אההממ סיפור

kordilia

New member
אההממ סיפור

יום אחד במקום אחר אני גולשת ברולרבלידס החדשים שלי בפארק ..יום שמש אביבי שום סימן שמשהו נורא עומד לקרות ואני גולשת מרגישה חופשיה הרוח מלטפת את שערי נחמד לי נחמד לכם ? נחמד לי.. ומשום מקום צץ לו רוכב אופניים ..אבל אני לא הופתעתי שמרתי על איזון והמשכתי, מה שלא שמתי לב זה שהרוכב לא היה לבד וכשהיא עברה הופתעתי..איבדתי את האיזון ,חיפשתי משהו לאחוז בו וכשלא מצאתי אחזתי באופניים שלה תוך כדי צרחות שלי "אני לא יודעת לעצור את זההההההה!!" אז נסענו ככה כמה מטרים עד שהיא נעצרה ואני נפלתי וזה היה כואפפפ (ומאוד מאוד משעשע) ולעניינו ..כל הסיפור הוא כדי לשאול -איך באמת עוצרים את הדבר הזה ? או לחלופין ..אם יש כמה שיעורים שאפשר לקחת ,כי אני לא מצאתי..?

matan_fla

New member
תשובה מצוינת

מעצור אכן המצאה גאונית פשוט מטים את הרגל אחורה וזה עוצר אם אין לך מעצור זה כבר סיפור אחר אבל אני מעריך שלא מכיוון שחוסר מעצור יש רק ברולר רמפות ___________________________ דנינו גם אתה פה ?!

badphish

New member
סלח לי אבי כי חטאתי

משהו מימי ברולרבליידס שלמדתי עם גוררים את הרגל השנייה (או רק את הגלגל הראשון שלה) ויוצרים מין ר´ או מין זויות של 90 מעלות זה מאיט ובסופו של דבר עוצר אבל יותר פשוט להפסיק לנסוע על רולר ולקנות סקט (לא שאני אמר לך מה לעשות)

רמזים!

אאמממ ... אני רציתי לנסוע על סקייט כי זה יותר שווה אבל נופלים מזה פול פעמים .... וזה ממש כואב אז....הפסקתי לנסות :) -שרון-

matan_fla

New member
קצת התמדה

וגם קצת נפילות לא הזיקו לאף אחד אז יאללה לסקייט

badphish

New member
נפילות זה לא רע

סה"כ פעם לא הייתי צריך לרוץ 2000 בגלל שעפתי מהסקט יום לפני ובקושי יכולתי ללכת אז מה רע?

זה מאוד רע!

תנו לי לתאר לכם את הפעם הראשונה והאחרונה שעליתי על סקייט זה היה ככה: עליתי על הסקייט נסעתי....ניסיתי לשנות כיוון ונפלתי ואז ניסתי עוד שתי פעמים ושוב...נפלתי....ואני יכולה להגיד לכם מנסיון אישי זה כואב או שאולי היה לי מורה גרוע .... למישהו מפה כבר יש חסות?.... כדי לקנות VANS.?....כבר יש לי זוג אחד.... או air walk?... או משהו אחר... -שרון-

matan_fla

New member
נפילות

נפילות אכן זה לא דבר טוב אבל לא כדאי להפסיק בגללו אולי זה המורה שלך אני מוכן לנסות ללמד אותך
בקשר לנעלים זה תלוי איזה reef מצוינת גם vans לא רעות -------------------------------- דנינו גם אתה פה ?!

משתמט איזה דוגמה את מהווה !

אם אתה יכול לא לרוץ 2000 אני יכולה לא לנסוע על סקייט... :) יש לי עדין טראמות...כמו שאתם רואים

badphish

New member
אבל לנסוע על סקט זה

כייייייייייייייייייף ו2000 זה לא משהו אהמ זה לא ממש משנה הנעלים רק שיהיו נוחות לך וחשוב שיהיה olli protection שלמי שלא יודע זה גומי מקדימה שעוצר את הקריעה של הנעל כתוצאה מהגרירה של האולי

Ultra-Skater

New member
מממ

בקשר לנפילות... יש משפט חכם שמישהו שאני לא יודע איך קוראים לו המציא והוא אומר "כל מה שלא הורג אותך מחזק אותך" ויש בזה משהו... אני נופל מגיל אפס... בעיקר מאופניים בילדות, ועכשיו מהסקייט. והיו לי נפילות שלא האמינו שאני בחיים... ולמרות זאת לא שברתי עצם בחיים שלי. אקיצר כמה שתפלי יותר יכאב פחות בפעם הבאה, רק עצה אחת שימושית מנסיון אל תנסי להגזים עם דברים יותר מידי מסוכנים והתאבדותיים. מכוניות מסעיות ירידות של 60 קמ"ש ואז ריצות כדי לעצור... קפיצות ממקומות יותר מידי גבוהים וכו´... אקיצר ליפול זה טוב כל עוד לא מתים או שוברים משהו חשוב כמו הראש למשל.

למעלה