אהההה!! הוא פשוט...|זבנג|

De-Panther

New member
אהההה!! הוא פשוט...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מביא לי את הקריז לפעמים יש לי איזשהו גולש בפורום החדש שלי... זה גולש שהיה מאוד פעיל באותו פורום בגילגול הקודם שלו... לפני שפתחתי את הפורום הזה דיברתי עם אותו גולש... כי היה חשוב לי שיהיה מישהו שיעזור לי להפעיל את הפורום הזה... עכשיו הפורום מתחיל לגדול ולהתפתח... חלק מזה זה באמת בזכות אותו גולש שמביא קצת עניין בפורום אז מה כל כך מעצבן אותי בגולש הזה?? שהוא פשוט חייב להתווכח איתי על כל דבר!! זה התחיל בויכוח קטן שלא ממש היה קשור לפורום הזה... ועכשיו בכל מקום הוא חייב להגיב למה שאני אומר ולתת דעה מנוגדת... כאילו לעשות אנטי... הודעה של מישהו בקשר לרעיון למשחק מזכירה לי משחק כלשהו... אני מגיב ומספר על אותו משחק... הגולש המעצבן יגיב על ההודעה שלי ויגיד שאני לא בסדר בגלל ככה וככה יש תחרות בפורום שלי... איך שאמרתי לדודי על הרעיון - הוא הציע לתת פרס מתפוז... הגולש הפך את השירשור על התחרות לשירשור של "למה לא צריך להיות פרס בתחרות הזו" וגם "איזה עוד תחרויות ודברים אתה צריך לעשות בפורום" ואלו רק דוגמאות... אני מבין את ההתלהבות שלו... אבל דיי!! שיקח את הזמן!! הפורום רק התחיל... למה הוא צריך להתווכח על כל דבר??

במקום להתעצבן

תתחיל לנבא את הויכוחים שלו בפורום. ועכשיו פלוני יגיד ש... ועכשיו אני אמרתי ככה יבוא פלוני ויגיד אחרת.

De-Panther

New member
הרגעתי אותו בדרך...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קצת שונה מזה

sh53

New member
ועכשיו אתה פנתר מסוג רגיעון? ../images/Emo3.gif

ועולה לי עכשיו בראש מחשבה - ואם זה רק זמני? אני חושבת שאי אפשר לעצבן מי שלא נותן לעצבן אותו. נסה להיות קצת אדיש ופחות לקחת ללב.

De-Panther

New member
לא לוקח ללב... זה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט שבבית יש בנאדם מאוד מסוים שדואג לעצבן אותי ואת כל השאר באופן קבוע בנאדם אגואיסט עם קול מעצבן עושה דווקא לכולם ולמרות שהוא אומר שהוא לא יעשה יותר דברים מסוימים הוא דווקא עושה אותם... אומנם כשחושבים על זה זה מזכיר אותי... אבל אני מדבר בכלל על האח הגדול שלי... שרב עם כולם על כל דבר... בשבועות שאני לא רואה אותו אני הכי רגוע בעולם...

למעלה