אההההההההה כנסווווווווווווו

MolsBolsRules

New member
אההההההההה כנסווווווווווווו

אמאלהההההההההההההה ראיתן את ההופעה של V וMCFLY לCHILLS IN THE EVERNING אמאלהההההההה איזה מושלםםםםםםםםם איזה נשיקההההההההה יא אני כולי רועדת ואיך שדני המושלם והמהממם שלי בא לתחילת הבמה יא כימעט נפלתי מהכיסא!

MolsBolsRules

New member
נ"ש - שמועה על צ'ארלי וקמילה

אומרים שהם ניפרדו כי הוא רוצה את רייצ'ל סטיבנס! מה ניסגר שם? אבל אם זה נכון אין מה להגיד לבנאדם יש טעם רייצ'ל פצצה! והיא משלנו!!!

5cihh

New member
פחחחחח

צ'ילס אין דה אבנינבג זה מלפני עשורים כבר
רק עכשיו ראית? אניוואי..
כן איסה נוש דני שהוא בא ומתכופף למצלמה כזה. וטומי שר שם יפה..חחח הארי בקושי עושה משו יפה שללייייי...אין כמעט תופים בשיר הזה ולדעתי זה בולשיט די עם השמועות המגוחכות האלו..היא יפייפיה והכל אבל הוא גם רצה את בריטני ואת טרה ריד ואת היידי ובלה בלה..והוא נישק את היידי וסטאף מה קשורה קמילה? היא הטרו לאב שלו זה די ברור..מושלם שלייי שרק יהיה שמח אני מקווה בשבילו שהוא איתה כי זה הכי טוב לו נראה לי. ומה משלנו? היא יהודיה כאילו?

5cihh

New member
בקשה-

little article from The News of the World: Sorry, girls, but Busted's Charlie Simpson has NOT split with his girlfriend Camilla. Contrary to reports, the twosome were the picture of domestic bliss yesterday as they mooched around IKEA in London's Brent Cross. A Shopper said: "They looked happy." Aah בלס היםם נ"ש פוטוס חדשות של המלכיםם

fight star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

עושים קניות באיקאה!!! חחחחח נקרעתי.... שיקנו לי שידה אם הם כבר שם... (אוףף.. עכשיו אני אצטרך לשנות לחתול הקטנצ'יק שלי את השם כי קראתי לו צ'ארלי בגלל שגם הוא נעזב...חחחחח...)

DesertRose7

New member
חחחח..

אני רואה שזה לאט לאט מתפשט... זה מדהים! אני הולכת לקנות את הסינגל הזה רק בשביל השיר!! כי אין אותו לאף אחד ! לא מהארץ לא מבריטניה ולא מאירלנד.. לא מוצאת! ואני פשוט חייבת את השיר הזה!! מדהים..פשוט מדהים!

Evil Beast

New member
אם הכוונה

לשיר mcfly &V-Chills in the evening יש לי את השיר אבל אין את ההופעה...

Hypnotise

New member
את יכולה להוריד את ההופעה..

או שאני יכולה לשלוח לך... או מישהו אחר מהפורום.. אפשרי ביותר! :)

MolsBolsRules

New member
ממיטהההה פליזזזזזז בננות

לא לדבר על הורדות שלא יערפו לי את הראש בטעות.

סתיוית

New member
אני חייבת את האודיו של זה! חייבת!

מי יכול לשלוח לי?!?!?!?!? אגבף יפעת--- שחר שלחה לי לפני כמה ימים מאז אני חייבת את מנת ה-54039094 פעמים ביום של הסרטון הזה :) אגב, גימס המושלם רשם אותווווווווווו (אם טוםםם)

MolsBolsRules

New member
יאפ אני יודעת חחח זה

גרם בכלל להיתחרפן! אמאלה שזה מוי בא לתום ומנשק אותו ישמור השם

סתיוית

New member
קוראים לו מארק והוא הורס

אני לא ידעת עם מי הייתי מתחלפת, עם מארק--ונותנת נשיקה לטוםם או עם טום--ומקבלת נשיקה ממארק^%$#@%$#@^%$#@

למעלה