אההההההההה אלכס בראש 1! אמאלההההההההההה
T TCgirl New member 13/11/02 #2 אני רציתי לכתוב את זה ../images/Emo187.gif איזה באסה: 1.אלכס במקום 14! 2.עוד 12 ימים יש לי יום הולדת... 3. יש לי מחר מבחן שכבתי בלשון שעתיים ראשונות... (.(.)cccccccc TCgirl - (אירנה)
אני רציתי לכתוב את זה ../images/Emo187.gif איזה באסה: 1.אלכס במקום 14! 2.עוד 12 ימים יש לי יום הולדת... 3. יש לי מחר מבחן שכבתי בלשון שעתיים ראשונות... (.(.)cccccccc TCgirl - (אירנה)
Q Queen of darkneeS New member 13/11/02 #3 הוא אחד מ"הכי הורסים שיש"../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif *מאושרת* הוא באמת הורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא אחד מ"הכי הורסים שיש"../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif *מאושרת* הוא באמת הורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W WickeDevil New member 13/11/02 #5 העיתון יוצא רק מחר... ../images/Emo60.gif רק מנויים קיבלו היום או אתמול
T TCgirl New member 13/11/02 #6 חברה שלי ../images/Emo187.gif ריבלה את העיתון היום בבוקר , והביאה את העיתון לבי"ס, ואמרה שיש לה משהו בשבילי ואני הייתי כזה , והיא הוציאה את העיתון והראתה לי את אלכס והייתי פשוט מאושרת (.).)ccccccc """. (´v´) ((,,)) ,i i, אני מתה על הציורים האלו...
חברה שלי ../images/Emo187.gif ריבלה את העיתון היום בבוקר , והביאה את העיתון לבי"ס, ואמרה שיש לה משהו בשבילי ואני הייתי כזה , והיא הוציאה את העיתון והראתה לי את אלכס והייתי פשוט מאושרת (.).)ccccccc """. (´v´) ((,,)) ,i i, אני מתה על הציורים האלו...