אהההה מחר!!!

dont bug me

New member
אהההה מחר!!!../images/Emo12.gif

מחר זה היום הגדול- אני עוברת דירה!!! סוף סוף לגור לבד!!! איזה כיף לי. האמת זה גם ממש מפחיד...אבל נראה לי שאני אסתדר... יש מלא סידורים אוף! זה ממש נורא....ואין לי כוח לארוז בעעע בכל מקרה- תאכלו לי בהצלחה!

בהצלחה ../images/Emo65.gif

לאיפה את עוברת בסוף? ומי השותפים? ספרי עוד על הדירה שלך
ואל תדאגי בקשר לכל הסידורים - הכל מסתדר בסוף.

dont bug me

New member
איזה חמודים

אני עוברת לקיבוץ. יש לי שם חדר וחצי...ממש נחמד. אני יהיה שכנה של חברה שלי... תגידו, איך אני מביאה תעודת יושר מהמשטרה? וכמה זה עולה? וכמה עולה שטר חוב?? ואיך לעזזל מסתדרים בלי כבלים דיגיטליים?????!!!

כמה ואיך ../images/Emo13.gif

תעודת יושר מהמשטרה (בשביל מה בכלל את צריכה את זה?) - פשוט ניגשים לתחנת משטרה, זה לא אמור לעלות כסף (ואם כן - שקלים בודדים.). שטר חוב - רוכשים בדואר בשקל אחד, חוץ מכאשר נגמרים להם שטרות החוב בשקל ואז קונים שטר חוב שהוא בדיוק אותו הדבר ועולה ארבעה שקלים. לגבי איך ממלאים שטר חוב - תסתכלי בטאגליינס, יש הסבר על מה צריך להיות רשום בכל מקום שם. ובקשר לכבלים הדיגיטליים? האמת, לא רע. במיוחד כשיש לוויין...
סתם, תקופה ארוכה לא היתה לי בדירה טלוויזיה, וכשהיתה סוף סוף אז למשך עוד תקופה אפשר היה לראות רק ערוץ 1, כך שזה לא היה שווה הרבה, ואז עשינו שדרוג והבאנו וידאו מקרטע. בקיצור - לא היתה לי טלוויזיה בערך שנתיים ומשהו - וזה היה בסדר גמור.

לקשמי

New member
תעודת יושר

אני לא מזמן הייתי צריכה להוציא כזאת בשביל להתקבל לאיזה עבודה ובשביל זה צריך ללכת לדואר לקנות בולים בסכום של 28 ש"ח ואז ללכת איתם למשטרה להוציא את התעודה.

לקשמי

New member
בהצלחה רבה ../images/Emo20.gif

בהתחלה זה נראה מפחיד, אני זוכרת את הימים הראשונים שלי מחוץ לבית. אבל בסוף מתרגלים ורואים שאי אפשר אחרת. אגב: כשאני עזבתי את הבית של ההורים היה ממש כיף הקטע של האריזה. זה היה כרוך בלהוציא את כל הציוד ושמונצעס שהצטברו בארונות במהלך השנים ונוצר בלאגן ענקי, וזה היה ממש כיף!

שיהיה בהצלחה חומד

קחי את זה באיזי לאט לאט תראי את הכל מסתדר.... אם אוכל לעזור בשמחה.....

למעלה