אההם אההם...

Humus_Chipsalat

New member
אההם אההם...

טוב... אז... סיימתי ציור אחרי בערך חודש של יובש היסטרי... אני מקווה שתאהבו... ביקורות וכו´ וכו´... תודה רבה מראש. :)

yonabarak

New member
נחמד

הפרצוף והגוף בסדר. הקצה המרובע של החרב קצת מוזר. הבעיה העיקרית כאן היא בצביעה, שסובלת מאפקט הבבל. אתה מצליל כל אלמנט בפני עצמו, ולא את כל הגוף כמכלול. כאילו שהושבת ספוט קטן שמאיר כל כפל בבגד בפני עצמו, ולא כאילו יש אור שמש או מנורה אחת שמאירה מהצד. הדוגמא הכי בולטת היא הכפלים בחולצה, שפשוט לא אמורים לקבל כזאת תאורה.

Humus_Chipsalat

New member
עוברים עליך ימים קשים אה?

פעם היית מפציץ בביקורת ארוכה ובונה
you´ve changed.. וול... תודה. נוטיס : זוהי לא בקשה/רמיזה לביקורת מקיפה יותר. סלאמת.

yonabarak

New member
לא

אבל יש לי פחות זמן. וגם נראה לי שלא צריך לעבור על כל פיקסל, אלא על הדברים שבולטים.

Humus_Chipsalat

New member
כבר שאלתי בעבר, אבל שווה לשאול שוב.

במה אתה עוסק? מהיכן כל הידע? והאם יש לך עבודות שעשית, ובא לך להראות...?

The Crusader

New member
כן!!!

רואה שהיה חכם לנקשיב לי ולצבוע את זה... בכל אופן צביעה מעולה יפה מאוד רק מה שאמרתי לך אז... הראש הגדול יחסית לגוף גורם לו להראות נמוך מאוד... אבל שטויות יש לו חרב גדולה שמפצה על זה ^_~

The Crusader

New member
עוד כמה דברים ששמתי לב כרגע

התנוחה נורא נורא אמינה וטבעית.... אבל... אם החרב הייתה מונחת טיפה יותר למעלה על הכתף אז זה היה נראה יותר כאילו הוא מעמיס את זה על הכתף ואז זה היה נראה עוד יותר טבעי לדעתי דבר אחרון הכף יד ביד שמחזיקה את החרב... מעולה האצבעות והקפלים... פשוט מעולה!

Humus_Chipsalat

New member
חחחח הייתי צובע בכל מצב...

חיידק העצלנות עבד אצלי שעות נוספות... חודש ליתר דיוק... הראש בגודל בסדר גמור... התספורת נפוחה... זה פשוט לא הסטייל שלך :) ו... אתה צודק במאה אחוז על החרב... Missed by an Inch

assaf222312

New member
אני עדיין לא מוצא היגיון

בחב מרובעת אבל לא משנה למה להתווכח???

הגרהS

New member
וואו מוכשר אבל..

תמיד יש אבל.... החרב קצת מוזרה ולא מובנת והאפקט צביע ממש יפה.. אני לא מבינה כלום אני רק אוהבת ציורים אז אני לא יודעת להעיר ממש טוב!!

Humus_Chipsalat

New member
אגב... בסדרת פיינל פנטזי, לאחת

מהדמויות, יש חרב שהידית שלה, היא בעצם אקדח... מה שמראה, שאין גבולות לדמיון...

הגרהS

New member
למה להעליב../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

רק אמרתי את שעתי וציינתי שאני לא מבינה הרבה אבל אמרתי את מה שאני חושבת אז אל תנהג בעקצנות אתם בכלל בפורום הזה חושבים את עצמכם HIGH בקומיקסים אז אתם מבינים הרבה למה להעליב כאלה שרק בתחילת הדרך (כמוני, גיליתי את עולם הקומיקס לפני 3 חודשיים ) אז דיי להעליב את כולם..

Humus_Chipsalat

New member
היי, זה לא היה אלייך בכלל :)

לך דווקא אמרתי תודה רבה על התגובה.. ו...זהו ^_^ תסתכלי יותר טוב על השרשור...

ailag

New member
קצת דמיון :)

החוד יכול להשלף החוצה (שומר עליו, כמו ציפורניים של חתול), אולי החרב לאו דווקא חותכת אלא מחשמלת .. (הרי האמצע זוהר..) אחלה ציור.

למעלה