אהההמממ...

Ohad18

New member
אהההמממ...

יא חתיכת מקק שעבר כריתת אשכים, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם מייק טייסון עומד על הראש, אני חולם על להניח את הביצים שלי עליך במוקטעה אם יש לך 5 דקות. יאללה, לך לחפש לעצמך חיים, החתום: אני שלא רוצה כלום. לפרטים נוספים: לחצו כאן

חוצפאי

New member
אתה ממש מותק ../images/Emo23.gif

סתם, יא אפס
יא חתיכת בן זונה עם רקטום בקוטר 6 צול, שמעתי שאתה מפנטז על באבון מגולח בשעת חירום, יש דיבור ששווה לגלח לך את הביצים עם סכין מפלסטיק בנמל יפו אחרי שאני מסים עם אמא שלך. יאללה, לך לדגדג את עצמך עם קלשון, החתום: ההוא מהצבא שמחכה לך (אוי זה חזק
)

Ohad18

New member
תודה../images/Emo70.gif

יא חתיכת גוש צואה המסריח, שמעתי שאתה מפנטז על באבון מגולח בשעת חירום, אני מקווה לחרבן עליך בתוך אורווה כל הלילה. יאללה, לך לדגדג את עצמך עם קלשון, החתום: המפקד שכבר שכחת מזמן

freak2100

New member
הגרסא המצונזרת

יא חתיכת ממזר מצחין, אתה כמו מקק שמסריח מהפה, אני מקווה ללמד אותך איך מדברים איתי מול כל המשפחה שלך עוד היום. יאללה, לך לחפש לעצמך חיים, החתום: אני שרוצה בטובתך

Brusi

New member
הייתי חייב...

יא חתיכת אבא של מיכלסקי חולה עגבת, מי יתן ותיאנס על ידי הרב בא-גד בלבני נשים בשעת חירום, ממש בא לי לגלח לך את הביצים עם סכין מפלסטיק מול כל המשפחה שלך בזמן שהחברה שלך שרה שירי עם בבולגרית. יאללה, לך להזדיין, החתום: המעריץ האלמוני שלא רוצה כלום

למעלה