אהההמממ

אהההמממ ../images/Emo13.gif

הבוקר קמנו בשש (הייתי צריכה לנסוע ללימודים) אחרי שהתעוררתי כמה פעמים במשך הלילה, לבדוק אם כבר הגיע הבוקר וכבר אפשר לבדוק. אחרי 3 דקות של מתח, הופיעו לצד פס הבדיקה, פס. חלש אמנם אבל אמיתי לגמרי. הלב שלי פעם איזה 280 פעימות בדקה, ואם אישמיש לא היה תופס אותי, בטח הייתי מתעלפת מרוב התרגשות. אצתי רצתי אל קופת החולים לבצע בדיקת הריון (עדיין אין תוצאות) ובינתיים אנחנו ממשיכים להתרגש לנו. אני לא ממש מעכלת, אבל מאד מאד שמחה. מתפללת לעוד הרבה פסים כפולים בפורום נעמה

והכי חשוב שכחתי

תודה רבה לכולכן על העידוד והתמיכה, הדאגה והתקווה ביחד איתכן נעמה

יפעת99

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifמזל טוב לפסים ה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

../images/Emo20.gifקולולולוווווווו../images/Emo20.gif

מזל טוב ענקי ובהצלחה והריון קל ומשעמם ו....כל מה שאת רוצה לעצמך וכמובן לא נסיים בלי "בקרוב אצלנו"

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gif קולולולולו../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לחייכם
ולחייך הדור הבא! אל תשכחו אותנו
רוצים תמונות הריון ותמונות של תינוק/ת

תודה ושאלה

אני אשאל גם בפורום הריון ולידה (אמאל'ה - זה אמיתי....
) הגיעו עכשיו תוצאות בדיקת הדם, והן 249. אפשר לחשב לפי זה בן כמה ימים ההריון? ותודה מראש נעמה

יפעת99

New member
בערך שבוע רביעי או חודש ראשון

יש בספר של עמוס בר טבלא ושם כתוב שבועות ובמגביל ספירת הבטא. לי עדין אין אומץ לעבור לפורום השני אבל אולי עכשיו גם תורי מגיע לעבור לשם. להתראות יפעת

Gill Gallad

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gifמזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובהצלחה

smagi

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif והמון המון בהצלחה

מאחלת לך הריון ארוך ומשעמם שבסופו תחבקי בובון/נת קטנים.

למעלה