אהההההההההההה יש לי לג'נדס!!!!!!!!!

ה אורחת

New member
אהההההההההההה יש לי לג'נדס!!!!!!!!!

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה......... טוב ב.. ב.... ב....בנות תקשיבו! משהו טוב שקרה לי היום ויכול לקרות גם לכן.............. כבר חודשים אני מחכה לראות לג'נדס או יותר נכון "רוחות של תשוקה" או לאלה שמכירות בשם המקוריLegends of the Fall בכל מקרה היום הגיע!!!!!!!!!!! הלכתי עם חברה שלי לשבעת הכוכבים (הקניון
) ונכנסנו לסטימצקי לחפש מגזינים ושם, בדוכן של הסרטי דיוידי, זהההההההההה היייייייההההה!!!!!!!!!! מונח לו, מחכה שמישהו ייקח אותו, אזזזזזזזזזז לקחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא אפרט איך הרגשתי כי זה יהיה לי קצת קשה, גם ככה אני עדיין רועדת..... בכל מקרה תקשיבו מה חוץ מסטימצקי ב"שבעת הכוכבים" יש עוד מלא חנויות עם מלאאאאאאאאאא סרטים של בראד וממש בזול, אלה שמצאתי כבר יש לי אז לא קניתי אבל אתן יכולות ב:Tower Recordes, Office Dipot, סטימצקי, יכול ליהות שגם בצומת הספרים, בכל מקרה יש שם כמויות אדירות של סרטים, אני ראיתי שם של בראד את: ראיון עם ערפד, סינבד חחח
, אושן 11, לג'נדדדדדדסססס, ואולי היו עוד כמה אבל אני שוכחת, ויש עוד טונה של שחקנים אחרים, בכל מקרה רוצו לשם זה הכרחי זה שווה זה כדאי, ולא אכפת לי שאני עושה פרסומת לקניון, אההההההההההההה........

אם הבנתי נכון אז...

הן מדברות על רוחות של תשוקה...אני מתה לראות ת'סרט הזה ועוד לא יצא לי...
....אההה וד"א..זו קארין(karin byrne)...החלפתי כינוי..

טנקססס...../images/Emo9.gif

יוו אין לכן מושג איך אני מתה לראות ת'סרט הזה...חבה שלי אמרה לי שהוא מדהים...

ה אורחת

New member
אממ עדיין לא ראיתי אותו אבל...

ממה שהבנתי זה מספר על אבא ושלושת בניו שגרים משהו בהרי הרוקי בארה"ב בתקופת מלחמת העולם הראשונה (האבא הוא קולונל צבאי או משו שאותו משחק אנטוני הופקינס) ואז נכנסת להם (לבנים) איזו בחורה בחיים וכן זה מתפתח וכן הלאה... אבל זה קצת מסובך כשאני אראה אותו אני אספר לכן, והנה הוספתי תמונה קבלו אותו!!!!! הוא ממיס אותי לגמריי... *זהו הפכתי לשלולית*..... אה ולמונדולרית, אז כן קניתי אבל זה היה ממש בזול וזו גם גרסת אספנים

mandy3

New member
גם אני קניתי אותו לפני משהו כמו

חודש והוא מדהים ושווה כול אגורה שהשקעתי בו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה אורחת

New member
באמת! יופיי! מעולה שלא רק אני שמחתי

אה ולאשטון גירל אז וולקאם באק!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifתתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif וסורי שלא כתבתי

פה כמה ימימם...הייתי בטיול שנתי

ה אורחת

New member
טוב זההו- ראיתי לג'נדס.............

כן.................................... ראיתי את הסרט, ראיתי אותו, ו... הוא פשוט מדהים ביופיו (הסרט) למרות שאם אני אתחיל לתאר כמה שבראד היה שם מדהים אז... לא כדאי גם ככה אני איבדתי את כל כוחותי הפיזיים/נפשיים כשראיתי אותו.... בראד מדהים אותי כל פעם מחדש, הוא שחקן כככללללללל ככככךךךךך טוב!!!!!!! פשוט, מדהים! איזה כשרון, איזה כשרון!!!!!!!!! תראו תסרט (תחפשו אותו, ואני אומרת את זה שוב, בסטימצקי) אחד הסרטים היפים והמרגשים שראיתי, באמת! אין... פשוט... אין מילים, וכמו שאומרים "תמונה אחת שווה 1000 מילים" אז שם, שעתיים ושבע דקות שוות.... תעשו את החשבון. כל כך מרגש כל כך יפה כל כך עצוב כל כך הכל!!! תראו את הסרט תראו אותו! ועוד דבר בקשר לדיוידיים שאפשר להשיג בחנויות והרשתות האלה, אז חברה שלי קנתה לי את The Devil's Own או לאלו שמכירות את זה כ "יריב אינטימי" עם הריסון פורד, אז גם את אפשר להשיג שם... טוב ועכשיו אני הולכת לבכות בפינה בגלל לג'נדס, נסו למצוא אותי עוד 200 שנה שהשפיות תחזור אליי

למעלה