוכן של הסרטי דיוידי, זהההההההההה היייייייההההה!!!!!!!!!! מונח לו, מחכה שמישהו ייקח אותו, אזזזזזזזזזז לקחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא אפרט איך הרגשתי כי זה יהיה לי קצת קשה, גם ככה אני עדיין רועדת..... בכל מקרה תקשיבו מה חוץ מסטימצקי ב"שבעת הכוכבים" יש עוד מלא חנויות עם מלאאאאאאאאאא סרטים של בראד וממש בזול, אלה שמצאתי כבר יש לי אז לא קניתי אבל אתן יכולות ב:Tower Recordes, Office Dipot, סטימצקי, יכול ליהות שגם בצומת הספרים, בכל מקרה יש שם כמויות אדירות של סרטים, אני ראיתי שם של בראד את: ראיון עם ערפד, סינבד חחח
, אושן 11, לג'נדדדדדדסססס, ואולי היו עוד כמה אבל אני שוכחת, ויש עוד טונה של שחקנים אחרים, בכל מקרה רוצו לשם זה הכרחי זה שווה זה כדאי, ולא אכפת לי שאני עושה פרסומת לקניון, אההההההההההההה........
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה......... טוב ב.. ב.... ב....בנות תקשיבו! משהו טוב שקרה לי היום ויכול לקרות גם לכן.............. כבר חודשים אני מחכה לראות לג'נדס או יותר נכון "רוחות של תשוקה" או לאלה שמכירות בשם המקוריLegends of the Fall בכל מקרה היום הגיע!!!!!!!!!!! הלכתי עם חברה שלי לשבעת הכוכבים (הקניון