אהההה צ'ימינררררררררב!!!!!

liontamer

New member
אהההה צ'ימינררררררררב!!!!!

שוויון הא?!?!?!?!? אם שוויון אז למה קיבינימאט אנחנו עושים 3 שנים ואתן רק שנתיים?!?!?!?! למה ידידות שלי שהתגייסו חצי שנה אחרי משתחררות עכשיו ורק אני כמו איזה כלב עוד אומר "היטב" כל חצי שעה?!?!!?!?!??!?!?!?!?!?!? ואומר לאמא שלי "עבור" בסוף כל משפט?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!? איפה הפאקינג שוויון פה?!?!?!
לאון ניתץ פינו מלהגיד "חמ"ל" כשהוא בבית עונה לפלאפון שלי

מיטללל

New member
כי ככה

יש לזה מלאן הסברים חלקם טובים חלקם גרועים אבל זה מה יש
איזה עוד דברים יש, שהם אפלייתים לחלוטין כלפי המין השני לדעתכם ?

TheWhiteTigris

New member
כשאומרים שיוויון...

הכוונה לשיוויון בזכויות. שלא תתעה לחשוב "בטעות" שהכוונה היא לקחת חלק שווה בחובות. זה כבר "משאירים לגבר שיעשה את שלו".

HyPeR SoNiC

New member
כי זה מה שהצבא צריך...

לרוב, ואני מדגיש לרוב, את הבנים מגייסים לתפקידים קרביים, ואת הבנות לתפקידים עורפיים. אני לא אומר שלתפקידים עורפיים אין חשיבות, אבל הצבא צריך שיהיו הרבה יותר חיילים בתפקידים הקרביים, ושאלה ישארו שם כמה שיותר זמן. ובתפקידים העורפיים יש המון ביקוש ויש המון בנות לגייס, ובגלל זה בתפקידים האלה יש תחלופה יותר מהירה... הרי בשביל מה הצבא צריך להחזיק פקידה 3 שנים? או מפעילת מחשב? יש לו בנות אחרות שהוא צריך לגייס, וצריך לפנות להן מקום. אותו דבר תופס לגבי כל תפקיד עורפי אחר... אבל לעומת זאת, הצבא חייב כמה שיותר לוחמים, ולכן הוא משאיר אותם שם יותר זמן. יחד עם זאת, יש יחידות קרביות שמגייסות גם בנות, והבנות האלה גם משרתות 3 שנים... לגבי בנים בתפקידים עורפיים.... אין לי שמץ של מושג למה משאירים אותם שם 3 שנים.... אבל בכל מקרה, אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי... זה לא קטע של "היי! הוא בן! בואו נדפוק אותו וניתן לו עוד שנה!", זה קטע של "היי, זה בן! יש לו נתונים קרביים. אנחנו צריכים אותו. נחזיק אותו אצלינו עוד שנה..."

liontamer

New member
איך תסביר את קרקל?

או לחלופיןאת הבנות במג"ב... זו שאלה של בחירה. אני לא חושב שהבנות שמשרתות במג"ב או בקרקל שונות בהרבה מרוב הבנות. רוב המשימות של הצבא היום הן משימות בט"ש. אני לא רואה שום סיבה מוצדקת ללמה בחורה לא יכולה לתפוס עמדה באיזה ש"ג או משהו כזה באבט"שים. זה עניין של נוחות. שהרבה יותר נוח להן להגיד שזה תפקידים שמעבר ליכולתן. גם אם הן תשמורנה 2 בעמדה מתוך נק' הנחה שהן אולי יותר מפחדות או משהו כזה, הן יכולות לבוא ולתרום בהורדת הנטל. אני כן חושב שצריך להיות השוויון הזה. אם שוויון זכויות אז שוויון חובות גם. לאון פעם באה סוף שלך לפני סוף שלי, סופך! סוף!

בשלולית

New member
האמת היא...

שאני גם חושבת כמוך... ובכל זאת, לא הייתי רוצה להיות קרבית.. ואולי זו סוציומטיות... אבל מפחיד אותי ללכת ולסכן את החיים שלי.. אני גם לא רואה את עצמי עומדת מול מחבלים ויורה בהם... וזאת הסיבה שיש לי המון הערכה לכל מי שמתגייס לקרבי... בנים או בנות.. פשוט, אותי זה מפחיד.

TheWhiteTigris

New member
מבטלים את קרקל.

או אם אתה רוצה להיות יותר מדוייק - מצמצמים משמעותית את היקף הבנות שישרתו בו, עקב העובדה שרובן פשוט לא מצליחות לעמוד בעומס של הבנים... ופרוטקציות עושים בשוק. בצבא זה עלול לעלות בחיים "חיפוף" כמו שעושים בשביל בנות רבות...

למעלה