אההההההההה!

Elad Almighty

New member
אההההההההה!

טורניר 3+0.30 דיפ סטאק בפול טילט, 360 משתתפים, מגיע לשולחן האחרון כצ'יפ לידר עם 300k כשהממוצע הוא 150 ככה. אחרי כמה ידיים ירדתי ל280. בליינדים 3000/6000 אנטי 750, שולחן מאוד טייט. אני עם JJ UTG מעלה ל18K בתקווה לאסוף את הבליינדים כבר עכשיו, הבאטן (עם ערימה של 180K) משווה, כולם מתקפלים. פלופ Js, 8h 10h. אני שם אותו על אובר פייר, אולי עם דרואו לנאט פלאש וסיכוי קלוש לסטרייט דרואו מאחר שהוא שחקן טייט ולא נראה לי שהוא ישווה 18K עם 9 ביד. עושה צ'ק בתקווה שהוא יהמר, הוא מהמר 12K, אני מעלה ל24 והוא משווה. בנקודה הזאת אני כמעט בטוח שהוא עם אובר פייר או סיכוי לצבע. ריבר 6s אני מהמר 12k הוא מעלה ל36k, ואני, בטוח לגמרי שיש לו אובר פייר או סט נמוך, דוחף הכל כי אם הוא הלך עד פה עוד אובר פייר או סט הוא ישווה וכדי למנוע ממנו לסכן את כל הכסף שלו עם דרואו. הוא משווה. נחשו עם מה הוא השווה 10% מהערימה שלו לפני הפלופ?

Elad Almighty

New member
אה, רגע

כל ההשערות שלי בשלב של הפלופ באו אחרי שהוא הימר 12K, כמובן.

darkAI

New member
טיפ להבא

תעלה יותר בפלופ. יש לך לוח עם הרבה אפשרויות לסטרייט ופלאש ואין כמעט אף שחקן שיקפל את הdraw שלו לעוד 12K שהוא צריך לשים בקופה. בכל מקרה - באסה P:

מסכים

אני אישית הייתי מהמר חזק בפלופ. אבל אם אתה חושב שהוא יהמר אם תעשה צ'ק (מה שהוא עשה באמת...) ואתה רוצה ללכת על צ'ק-רייז אז סבבה. הטעות הגדולה שלך ביד היא ההעלאה המגוחכת שלך בפלופ - 17% (!) מהקופה עם לוח כ"כ מסוכן. אני אישית הייתי מעלה למשהו כמו 60-80 אלף ודוחף את השאר בטרן. אמנם ביד הזאת זה לא היה משנה כ"כ (היא הוכרעה ברגע שהוא השווה לך לפני הפלופ), לטווח הארוך העלאה של 17% - היא פשוט טעות..

Elad Almighty

New member
לרוב הייתי מעלה

אני בהחלט מסכים שב90% מהמצבים לקחת את הקופה כאן ועכשיו זה עדיף. אבל בגלל שהשחקן הזה היה נורא טייט בשולחן נורא טייט שכולם בו רק רוצים לשרוד כדי להגיע לחמשת המקומות הראשונים (זה הגיע למצב שבו 6 ידיים רצופות כולם כולל הבליינדים התקפלו אחרי מינ-רייז) הייתי בטוח שאחרי ההשוואה פריפלופ ואחרי ההימור בפלופ יש לו made hand כלשהי. פוקט גבוה או סט נמוך וזה value bet. בשולחן הזה ובסיטואציה הזו הוא לא היה מעלה אם לא היה לו משהו ביד, בטוח שלא אם היה לו דרואו כלשהו והרגע עשיתי צ'ק ונתתי לו הזדמנות לראות עוד קלף בחינם. לכן הנחתי שיש לי את היד העדיפה והחלטתי לעשות קצת סלואו פליי כדי לסחוט כמה שיותר. בדיעבד מתברר שצדקתי, באמת הייתה לו יד, אבל ראבק, 10% מהסטאק שלך על 9-7?!!! מה שכן, הצ'ק שלי אחרי הפלופ היה לא חכם כי באמת אם הוא היה על דרואו סתם נתתי לו קלף בחינם.

darkAI

New member
זאת בדיוק הסיבה שהייתי מעלה חזק על הפלופ

לא יותר מידי כדי לא להבריח אותו אבל בהחלט לא minraise. הוא לא הולך לזרוק סט או overpair במצב הזה. במיוחד כשרוב הסיכויים שהoverpair הוא QQ מה שגם נותן לו gutshot. לא הייתי אומר שזה סביר שיש לו AA או KK כי אני מנחש שהוא היה מעלה איתם. הייתי נותן העלאה גבוהה ואו לוקח את הקופה על המקום, או נותן לסט יותר נמוך, draw או overpair לשלם לי. מן הסתם לא שמת אותו על 79, אז אתה מנחש שהוא על draw כלשהו או משהו חזק שאתה מנצח. בכל מקרה אתה לא רוצה לתת לו קלף זול או לעשות לו את החיים קלים עם הoverpair/סט.

