אההההההההה אמא אמא אמא!!!!!!!

אההההההההה אמא אמא אמא!!!!!!!

היי לכן בנוצ חמודוצ שלי... רק רציתי להגיד לכן.. שאההההה הם כאלה מושלמים !!! שמעתן?!@?!@#?! בדיסק החדש שאני כל כך מצפה לו ולא יכולה כבר (אני מתה אההה בריאן בריאן אתה מלך !!!!!!) אז חברי ווסטלייף הכל כך מושלמים ישירו שירים שהם בעצמם כתבו כאילו שיואו איזה עמוקים הם.... הייתן מאמינות ?!@#?!?@#??!?!?! כאילו.... וואי אני בשוק טוטאלי של חיי כרגע... ווסטלייף - המושלמים - מוציאים - דיסק - עם - שירים - שלהם ! שמישהו יחזיק אותי או שלא.... טוב די השעה 6 בבוקר אתן לא חייבות להתייחס לפיגור שלי רק רציתי שתשימו
איך אתן נשמעות כשאתן כותבות פה את כל הבולשיט הזה... טוב קיצר אביב גפן מלך - ווסטלייף sucks....

xflil

New member
../images/Emo13.gif

קרעת אותי מצחוק
יפה יפה... אביב גפן שולט היהודים שולטים מוניקה סקס שולטים והייתי בצמח והיהודים עמדו על הבמה שעה וחצי ובצעו 18 שירים!!!! הסאונד היה פפפפפייייצצצצוווווץץץץץץץץץץץץ הם קרעו ת´גיטרות והיינו 4 מטר מהבמה שזה בעצם המעקה שמפריד וגם נגענו באורית פרט שולי יחלסית להופעה שהם דפקו..... היית בצמח? את הולכת לניצנים אה וווסטלייף כתבו באלבום החדש שיר 1 גנוב ממייקל ג´קסון חחחחח

../images/Emo10.gif

לא הייתי בצמח... ז למה שאני אשלם 150 רק בשביל היהודים... ואני גם מראשון אז זה עוד נסיעות... ועדיף לי אביב על היהודים אז אמרתי אני אלך לניצנים וזהו... אתה בא? או את ? ו... טוב זהו בעצם שמעתי הייתה הופעה מדהימה בצמח, כמה חברות שלי היו, חזרו הביתה מסטולות בטירוף... וקינאתי אוווווף למה אין לי 150 שקל מיותרים !!!!!! קיצקץ... צור/צרי קשר באיי סי קיו - 111084960 אם בא לך... ואל תשכחו שתמיד אבל תמיד תמיד זה רק אור הירח... ואביב גפן שולט !!!!!!!! טה טה

xflil

New member
באמת

הייתה הופעה מ - ד - ה - י - מ - ה !!!!!! באמת חבל שלא הלכת...אני בן אגב ובטח שאני אהיה בניצנים!!! אגב שאלה דפוקה לגמרי הם היו 4 בנות או 5.... אחת בלונדינית אחת עם תלתלים ענקיים אחת עם שיער חום וזאתי הבלונדינית יש לה חזה שופע מאוד? (סלחי לי על השאלות אבל אני חייה לדעת)
18 שירים הם בצעו! הייתה הופעה מדהימה אכן.... אבל לא נורא

למעלה