אההההההההההה!!! ../images/Emo118.gif
לראות ולא להאמין!!!!!!!!!! תודה לך מיצי007 שחשבת עליי ושלחת לי מסר!! תודה לך שפתחת את הפורום הזה!! תודה לתפוז~!@!! תודה לך שנולדת!! תודה להורים של אדוארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנצל הזדמנות זו להגיד אילו סרטים כבר ראיתי: *כולם אומרים אני אוהב/ת אותך - איזה חמוד הוא היה שם.. *אמריקה X - ראיתי ממזמן אבל נראה לי שנהניתי... ראיתי תמונות שלו מהסרט והוא נראה כזה חתיך עם זקן התיש המפורסםםםםםםם ובלי חולצה... למרות צלבי הקרס למיניהם וכו'..
*פייט קלאב - ראיתי רק השנה.. בכלל לא שמעתי על זה שזה יצא.. סרט ממש שולט! זה הסרט שגרם לי להתאהב בו.. לה לה לה
*לשמור את האמונה/לשמור אמונים - סרט חמוד.. אני מאמינה שכל סרט בעצם מייצג איכשהו את האישיות של הבמאי שעשה אותו.. ולפי זה לאדוארד יש אישיות מדהימה ונעימה.. שלא לדבר שהוא עזר בכתיבת התסריט אז בכלל.. גם חברו (היהודי) נשמע חמוד.. ראיתי תמונה שלו ואם לא ילך לי עם אד... דרך אגב, מדברים על יהודים, ציטוט מפיו של האליל: "i have an honarary jew certificate" - בראיון על "לשמור אמונים" בתגובה לזה שהצליח לעשות את זה אמין מהבחינה היהודית של הסרט, למרות היותו קתולי(?). *דרקון אדום - סרט טוף! מאוט נהניתי! כרגיל.. שיחק ברמה! ואני מורידה עכשיו את הסרט "מוות לסמוצ'י" למרות שהבנתי שהוא לא משהו.. חפיף.. וממממממממתתתתתתתתתתתהההההההה לראות את "פחד ראשוני".. אז למה אני לא מורידה אותו? ככה..
לראות ולא להאמין!!!!!!!!!! תודה לך מיצי007 שחשבת עליי ושלחת לי מסר!! תודה לך שפתחת את הפורום הזה!! תודה לתפוז~!@!! תודה לך שנולדת!! תודה להורים של אדוארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!