אההה!!!@#%#$
או במילים אחרות, איך לא להשתגע מאנשים?

Sigal H

New member
אההה!!!@#%#$
או במילים אחרות, איך לא להשתגע מאנשים?

אני לא רוצה לומר יותר מדי, (א) כי יכול להיות שהיא פה באזור ולא יעזור לעשות לה אאוטינג ו-(ב) כי אני כבר לא מוצאת את המילים להגיד כמה היא משגעת לי את השכל ורומסת לי את הלב. בקצרה, וויכוח רב משתתפים ארוך שבו מישהי שוב ושוב ושוב דחפה לי בפרצוף שלהיות חולה ומרותקת לביתי זו בחירה שלי (ואח"כ תיקנה את עצמה - זו החלטה שלי) ושבמחינתה, אם אני לא יכולה לעמוד בדרישות שלה אז ניפגש כשאחלים (שלאור המציאות, זה בערך כמו לומר שניפגש כשנהיה חצילים
). לא הייתי היחידה (
) שניסתה להסביר לה למה מה שהיא אומרת הוא שגוי ופוגעני (ושבתור רופאה ציפיתי ממנה ליותר), היא פשוט לא קולטת. פשוט לא. לא יעזור מה.

היא לא שווה את התסכול והעלבון, אני יודעת, והיא עוד יותר לא שווה שהבריאות שלי תיפגע, אבל מאז לא הצלחתי לאכול, וכבר ערימה דו-ספרתית של כדורים לקחתי על קיבה ריקה שמתחילה להיות מאוד לא מרוצה מהעניין. אוף.

מכירים את התחושה?
יש לכם תובנות איך לא לקחת ללב (או למעיים)?
כי אני ממש אשמח לכאלה...

חיוךקטן
סיגל

bimbo15

New member
היא רופאה??? אז שתוריד מהר את החלוק הלבן ותמצא לה עבודה

אחרת.
איך היא מעזה לדבר כך?

הלוואי והייתי יכולה לעזור לך בעצה טובה. אני גם לא יכולה לומר לך "אל תקחי ללב או למעיים או לכל כיוון אחר". כי קשה מאוד לא להתייחס לדיבור כזה, ועוד מצד רופאה.
חבל שאי אפשר להציע לה לחוות 2-3 ימים כמו שאת חווה, והיא היתה נרגעת.
אבל אנא, אל תרשי לעצמך לא לאכול ולעומת זאת לקחת טונה של כדורים.

אפשר להתלונן עליה היכן שהוא?

סיגלי יקירה, אני שולחת לך מליון
וחיוכים, והלוואי ולא תפגשי יותר טיפוסים כמוה

Sigal H

New member
צודקת.

תודה על המיליונים, מחבקת ומחייכת בחזרה

&nbsp
להתלונן עליה אין למי, והיא עצמה לא מקשיבה. חבל.
הכדורים, למען הסר ספק, הם הכדורים הקבועים שלי של הערב והלילה, לא משהו מיוחד, אבל זה קצת הרבה לכלום אוכל.
ניחא, התיאבון חזר והביא איתו אוכל טוב, חזרנו לשגרה.
&nbsp
חיבוק וחיוך,
סיגל

פנינה21

New member
לאמץ אא מבינה על מה היא מדברת ת הגישה של "שיחשו מה שבא להם"

בוקר אור,
ושבת שלום ,

אני יודעת שזה נשמע קלישאה אבל זה בדיוק מה שצריך לעשות ,
אני אימצתי את הגישה הזאת לפני כמה שבועות ואני מזכירה לעצמי כל הזמן שכולם סביבי יכולם לחשוב או להגיד ה שבא להם, כשיש לי כוחות לשטיות שלהם אני עונה בכל הכח לא כי אכפת לי אלה כדי להוציא אותם קטנים. כשאין לי כוח אם מישהו לא מפסיק להציק הוא ישמע אחרי כמה רגעים תגושה שתבהיר לו שלא מענין אותי מה הוא חושב
התחלתי גם להגיד בכל רם שאני עושה מה שטוב לי !

בקיצור צפצפי על אנשים שלא מבינים
ותעשי מה שטוב לך זה שהיא רופאה ממש לא אומר שהיא מבינה משהו בנושא

Sigal H

New member
הפעם עוד קיוויתי שאצליח להסביר לה

למדתי את הלקח. את צודקת - בפעם הבאה שתגיד מה שבא לה, יש מספיק אנשים טובים באותה קבוצה איתם אפשר לדבר.
תודה על התגובה, עשית לי טוב

הדרך היחידה שאני מכירה היא להכנס לפורום

ולחלוק בין אנשים שמבינים

כי "שם בחוץ" זה פשוט נורא. וזה לא יתואר כמה עוזר לי הפורום ברגעים כאלה.

בטח שמכירים, את התחושות האלה. ואני עוד לא מצאתי דרך שזה לא ישרוף את המעיים כמו חומצה ועוד כמה איברים, ויפוצץ את האיבר החושב, שנדמה לך שהוא אמור לעבוד גם אצל אנשים אחרים...

איך "לא לקחת ללב" אני ממש לא יודעת, בעיקר כשזה מגיע מאנשים שאתה מצפה שכן יבינו.. ואז גם יושב עלייך להסביר להם למה אתה פגוע / כועס / מרוחק, וזו עוד הפקה בפני עצמה.

זה לא יפה: כי אנחנו אמורים להיות אלטרואיסטים ומלאי אהבת אדם, אבל להגיד לעצמך בלב בשקט בשקט שביום שהיא תהיה "חציל" אז כאילו אנחנו נגיד לה שזו בחירה שלה. זה איזו מן נקמה שבלב.

יש הרבה אנשים טפשים.. זה כבר אמרתי? וגם גם טפשים ורעים ובורים. שזה שילוב מנצח. היה איזה חכם שאמר את זה טוב ממני פעם.. נדמה לי שאיינשטיין.

הוא אמר שיש שני דברים שהם אינסופים: החלל והטפשות האנושית.

אבל היה גם מישהו שאמר משהו על השילוב של בורות... לא זוכרת מי.

ישו אמר משהו כמו: סלחו להם כי הם לא יודעים מה הם אומרים.. ואז נצלב.

דיוק בציטוט של אינשטיין

"שני דברים הם אינסופיים: היקום והטיפשות האנושית. אני לא בטוח בקשר ליקום".

Sigal H

New member
אחרי הרדיו של אתמולותיים

חשבתי בהתחלה שאת מדברת על אריק איינשטיין

&nbsp
וכל השאר

אריק, הוא פשוט ישב בבית

מצא את דרכו להתמודד עם הטמטום והרוע של העולם. פשוט על ידי ניתוק מגע ויצירת העולם הפרטי שהוא רוצה סביבו.

מעניין מה היתה אומרת על זה החצילה. כי זו באמת בחירה שלו.

למעלה