אהההההההההה

noabethr

New member
אהההההההההה../images/Emo46.gif

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה [צועקת] אי אפשר להעלות תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה נראה לי כי המנהלת פרשה

אם יש פה מישהו מעל גיל 16 נא לפעול בנושא... או שתחכו עד ה22.2.06 ואז אני אוכל לנהל

הדסוששש

New member
אני הצעתי את עצמי לצוות תפוז אנשים

הם אמרו שהם "בודקים מועמדים אחרים לתפקיד" ואם הם לא ימצאו הם יפנו אלי בחזרה. הקטע שמאיפה בדיוק הם יוציאו מועמד אחר? אם הם יביאו מישו שלא מתעניין בסדרה זה מרגיז כי הוא לא באמת ישקיע בניהול וזה.. בגלל זה אני אומרת שהם צריכים לחפש מועמדים בתוך הפורום ולא מחוץ לפורום

bustelo

New member
אני הייתי בוחר בך לתפקיד !!!! אך...

לצערינו אין עוד הרבה זמן לנהל אותו אלה אם יקרה נס!!!!!!!! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אם יבחרו בך!!

למעלה