אההההה איזה יבש כאן! לאן כולם נעלמו?

white angels

New member
אההההה איזה יבש כאן! לאן כולם נעלמו?

מה,החום המיס אתכם?
ידעתי שבגלל שהפסיקו את השידורים של הסדרה יהיה יבש פה
אופ.. אז מה קורה איתכם מה עושים בחופש?

m2love

New member
חחחח איזה מגניב

שלחנו את ההודעה באותו הזמן רק בהבדל של יום

../images/Emo214.gifאיזה חופש../images/Emo122.gif

אני לומדת במכללה. בקושי יש לי זמן לעצמי
ו. יש לי חבר ממש מקסים ומדהים ומוווווושלם. אתם פשוט לא יכולים לתאר לעצמכם כמה שהוא מושלם. תאחלו לי מזלטוב?

white angels

New member
מזללללללללטובבבבבבבבבבבבבבבבב מותק!../images/Emo13.gif

שתהיו מאושרים ביחד,שיהיה לכם רק טוב עד 1200000 ו....נסחפתי
אבל אני ממש שמחה בשבילך,שתמיד תאהבו אחד את השני והמון הצלחה בקשר!
אה ומה את לומדת במכללה?

m2love

New member
וואי המוןןן מזלל טובבב!!../images/Emo13.gif

וזה חבר חדש או שזה עדין המשה הזה חחח?
שתיהיו מאושריםםםם ותאהבו אחד את השני הכי שרק אפשר
אני מהזה שמחה בשבילך
המון בהצלחה

../images/Emo214.gifלא, זה לא הוא.

מישהו מושלם שאני ממש ממש מאוהבת בו וכולי תקוה שהוא יהיה גם ההווה וגם העתיד שלי. אין, אתן פשוט לא מבינות כמה אושר הבנאדם הזה גורם לי להרגיש. כמה אהבה הוא נותן לי להרגיש. היה שווה להיות בעולם הזה 17 שנים ולחכות בסבלנות... בשביל ללא ספק הדבר האמיתי. ואני מוכנה להשבע שהוא הדבר האמיתי. שלי .
[איזו פאדיחה אם הוא יקרא את זה?!!]

white angels

New member
../images/Emo13.gif

זה נשמע ממש יפה כשאת אומרת את זה ככה
שיהיה לך ולחבר שלך חג האוהבים שמח
אני בטוחה שיהיה לכם מה לחגוג

../images/Emo214.gifתודה לך !!!!

רק דיברת וקיבלתי ממנו אסמס שהוא מתגעגע אליי! אחח..תמשיכי לדבר עליו! אם בכל פעם שתדברי עליו הוא ישלח לי אסמס, אני הולכת להיות צמודה אלייך כמו לאינפוזיה! ואני לא אהיה איתו מחר, למרות שמחר זה לא רק יום אהבה בשבילנו!מחר זה שבועיים שאנחנו ביחד! ש ב ו ע י י ם ! וזה נראה כאילו זה רק מאתמול. האמת. שרק אתמול התחלתי להבין באמת מה קורה, ואתמול הפחד שהוא לא יאהב אותי ולא ירצה אותי באמת התחיל להפרד ממני... [או שאני נפרדתי מהפחד] בכל אופן, יש לנו כל כך הרבה סיבות להיות מאושרים מחר, ולחגוג ביחד! אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא בצבא!
למי אכפת, אני אמשיך להתגעגע אליו כמו לאדעת מה, וביום חמישי הוא ישן פה [חסר לו שלא] וביום שבת אנחנו ביחד בעזרת השם. בכל אופן, כל החיים לפנינו, נכון?
[מזמן לא הייתי ככה אופטימית. את מכירה אותי כבר.]

m2love

New member
ואיי אני כלכך שמחה בשבילך ! ../images/Emo13.gif

אין דבר שיותר גורם לאושר אלא להיות עם הבנאדם שאת אוהבת , ולדעת ולהרגיש שזה הדדי !
אין דבר משמח יותר !
ואני כלכך שמחה שאת בטוחה שזו אהבה אמיתית וזה ה-דבר האמיתי שלך ! כי לא כל בנאדם זוכה לאהוב באמת..אהבה זה אחד הרגשות הכי יפים שקיימים !
ולגבי שלא תוכלו לחגוג את יום האהבה..אז לא נורא. כי אם אתם אוהבים אחד את השני באמת אז כל יום אצלכם הוא יום האהבה!
המון בהצלחה לך מתוקה

white angels

New member
ברור../images/Emo98.gif

שכל החיים לפניכם,ותפיקו את המיטב מהחיים האלה
וזה ממש מבאס שאתם לא יכולים לחגוג ביחד אבל אני בטוחה ששניכם תחשבו אחד על השני הרבה מחר
ואיך לא? אחח האהבה האהבה..אין כמוה
רק חבל שאין לי עם מי לחגוג מחר
טוב,כל אחד והזמן שלו..

m2love

New member
חחחח פנינית פנינית...

אל תיהיה בבאסה שאין לך עם מי לחגוג חחח גמאני במצב שלך לבד רווקה מסכנה חחחח אבל אני לא מתבאסת אני רק מאושרת
ונכון את צודקת כל אחד והזמן שלו.. אולי היה שווה לך לחכות הרבה זמן עד שיבוא ה-אחד שיעשה אותך מאושרת,הלא כן ?
וכאשר יבוא האחד לא צריך יום האהבה בשביל לאהוב אותו..הלואוי וכל יום בשבילכם יהיה יום האהבה
לילה טוב

creep tamuril

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מה שהן אמרו^
המחשב שלי קורס. מסתבר שיש לו המון וירוסים ואי אפשר להוציא אותם או משהו כזה. ובכל פעם שאני כותבת הודעה או מגיבה בפורומים הוא מתנתק לי
אז זה בערך למה אני לא נכנסת כל כך ולא מגיבה.

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

את תתקני אותו בקרוב? תשלחי אותו לטכנאי?או לחילופין...לרופא ?
אני מקוה שבקרוב הוירוסים יעלמו!ושזה לא יהיה וירוס בטן!

white angels

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo201.gif

מקווה שהוירוסים יעלמו והמחשב יתוקן במהרה 3>

למעלה