אההה... סליחה!!!!

אההה... סליחה!!!!

אפשר להתחיל לקבל כאן תגובות על הבלוג שהיה?.???? כל אחד מבטיח משהו,אחת אוכלת ת'לב, מאחלת לשניה שתאכל גם... אהההמ אההמ.. מישהו אמור לעשות סיכום לבלוג ומטיל ת'אחריות על מישהו אחר.. אהההמ אההמ ורק לי לא מקדישים שירים!!!! סתם אנשיים יקרים שלי... אני אישית מאוודדדדד נהנתי בבלוג הזה... חייבת להודות שהיה ממש ממש ממש מצחיק.. מיכל היא פשוט ע-נ-ק-י-ת... ואני כל פעם מחדש מגלה עד כמה ג'ון מוכשר!!! אז... קדימה, אני מחכה לתגובות שלכם!!!!!

אבל לא הגבת על הבלוג, הגבת על הצ'אט

בכל אופן, איפה הסיכום בלוג של עמי?
היה בלוג נחמד, לא משהו. אולי כי אני שונאת צ'אטים וזה היה יותר צ'אט מבלוג. אולי סתם כי יש לי בעיות
. ג'ון אכן מוכשר וזה היה מצחיק לראות אותו משכתב את איש יקר. California Rain מאוד נחמד, אבל משום מה יש לי הרגשה ששמעתי אותו כבר. כאילו הוא ממש דומה לשיר מוכר...לא יודעת. ואמ...נועם - "פפה", "יום הביצה"/ "יום האשך"?! WTF?! הם מפחידים אותי יותר ויותר מבלוג לבלוג...
שבוע הבא בלוג בהרכב מלא, כן?

ברררר

New member
מה הוא עשה לאיש יקר?

לעזאזל תפוז שונאת אותכככככככככככככככככם

ברררר

New member
הוא שר את זה? אההההההה

אהההההההההההההה אההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההה תפוזונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

dsol

New member
באמת עמי אמר שהוא יכין את הסיכום !

והיה בלוג ממש חביב יותר נכון צ'אט חביב ! הבלוג היה ממש נחמד ג'ון שר
|חח עכשיו דודי חש מרצה| זה מראה לנו את הנכונות של הלהקה למעריציה בכל מצב שיש גם בהרכב חלקי של ההלקה תמיד שנצה מרוצים וכן גם אנו רואים פן שונה של הלהקה בכל פעם וסיגנון שונה |זהו הפסקתי לחוש מרצה חכם|

ברררר

New member
העיפו אותי מהבלוג

לעזאזל עד שהצלחתי בכלל לראות את הבלוג... אבל המשכתי לצפות עוד קצת אח"כ.

michaliron

New member
חחחח

למה, מה עשיתי? אני באמת בעד שכל אחת תנסה... (אם התכוונת לעידודים שלי) שבוע הבא בלוג איתך.....

טולייצ

New member
שבוע 83 שאני לא רואה בלוג

הפעם לא רק ששכחתי,גם לא הייתי בבית! נסעתי למושב גילת לחגוג חינה [ולבדק קרקעות לעתיד,אני כל כך רוצה לגור שם!!] אז יש לי ידיים צהובות,אבל אין לי חוויות מהבלוג,כבר המון זמן!! וזה לא ייתכן! נרשמתי כבר פעמיים לתזכורת לפלאפון דרך תפוז,כי אני דיי שוכחת מהבלוג. מסתבר שגם התזכורת שוכחת להגיע

dsol

New member
אז אז אז...

את יודעת יש יומן בפאלון לתזכורות ואירועים וכו'... פשוט לשים תזכורת לשעה של הבלוג בכל יום רביעי ^

dsol

New member
או....

שכל יום רביעי לפני הבלוג אני מתקשר אליך להזכיר לך מה את מעדיפה ?

למעלה