אההההההההה

רננהלי

New member
אההההההההה

נראה לי שאני מתחילה להתאהב זה לא שהוא בדיוק עונה על הציפיות. יש בו משהו שאני לא יכולה להגדיר שלא עונה עליהם. הוא יציב מדי (אבסורדי לא?), הוא לא מתלבט מתוסבך ופחדן כמוני, הוא מרגיש שייך וטוב לו איפה שהוא. הוא לא מנתח דברים ישר והפוך וחושב עליהם מליון פעם. הוא פשוט זורם. איזו הגדרה מוזרה למה שחסר בו. לא? (אולי אני חוששת שהוא לא יבין אותי?) ובכל זאת, למרות שמשהו בסיסי לכאורה חסר בו אני מרגישה אני פשוט מרגישה משהוווווווו מתחשק לי לתפוס את הפרצוף שלו ולהדביק לו נשיקה. זה סתם?

הדבקת לו??

אפשר ליפול ולהתאהב וגם עדיין לשמור את הרגליים על הקרקע ביציבות. תתאהבי. אבל תשמרי על עצמך. אין שום נחת ושלווה מספקות חסרות תשתית שכאלו.. הן רק גורמות לסבל. תני לעצמך הזדמנות להכיר. מותר לפחד. אסור לחיות על פי הפחד.

רננהלי

New member
אני מתנדנדת

לתת לעצמי להיסחף או לא? מן רצון לשלוט. לנתב. פחד שזה יגמר פתאום ואז אני אהיה המומה, אז לא רוצה להיסחף. רצון להשאיר את השכל ושיקול הדעת ההגיוני שם כל הזמן. לפקח. לראות שאני לא סתם מתאהבת בלי בסיס. שזה לא ישמט פתאום ואני אגלה שטעיתי. ואז מה אני אעשה עם זה? (אני נשמעת כאילו אני צריכה להחליט מחר אם אנחנו מתחתנים. לא נורמאלי
) תראו איך אני נשמעת. אתמול כשכתבתי כאן אחרי שביליתי אתו כמה שעות טובות, הרגשתי שאני מתאהבת. ועכשו ממרחק (לא נתראה היום לצערי), באים כל הספיקות והפחדים. רוצה לחזור להרגשה של אתמול

ניאו30

New member
תני לעצמך להיסחף,רננה ../images/Emo45.gif

לפעמים פשוט צריך להרפות מהצורך לשלוט בהכל ולתת ללב להוביל. כמו שאמרת,אף פעם לא ניתן לדעת מתי רגשות כאלו יוכלו לחזור,אבל כל היופי ברגש הזה הוא לחיות את הרגע-לא לחשוב על האתמול ולא לחשוב על המחר,לא על הדאגות ולא על הפחדים.כשאת חיה את ההווה-רק האהבה קיימת ואז זה הרגש הכי טהור,הכי אמיתי והכי מאושר שאפשר לחוות(אהבה זה הרי הניגוד של פחד). טוב,תעשי מה שאת רוצה כמובן.זו רק דעתי,אבל אולי בדיוק בגלל דעות שכאלה אני נשאר בלי אותה אהבה....חחחח.בכל מקרה,כיף לקרוא שעדיין יש "דבר" כזה.

../images/Emo45.gif כן ולא.

כן להיסחף לא. לא בגלל הדעה הזו אתה נותר בלי אהבה. מסכימה עם כל מה שכתבת לרננה. ומבטיחה לך. האהבה תמצא אותך. כמו את כולנו.

רננהלי

New member
אתם כאלו מתוקים

מקווה מאוד לראות אותו מחר (אנחנו גרים קצת רחוק אחד מהשני. זה נורא מגביל) קוצר רוח
מתה לראות אותו כבר... תודה על העידודים

thankful

New member
מבלי לקרוא לעומק(עדיין) ,הייתי אומר

כן להיסחף , אבל לדעת לעצור - כשצריך (כמו שאומרים - לא להיסחף יותר מדי ...)

הממ...

האמת שנראה לי שאת פוחדת לחלוק את הלב שלך עם מישהו ולכן מחפשת תירוצים למה לא, עובדה שיש משיכה אליו ושאת רוצה לתפוס אותו ולנשק אותו. אני חושבת שאת צריכה באמת ובתמים לתת לו צ'אנס מבחינת הלב, תני לו להיכנס לחייך, אי אפשר להבטיח שהקשר יצליח אבל כדאי לנסות.

רננהלי

New member
היום

היה קצת פחות טוב לא יודעת בדיוק למה יכול להיות שהיינו יותר מדי שעות ביחד. מהצהרים ועד הלילה. ואולי זה הרבה מדי בשבילי. אולי אני צריכה את זה במנות יותר קטנות. כל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו נשארים שעות על שעות יחד. פחות התחשק לי לחבק אותו כמו קודם. אבל העיניים שלו עדיין מהפנטות אותי קצת. לא יודעת מה יש לי. ובכל זאת אני כבר טיפהלה מתגעגעת. ואני חושבת, אולי אולי מה שמושך אותי זה לא הוא, אלא עצם הרצון בקשר. אבל בכל זאת, הוא כן משך אותי , הוא כן מצא חן בעיניי. אולי היום היה פשוט לא כל כך טוב. ואולי אני שוב חוששת שהוא מרובע מדי. שהוא לא יבין אותי. למה הוא כל כך בסדר עם המקום שלו בעולם? מה, אין לו בעיות? אין לו קשיים ביחסים עם אנשים? אין לו כאב? מה, הוא אטום? הוא לא אטום. הוא נורא נורא קשוב. אבל הוא מבין?? מבין מבפנים? יכול להזדהות? אולי זה מה שמפריע לי. ויש דברים שאני רוצה לדעת את דעתו עליהם ואני לא יודעת מה לשאול. כי באמת אין לי מילים. ואי אפשר לשאול ישירות, זה יכול לבוא רק תוך כדי שיחה על משהו. לתת את הזמן לזה. לתת צ'אנס אמיתי, ולהיות מוכנה גם לאפשרות שזה לא יהיה. איך אפשר להכיל את שני אלה יחד? כדאי שאני אלך לישון.אקום מחר בבוקר ואראה מה אני מרגישה. עייפה נורא מהיום הזה.

../images/Emo24.gif

מתוקה, נראה לי שאת פשוט חוששת להתאהב, שאת מחפשת תירוצים למה לא. אי אפשר לתת ערובה שהקשר יצליח אבל תתני לו צ'אנס. ולגבי הזמן- לא בריא להיות הרבה שעות ביחד והאמת שאני עם האקס שלי הרגשתי חנוקה ובכלל לא נינוחה ובקשר החדש שהתחלתי לאחרונה כל כך מרגישה נינוחה, מבחינתי 24 שעות להיות איתו ואני יודעת שזה הדדי. כל כך היה לנו קשה להתנתק אחד מהשניה בדייט השני.

למעלה