אהההה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אהההה

קראתי חלקים מכתבה שמנסה להסדיר אחת ולתמיד את השמועות על היטלר הצמחוני וכל מיני דברים שקשורים לחקיקה נאצית בקטעים שכאלה בסופה רשום שחשוב שהציבור ידע את העובדות כדי שלא ישתמשו בזה כנגד אנשי ANIMAL RIGHTS על החתום Roberta Kalechofsky is a writer, publisher, and the president of Jews for Animal Rights אז עד כאן הכל טוב ויפה (עד כמה שאפשר בכל הנוגע להיטלר ויהודים ובעלי חיים) אבל מה זה לעזאזל JEWS FOR ANIMAL RIGHTS? JEWS? אויבנו הגדול ביותר ל ANIMAL RIGHTS זה JEWS ופתאום יש JEWS FOR ANIMAL RIGHTS? זה לא ניגוד קל? --- אייסי שתומך כל כך בזכויות החיות. זכותם לשרת את הגזע האנושי ע"י היאכלם על ידינו. ואייסי שלא יכול לסבול את המחשבה שבשביל כשרות צריך לרצוח חיות באופן כל כך אכזרי בהכרה מלאה. מוות לכל היהודונים שאוכלים בשר כשר. GOD BLESS MCDONALDS

goldi san

New member
היית מת מקדונלדס רולז

מקדונלדס כשר כמו כל דבר אחר רק שמכניסים לשם גבינה לפעמים. שאני לא בטוחה שהיא באמת גבינה לכן יש לי ספקות גם בנוגע לזה.

mokagino

New member
גבינה ובשר ביחד?

אתה מבין מה אתה אומר? שהגבינה שדוחפים לנו במקדונלדס היא לא גבינה אמיתית?? זאתי קונספירציה בפני עצמה. ואם אתה מאמין שמקדולנדס כשרים, אפילו כשהם פתוחים בשבת ושהם מאכלים אותנו בבשר וחלב ביחד וכשיש להם מספר מוצרי חלב הנמכרים ביחד עם מוצרי הבשר, אז תמשיך להאמין ואני לא יהרוס לך את אמונתך. בתיאבון

IC4

New member
אתה ? אני ? היא ? גולדי נקבה

ומעצם היותה נקבה היא לא כשרה
אגב לא לרדת על מקדונלדס הם טעימים ויש להם צ´יזבורגר לעומת כמה רשתות עלובות אחרות שלא נזכיר את שמן, כמו בורגר קינג

goldi san

New member
בשביל כופרים כמוני וכמו אייסי

רק המבורגרים עשויים מקיבוצניקים
הם המבורגרים מספיק לא כשרים. כל השאר אותו שיט. חוצמזה, הגבינה הפלסטיקית הזאת שבכלל לא מורגשת היא בהחלט לא גבינה. זה פלסטלינה צהוב זוהר.

חזיר בר

New member
למרות מה שאולי אפשר לחשוב

אני כן קורא את הפורום, ההמבורגרים לא עשוים מקיבוצניקים או חזירי בר לחילופין אלא מהחתולים שמסתובבים ליד מקדונלדס ומחפשים שאריות של המבורגרים עשוים מחתולים,זה כמו המטריקס שמאכיל את החיים בגוף של המתים. השאלה היא,איך ההמבורגר הראשון נוצר,יכול מאוד להיות שהרחיקו מהסניף כדי לחפש חתול ראוי. יכול גם להיות שהשתמשו בחולדה.

IC4

New member
lolzim. תגיד איך המציאו צ´יפס ?

והאם זה נכון שעושים מילדים נקניקיות ? (פינק פלויד)

חזיר בר

New member
צ´יפס ונקנקיות

צ´יפס נעשה מאצבעות הרגלים של החתולים,שום דבר לא מבוזבז. (הגלידה זה העינים,העצמות נגרסות למיילק שייק,וכו´) אני עבדתי במכירת נקנקיות בעבר,די הרבה זמן ואני יכול להגיד לך בפה מלא שזה נכון. נקנקיות עושים מילדים קטנים.

