אההה התפוצצה עליי הקולה!!!!

אההה התפוצצה עליי הקולה!!!!

טוסט, מה נישמע ציפורי לילה שחורות מרכלות? הכל טוסט? לחולוני שלנו תהיה יומולדת ב1.8! ייייפיייי
כרגע התפוצצה עליי הקולה במטבח, עף נוזל חום אדמדם לעבר הקירות (אימא צריך לצבוע את הקיר!!!) תוצאה של הוצאת קולה מהמקרר בצורה אגרסיבית! זה הכל.. מה איתכם? איך ביליתם? אני מתכוונת מחר לחורר את הטבורובסקי שלי.... קניתי פירס(בננה) בצבע כחולצ´יק... ואמרו לי שיהיה לי מזה יפה!

חחחחח

לי זה קרה עם ספרייט בערך לפני שבועיים...הנוזל שקוף, מזל :)) אני מתה לעשות פירסינג בטבור, כנראה אעשה הקיץ תיכנסי לפה ותדווחי איך היה!!! בהצלחה אחותייייי

סבבה!

לי לצערי התפוצצה הקולה בפרצוף, והייתי צריכה עכשיו לעשות שטיפה אינסטנט מהירה, ועוד הכלב שלי מלקק את הריצפה והקיר.. איכס... טוב לפחות הוא עוזר..

חולוני

New member
אכן אכן יש לי יומהולדת ב 1.8

ואני יהיה בן 17 ! ( מה כבר 17 ?! )
וניקי המאמינק´ה תודה שהזכרת את זה !!
לא לשכוח לשלוח את הצ´קים בדואר ( לא מקבל דחויים !! ), אפשרות לתשלום גם בכרטיסי אשראי..
סתם..אני אסתפק גם ב"מזל טוב" קטן, העיקר הכוונה..אבל קודם חכו ליומהולדת..
וניקי מחר את מחוררת הטבורינק´ה שלך ? שיהיה בהצלחה !! מקווה שיצא יפה !!! ( כמובן שזה יצא יפה..)

יצא יפה! יצא יפה!!!! ../images/Emo6.gif

זהו עשיתי זאת, ידיד של אחותי חורר לי את הטבורצ´יק (אל תדאגו הוא מוסמך, הוא גם עבד במד"א והיה חובש בצבא), בכל מקרה הוא אמר שהוא הולך להכאיב לי אחריי כל השנים שקראתי לו קופיקו ואוזניון (בגלל האוזניי פייפר) והוא ניסה להכאיב אבל הוא לא הצליח.. הא הא הא! אני לא מאמינה שאתה בן 17, ואני עוד שלושה חודשים בערך בת 16, 26.11.. לא לשכוח! (מכונית, וילה, אופנוע, כרטיסי אשראי וכלבי זאב יתקבלו בברכה) זהו עכשיו אני מחטא את הפיריסוניק היפה שלי עם מוצ´ו אלכוהול, איי אני אוהבת אלכוהול... ריח טוב יפי יפי!!!

העצלנית

New member
משוגעתתתתתתת

בחיים לא הייתי נותנת למישהו פרטי לעשות לי עגילים וכאלה. תמיד עדיף לשלם יותר וללכת למקום מסודר. כשעשיתי את הקעקוע זה היה במקום הכי מסודר וסטרילי ומקצועי שיש יש דברים שלא לוקחים איתם סיכון. בכל מקרה
.

לא נכון, דודו סטרלי!

הוא עשה לאחותי, וחוץ מזה יש לו רישיון לעשות, הוא גם הוציא מחט חדשה וחיטא אותה מולי... וזה גם בכלל לא כאב! יש לך קעקוע? מגניב, איזה קעקוע?

העצלנית

New member
אני לא עושה עגיל בטבור או בלשון או

בגבה בחיים בעעעעעעעעע מפחיד. מה עוד שבטבור אף אחד לא יראה אז זה ממש לא שווה. וגם אני לא חושפת את הבטן השמנה שלי לאף אחד יש גבוללל. והקעקוע שלי שיש לו יום הולדת שבוע היום זאת ציפור כזאת גן עדן כמו מהאגדות ברגל. אבל עכשיו זה גם מתקלף וגם מגרד וגם אסור ים ושמש ובריכה שבועיים אבל זה יפה. ותתחדשי.

לאחותי יש שניי קעקועים...

אמזונה על הגב בצד ימין, ודייזי קטנה ומתוקה על הכתף אני אישית לא סובלת קעקועים כי זה תמידי. חוץ מזה גם אני לא לובשת חולצות בטן אני שונאת זה של פרחות, אבל הבטן שלי ממש לא שמנה, כי אני מתאמנת מגיל 13 על הבטן (300 כפיפות ביום) אז בגלל זה אמרו לי שייש לי בטן יפה.. כי התפתחו לי ריבועים השנה (סוף סוף) ובכל מקרה שהולכים לבריכה זה יפה, ושאני רואה את זה, זה הכי חשוב, חוץ מזה יש חולצות שעולות ממש טיפה מעל הטבור, אבל אילו הייתה לי קרס מכוערת כמו מ.ב לא הייתי עושה פירס (מ.ב הילדה הכי מגעילה ופרח´ה שייש, והיא ממש מכוערת והיה לה עגיל בטבור והיא הורידה אותו כי אימא שלה לא ידעה שהיא עשתה ואח"כ היא גילתה וצעקה עליה שהיא תוריד) ד"א סיפרתי מיקודם לאימא שלי שעשיתי פירסינג (אבא התלהב להפתעתי) אימא שלי ידעה שאני הולכת לעשות, אבל היא הייתה בטוחה שאני לא אעשה... אז היא קצת נבהלה ושאלה עם זה סטירלי... פחחח... אימא פולניה קטנה.. ד"א ההורים חוזרים מחר!

סחטיין עלייך אחותי ../images/Emo8.gif

וואי הלוואי עליי להיות ככה.... רק שאין כוח :) תמשיכי ככה!!!!

למעלה