אההה!?

sutul

New member
אההה!?../images/Emo32.gif

אני גם מוריד את האנימה.. גם מידי פעם מתעדכן במאנגה אבל בשביל הפאן אני רואה גם בערוץ הילדים את ההתחלה של הכל ופתאום שמתי לב למשהו היה היום בפרק בערוץ הילדים את הקרב של איצ'יגו וזראקי המטורף ואם מישהו יחזור אחורה לפרק של הקרב בינייהם כששנייהם משחררים את האנרגיה הרוחנית שלהם לפני שהם נותנים כל אחד את המכה הסופית שלו רואים את צורת המסכה של איצ'יגו באנרגיה.. פעם ראשונה ששמתי לב לזה .... טוב מודה.. לסיפור אין פוענטה

Guid

New member
כן, גם אני שמתי לב לזה..

די מגניב, האמת. /tapuzforum/images/emo13.gif

c881

New member
אז הפרצוף שמופיע באנרגיה של קנצי

זה מה שיקרא אם הוא יהפך ל-וויזארד?

Guid

New member
אההההה...

אני לא חושב שהוא *יכול* בכלל להפוך לוויזארד... נכון?

c881

New member
../images/Emo58.gif למה לא? וואיזארד זה

הרי שיניגאמי שחקר את הצד ה"הולואי" שלו.

Ihavenonick

New member
וממתי קנצ'י

חקר משהו? הרי כל מה שהוא עושה זה לחפש אנשים חזקים להילחם נגדם. הוא אפילו לא חקר את הזאנפאקטו שלו

c881

New member
לא מדוייק

אחרי שהוא מפסיד לאיציגו, יש קטע קצר שהוא שוקל את הרעיון של לשאול את הזאנפקטו שלו לשמה. ולדעתי, אם פעם אחת יילחם בוואיזארד ויקלוט את הפרש ה"ריאטסו" הוא ינסה את זה.

Tiger Eye16

New member
זה לא שהוא שוקל... ../images/Emo58.gif (לכל מקרה)

הוא שואל אותה מה השם שלה והיא לא רוצה לענות לו... XDDD מסכן..

c881

New member
אני אומר שוקל

כי לשאול פעם אחת ולוותר זה לא ממש לנסות. ואני לא חושב שהיא לא עונה. אני חושב הוא לא מסוגל לשמוע. איציגו שמע אותה צועקת בקרב. קנצן לא.

Goggle Girl

New member
מה שהופיע שמה ../images/Emo58.gif

זה יותר הצורות הבוטות ביותר של האנרגיה שלהם, כי שניהם נתנו את כל מה שהיה להם באותו הרגע. איצ'יגו כבר למעשה נהיה וואיזארד, זו ההגדרה של שיניגאמי שחלק בנשמתו התדרדר להיות הולואו בלי קשר לרמת השליטה. לקנפאצ'י מה שיצא זו גולגולת שמסמלת את המוות שאופף אותו בקרבות, בעוד לאיצ'יגו יש את המוות המיוחד שלו - מסיכת ההולואו שנוצרה כשאורהארה חתך את השרשרת שקישרה בין נשמתו וגופו.

Hinamori

New member
נצל"ש.../images/Emo58.gif

באיזה פרק אוריהימה מגלה את המחבוא של הוואיזארדים במנגה? תודה!

למעלה