אההה! יורד ברד!!!!

WallFlower

New member
אההה! יורד ברד!!!!../images/Emo186.gif

רק שלג אין כאן!!! מה עם איזו אגדה עירונית נחמדה???

amc22

New member
חחח! אני ירושלמית! יש שלג כבר כמעט

יומיים!!! מחר כבר שלושה ימים!

WallFlower

New member
כן זה נחמד!!! תצחקו על האנשים שלא

יראו שלג בחיים כי הם גרים במקום הכי נמוך-חוץ מים המלח כמובן-יבנה=חור!!! בחיים לא ירד פה שלגגגגגגגגגג!!!!! DAMN U ירושלמים!!!!

y s h

New member
את חושבת שיבנה זה חור?

אז כנראה שאף פעם לא היית בפ"ח

y s h

New member
פרדס חנה

אגב פרדס חנה הצדיקה את הר"ת שלה אחרי שהשביתה של פינוי פחי הזבל שהייתה בתחילת השנה נמשכה אצלנו עוד חודש

Me 4eVer

New member
יבנה?!

אילת.
הייתי בים שבוע שעבר! פשוט חם פה! (שתי סוודרים היום.. מתקרררררר..
)

Tapuda

New member
מי זה???

אני מיבנה ומי זה?? או מי זאת? ויבנה זה לא חור זה שבמפה לא כל כך רואים אותנו זה לא אומר כלום אבל לפחות אנחנו עלייה!!!!

WallFlower

New member
מהההה????

יבנה זה מאוד חורררררררר...אני באורן בי"א!!! את בטח לא מכירה אותייייייי!!!!!! יא מאגניב!!! איך פורומים יכולים לקרב בני עיר אחת מסריחהההההההההה!!!

Tapuda

New member
ואיך קוראים לך?

את בטח מכירה את אורן אלמוזלינו הנקרא בשם פרגיון או פרגי הוא בנוער העובד וגם אני אז סתם רציתי לדעת מי את... ויבנה לחא מסריחה מהבחינה האמיתית!!!

WallFlower

New member
כן! הוא בכיתה שלי.....

ותלוי איפה את גרה..אני גרה ליד הברכות חמצון ובלילה די מסריחחחחח.... קוראים לי סתיו, דרך אגב....(חחח...חרוז....
)

Tapuda

New member
אממ....

אם מורת לי לשואל איפה הבריכות חמצון האלה בכלל? ואני גרה בנווה אילן ואני בכיתה ט' באלון

EverMan

New member
יאללה - אגדה אורבנית קנדית וחביבה

להכל ידוע הסיפור על האמא שהתינוק שלה נעלם בחורף הקנדי הכבד , טילפנה למשטרה, המשטרה חיפשה כמה שיכלה בסופה ... ואחרי חודשיים שהשלג נמס כולו , התינוק היה במרחק 30 מטר מהבית קפוא בצורה בה מת מקור.

ej for all

New member
גם לי יש אגדה אורבנית אחת...

על הזוג הצעיר שנסע לחפש שדה ששחטו בחזירים. והאגדה אומרת שהוא עולה רק בשלג..... הם מוצאים את המקום, ויוצאים מהמכונית. עומד שם שלט רעוע שכתוב עליו "הצלם יענש". הבחורה מתעלמת מהשלט, ומתחילה לצלם. לפתע, מכל חנית עולה חזיר, ומתחיל לדהור לכיוון הנערה. הנער צועק לה "הכנסי למכונית!!!!" אך היא קופאת במקום מרוב פחד. לבסוף החזירים נעמדים ממולה ומתחילים לדחוף אותה ברגליה, עד שלבסוף הם מפילים אותה על שלוש חניתות, והיא נהרגת. נחמד לא?!

WallFlower

New member
זה מזכיר לי את הסיפור../images/Emo26.gif

עם הנחש והתינוק...באיזה סרט הוא היה???

WallFlower

New member
../images/Emo53.gifמישהו מכיר אותו????

זה מוציא אותי מדעתי!!!! אולי זה היה בצעקה?
זה הסיפור שאימא אחת נסעה עם התינוק שלה והיא ראתה שדה של פרחים והיא עצרה כדי לקטוף קצת והיא השאירה את הדלת של האוטו פתוחה כדי שהיא תשמע אם התינוק בוכה או לא והיא קטפה פרחים במשך 20 דקות והיא לא שמעה כלום ואז היא חזרה לאוטו וראתה שנחש השתחל לתוך הפה של התינוק אז היא משכה אותו החוצה והנחש הוציא לתינוק את כל המעיים....

למעלה