אההההההההההה!!!

swirrrly

New member
אההההההההההה!!! ../images/Emo118.gif

לראות ולא להאמין!!!!!!!!!! תודה לך מיצי007 שחשבת עליי ושלחת לי מסר!! תודה לך שפתחת את הפורום הזה!! תודה לתפוז~!@!! תודה לך שנולדת!! תודה להורים של אדוארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנצל הזדמנות זו להגיד אילו סרטים כבר ראיתי: *כולם אומרים אני אוהב/ת אותך - איזה חמוד הוא היה שם.. *אמריקה X - ראיתי ממזמן אבל נראה לי שנהניתי... ראיתי תמונות שלו מהסרט והוא נראה כזה חתיך עם זקן התיש המפורסםםםםםםם ובלי חולצה... למרות צלבי הקרס למיניהם וכו'..
*פייט קלאב - ראיתי רק השנה.. בכלל לא שמעתי על זה שזה יצא.. סרט ממש שולט! זה הסרט שגרם לי להתאהב בו.. לה לה לה
*לשמור את האמונה/לשמור אמונים - סרט חמוד.. אני מאמינה שכל סרט בעצם מייצג איכשהו את האישיות של הבמאי שעשה אותו.. ולפי זה לאדוארד יש אישיות מדהימה ונעימה.. שלא לדבר שהוא עזר בכתיבת התסריט אז בכלל.. גם חברו (היהודי) נשמע חמוד.. ראיתי תמונה שלו ואם לא ילך לי עם אד... דרך אגב, מדברים על יהודים, ציטוט מפיו של האליל: "i have an honarary jew certificate" - בראיון על "לשמור אמונים" בתגובה לזה שהצליח לעשות את זה אמין מהבחינה היהודית של הסרט, למרות היותו קתולי(?). *דרקון אדום - סרט טוף! מאוט נהניתי! כרגיל.. שיחק ברמה! ואני מורידה עכשיו את הסרט "מוות לסמוצ'י" למרות שהבנתי שהוא לא משהו.. חפיף.. וממממממממתתתתתתתתתתתהההההההה לראות את "פחד ראשוני".. אז למה אני לא מורידה אותו? ככה..

swirrrly

New member
כשדיברתי על "לשמור אמונים" ../images/Emo118.gif

ול "חברו היהודי" התכוונתי לסטוארט בלומברג, חברו מ"ייל", שבעצם זה שכתב את התסריט לסרט.. לא לבן סטילר!

את פחד ראשוני חובה לראות

אל תשכחי את ההימור האחרון משחק מעולה הוא שחק שם אפרופו משחק מעולה חייבת לראות את הפריצה אם את מעריצה של אדוארד למרות שהסרט עצמו בכלל לא משהו. המשחק שלו שם שווה אוסקר... הוא בכלל שווה אוסקר אבל בואו לא נכנס לזה. אה ואל תשכחי השעה ה- 25 שרץ עכשיו בקולנוע (אם את מדברת על הורדות בשבוע שהסרט נכנס לקולנוע הוא היה אצלי כבר על סידי אז תחפשי ותמצאי) אז תהיהי בריאה מאיה

מיצי007

New member
קודם תודה לך על המחמאות...

ברוכה הבאה. בקשר ללשמור אמונים,אדוארד אכן עזר בכתיבת התסריט, וסטוארט מאוד מתוק,אבל לא הייתי מהמרת עליו,אני כמעט בטוחה שהוא נשוי...וגם עם אד לא ילך לך...
. יהודים,כן הוא אוהב אותם מאוד...הוא אמר שהוא היה בן 13 הוא הוזמן לכל כך הרבה בר מצוות,שזה מנהג אחרי 10 בר מצוות אתה הופך ומקבל מן אות יהודית לכבוד,והוא קיבל כיפה. והוא לא קתולי אגב,פה את טועה. הסרט מוות לסמוצ'י לא משהו?!?!?!?!? זה סרט ענק!!!! קומדיה ממש מעולה וכיפית לצפייה ומציגה את אדוארד באור מזה שונה,אמיתי,חביב וחמים כזה. פחד ראשוני אני יכולה להשיג לך אם תרצי

מיצי007

New member
לא...

ההורים שלו לא היו מאמינים גדולים בישו או משהו...הם לא חינכו לאמונות דתיות מסוימות,הוא רק חוגג את חג המולד כמו כולם ועוד משהו....

למעלה