אהההה

orendrummer

New member
אהההה../images/Emo163.gif

אני לא חושב שזה קשור לפורום הזה, אבל אני די נואש
אני חייב לדעת איפה משיגים :משקפי תלת מימד (הכחול, והאדום...) ואיך קוראים לתוכנה שהופכת תמונה רגילה לתמונת תלת מימד? תודה רבה לכל העונים !

nissim tr

New member
בקשר לתכנה

אז אין דבר כזה שיהפוך לכך כל תמונה לתמונה תלת מימדים שניתן לראות אותה עםהמשקפיים. וזאת משום שאתה צריך למעשה 2 תמונות שצולמו בו זמנית על ידי שני מצלמות שהן במחרחק אח מהשניה בערך כמו המרחק בין העיניים שלנו. אם יש ברשותך 2 תמונות כאלו, או אם יש לך סצנה תלת מימדית שאתה יכול לרנדר מנקודת ראות של 2 "מצלמות" בתוכנת תלת מימד, אזי אפשר ליצור תמונה תלת מימדים לשימוש עם המשקפיים, מ2 התמונות. נראה שיצירת התמונה זה תהליך די פשוט בפוטושופ (אף פעם לא ניסיתי) וגם נראה לי מישהו פה הזכיר פעם שיש אופציה באדובי פרמייר שעושה את זה באופן אוטומתי.

מילקמן

New member
נכון

יש להציג את התמונה אחת בצבע אדום ואת השניה בכחול (תלוי איפה האדום והכחול במשקפיים שלך)

מיכאל ג

New member
שאלה קשה באמת....

אין כמעט מקום שמוכרים בו את המשקפיים סתם, לרוב צריך לחכות שיצא איזה סרט או משהו עם קטע כזה ואז מחלקים כאלו, בפעם האחרונה שזה היה זה היה איזה מבצע של יס והסופר פארם. אז אתה יכול לנסות לשאול בסופר פארם אם נשארו להם משקפיים כאלו איפה שהוא אבל הסיכויים נמוכים, זה היה לפני שנה או שנתיים. אם אתה ממש חייב תנסה להכין בעצמך מקרטון וצלופן, זה לא הכי קשה.

idankin

New member
יש איפה לקנות ....

מי שמעוניין שישלח לי מסר ואני אתן את הכתובת שלא יגידו שאני עושה פרסומת לחנות יום טוב יאללה ביי

למעלה