Elad Almighty

New member
צודק

לפעמים כשאני לא משקיע מחשבה על המהלך הבא שלי אני חוטא במעט פאסיביות. אבל אני עובד על זה

Elad Almighty

New member
לגבי ההעלאה עניתי לבחור למטה

וזה לא סתם באסה. זו באסה ששווה 260$! זה ההפרש בין המקום השמיני שלקחתי בסוף (27$) לבין המקום הראשון. עכשיו אני מתחיל להבין את התקפי הזעם של הלמיות' בטורנירים. יכולתי להכפיל את הבנקרול שלי אלמלא האידיוט הזה! כבר התחלתי לדמיין את הודעת הניצחון שאני אעלה לפה! אם זה היה טורניר לייב הייתי שובר עליו כיסא, בחיי.

Elad Almighty

New member
ואגב,

אחרי היד הזו הפכתי לשורטסטאק כמובן, ו2 ידיים אח"כ הבליינדים עלו ועפתי באול אין אחרי פלופ נמוך עם פוקט JJ מול אס עם חרא קיקר שתפס אס בפלופ. אבל אפילו לא הרגשתי את אכזבת הסאק אאוט הרגילה שלי. הייתי עדיין בהלם.

ben9009

New member
בוא אני אסביר לך למה הוא שילם לך לפני הפלופ

אתה צ'יפ לידר והוא בכפתור. הוא יודע שהוא בעמדה עלייך ואם הוא יפגע בפלופ הוא יכול לקחת לך הרבה ז'יטונים. אתה לא אשם שיחקת מצויין, המחשבה שלו נכונה לפני הפלופ לדעתי, והמזל שיחק לו....

darkAI

New member
זה היה יכול להיות הגיוני עם יד שהיא בינונית,

אבל לשים 10% מהstack שלך על 79? זה די אבסורד. גם אם הייתי בטוח שהצ'יפ לידר שחקן גרוע ואני אוכל כנראה outplay him אחרי הפלופ, 79o היא לא בדיוק היד שאיתה הייתי רוצה לעשות את זה.

ben9009

New member
מסכים איתך ב100%

7,9 אוף סוט זאת יד שלא הייתי מנסה לתפוס איתה על הצ'יפ לידר, אבל הרעיון עצמו הוא נכון מאוד. לפעמים אני משווה עם ידיים כאלה בכפתור לשחקנים שאני יודע בוודאות שהם עם מלכות, קינגים או אסים כדי לקחת להם נתח נכבד מהסטאק שלהם. אגב אני עושה את זה רק אם יש להם סטאק גדול. שחקנים עם סטאק קטן אני לא מתעסק במצבים כאלה.

Elad Almighty

New member
אני גם עושה את זה לפעמים

אבל עם סוטד קונקטורס או משהו, לא עם סתם יד אקראית ב10% מהסטאק שלי בפיינל טייבל מול צ'יפ לידר. זה פשוט מפגן של טמטום. לפני הפלופ היה לי סיכוי של 80% לנצח וגם אחרי שהוא תפס רצף הוא היה רק פייבוריט של 60%, לא משנה איך מסתכלים על זה, הוא עשה מהלך מפגר.

Kgt1

New member
רוצה אההה??? מאזן הסאק אאוטים שלי שלי היום

עומד על 2 -11 שלילי (2 שהענקתי, 11 שחטפתי). מאזן המירוצים: 2-12 (2 ניצחתי, 12 הפסדתי). השיא מבחינתי עכשיו ב-3 הדס אפים רצופים מול אותו בחור שאת כולם הפסדתי: בראשונה יד ראשונה במירוץ, ואז בשניים הבאים עם AK לAJ ועם AT לA9... הכי מצחיק שבתחילת המשחק השלישי כתבתי לו שינצח בכיף רק שזה לא יקרה בסאק אאוט...

darkAI

New member
כן, גם לא לא היה יום כיפי במיוחד.

אבל 12-2? אם לא פיספסת כמה מירוצים בחישוב שלך.. אאוץ'. לפחות אתה יכול לשמוח שזה אמור להתאזן בקרוב
2 סיטואציות נחמדות מהיום: אצלי K9, אצלו Q10. העלאה מצידי, הוא משווה. פלופ בא KT9. הוא אול-אין בגובה הקופה, אני משווה - מגיע עוד 10 ועוד Q, נותן לו פול האוס
טורניר 45 שחקנים, פיינל טייבל, שחקן אחד מהכסף. יש שחקן אגרסיבי שלא נותן לי לראות קופה אחת, מה שלא ממש משנה כי אני גם ככה לא מקבל קלפים טובים. סוף כל סוף מגיע יד יחסית טובה לM שלי. דוחף A9, הוא קורא עם A6. וכמובן: פלופ: 89T, אני עם זוג מעליו ואין שום קלף שיכול להציל אותו חוץ מ7. טרן: 5 ריבר: זרוק ניחוש

למעלה