TomerZimmermann

New member
מקדולנלד ופרות אחרות

לא הייתי מגזים ואומר שמקדולנלד רולז... נכון, זה מאד מאד טעים ויש להם יתרון עצום - הם מוכרים ציז´בורגר אבל עדיין יש להם כמה יתרונות (ואני מדבר רק על מקדונלדס ישראל, לא על שאר הרשת), הם פתחו שתי סניפים כשרים ברחבי הארץ (חבל שגם הם נכנעים לדתיים) והכי גרוע, בפסח הם מוכרים לחמנייה מקמח מצה...חבל... מקדונלדס בשאר העולם - רולז!!! האמת, אכלתי בארה"ב באיזשהי רשת (לא זוכר את שמה) והיה שם מעין שילוב רצחני - ההמברוגר הכי טעים שאכלתי. חתיכה עסיסית וגדולה של פרה, הרבה גבינה צהובה מותכת (ולא פלסטלינה צהובה) ושתי פרווסות בייקון מטוגנות. משהו דליקטס!!! זה היה כל כך טעים!!!

lin23

New member
חתיכה עסיסית וגדולה של פרה?!

אנשים- מה קורה לכם?! איך אתם יכולים להיות כ"כ אכזריים?! לא אכפת לכם בכלל מאיפה "הגיעה" אותה חתיכת המבורגר?! אתם יודעים שאפשר לחיות גם בלי בשר! יש טופו, סויה, ירקות,פירות, פסטה ועוד המון המון מוצרים אכילים! עד מתי נמשיך להיות כ"כ אכזריים? תיכנסו קצת לאתרים כמו: אנונימוס,PETA וכו´... אולי אז יהיה לכם מושג. אתם פשוט מפלצות קטנות ומגעילות!

TomerZimmermann

New member
נקודה רגישה

לי יש בעיה קשה עם הנושא חשבתי הרבה על להיות צימחוני בגלל שאני מתנגד להתעללות בבעלי חיים ואני מודע לעבודה שזה לא בסדר להרוג אותם. בכולפן, החלטתי שאני יותר מדיי אוהב בשר (האוכל האהוב עליי) ושום דבר לא יכול להיות אפילו דומה לזה בטעם (טופו?! איכס!!!) אז החלטתי לוותר על העקרונות ולאכול בשר. מה שאני כן מתנגד לו זה כשירה דתית (סתם התעללות), פיטום, גידול בתנאי גרועים. אני אפילו קונה ביצי חופש אם אתם מכירים את המושג בקשר לאגודות, חשבתי, בדקתי, ראיתי. אפילו ביקרתי בסניף אנונימוס בת"א פעם אבל מה לעשות. בשר רולז!!!

goldi san

New member
חתיכה עסיסית של גווית פרה!!! שרגע

לפני זה ליכחה עשב ירוב בשפתותיה העבות והורדרדות והביטה באהבה בבנה העגל הרך. אדירררר!

lin23

New member
what ever

מפלצת קטנה וחסרת רגישות שכמותך! מכיר את חוקי הקארמה?! אז תהיה סמוך ובטוח שבגלגול הבא שלך תגיע לכאן בתור פרה מלכחת עשב...

goldi san

New member
אני בת, שום גילגולים לא יקרו אם שוא

לים אותי, ואם כולם יגידו כל מיני דברים טפשיים כמו שכל הבשרנים הם מפלצות רעות ומטונפות וירביצו לילדים בלונדיניים קטנים זה לא יעזור במאום לפרות ולדגים שסובלים מנשירת קשקשים ומדלקות בעור (הדגים זה אורגינל מפלייר של אנונימוס).

IC4

New member
חוקי הקארמה?

עוד אחת משיטות ההפחדה התעמולתית ? אם תעשה זה וזה תלך לגיהנום אם תעשה זה וזה תהיה בגלגול הבא שלך גוש חרא שדורכים עליו מה זה הבולשיט במטומטם הזה איך אנחנו נדע למי להאמין? do gay ppl go to hell :) ?? (סאותפארק)

RedStorm

New member
אני חייב לומר

שטבעול זה לא כל כך רע זה אפילו טעים!!!!!

למעלה