אההמ אההמ!

danushakira

New member
אההמ אההמ! ../images/Emo150.gif

הרגע חזרתי מהמפגש........ היה מאוד נחמד... היו אלה, רינת, מיכל, עומרי, לאה, צליל, נופר, מרינה ואניי דן רינת החמודה נתנה לנו דיסק עם הופעה של שאקירה ודברנו וטיילנו בעזריאלי והצטלמנו והיה נורא נחמד........ מקווה שפעם הבאה יהיו כולם....... תקנאו, הפסדתם, מי שלא היה........ סתאאאאאאאם

לאה13

New member
מה המצב דן?

באמת היה נחמד נהנתי מאוד ושמחתי להכיר את רינת,עומרי,דן, אלה,צליל,נופר,מיכל ומרינה וכמו שדן ציין רינתקי תתקי הביאה לנו דיסק ובסוף רשמה לנו הקדשה אז רינתקי קיבלתי ממני
. ואני מצפה למפגש השני שכולם יבואו כי באמת נחמד אז ביי ביי לכולם ובאמת שמחתי להכירררר במיוחד את דן ועומרי שאני בכלל לא דיברתי איתם באיי סי קיו לעומת השאר אז נשיקות
לאה,לעה לאוש (או איך שאתם לא תקראו לי)

VooSa

New member
טאלווווום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חזרתיתי מהמפגש היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מחכה כבר למפגש הבא

NuFiFiT

New member
../images/Emo124.gifHOME SWEET HOME

חזרתי עכשיו מהמפגש
היה ממש ממש כיף
מי שלא בא חבל... אבל תיהיה פעם באה...
שמחתי להכיר את כוווווולם
וגם תודה לצליל על השרשראות היפות שהכינה לנו..
אני מקווה שרינתי תשים את התמונות וגם מיכלי
LOVE U ALLLLLLLLL

לאה13

New member
כן בדיוק הוצאתי את

השרשרת מהצוואר שרשרת פצצה ושוב תודה צלילייייייי

לאה13

New member
יש מישהו שהוא לא ברשימה שלי

באיי סי קיו???? אם לא כן אז 174189737

michalas

New member
איזה כייף לכםםם.. ../images/Emo10.gif

אני שמחה אבל שנהניתם
פעם הבאה אני באה בטוחחחחחחחח
ורינתוש....שמעתי שהבטחת לשים תמונות היום.... אני רוצה לראותתתתתתתתתת אתכםםםםםםםםם ולשמוע עוד סיפורים איך היה לכם

perrinat

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

גם אני חזרתי
אז בואו נסכם...... זה התחיל בערך בפורים שחשבנו על מפגש הפורום... עד שבסוף היום זה קרה
צליל כמעט לא באה, אלה כמעט ביטלה, עומרי רצה לדחות בשעה, מיכל נהייתה חולה ורינת חטפה אולקוס וכמעט התקף לב בגלל זה.....
נסעתי ברכבת לעזריאלי, וממש התרגשתי
מקום המפגש היה טאוור רקורדס
[כמה סימלי], הסתכלתי על כל מי שעבר שם כדי לזהות מי יגיע.
אלה ומרינה הגיעו ראשונות, אח"כ באו מיכל ונופר, אלה, צליל, עומרי, ודן איחר ב-10 דקות.....
צליל הביאה לכולם שרשרת
ואז- נכנסנו לטאוור רקורדס וראינו את הדיסקים של שאקירה, אח"כ יצאנו למרפסת, הבאתי לכם את הדיסק ברכה והצטלמנו. בהמשך הסתובבנו בקניון וניסינו לחלק לאנשים כרטיסי ביקור של הפורום,
ועצרנו לשתות בארומה. אח"כ שיחקנו הוקי רוח בג'ויסטיק, ולאט לאט התחיל להשבר הקרח. נפרדנו מדן שהיה צריך ללכת הביתה, וישבנו בשולחנות המזון המהיר, כתבנו ברכות אחד לשני דיפדפנו בעיתון ראש 1 שהביאה לאה, צחקנו והיה ממש ממש ממש נחמד
לסיכום- בשביל מפגש ראשון היה מגניב ביותר, סוף סוף ראינו את האנשים מאחורי הכינויים. מקווה שגם אתם נהנתם. חבל שחלק לא יכלו להגיע, אבל לא נורא, אנחנו עוד נפגש. אז יאללה, צריכים לתכנן את המפגש הבא....
ועוד שניה אני מתחילה להעלות את התמונות

NuFiFiT

New member
../images/Emo12.gifדן הוא בת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

perrinat

New member
פחחחחחחחחח...../images/Emo103.gif

טוב, עשיתי את הפאדיחה...... קבלו ביטול לכותרת.......

perrinat

New member
נופר מיכל ורינת../images/Emo103.gif

צילמנו את עצמנו דרך הזכוכית מראה.....

לאה13

New member
פצצה הכי אהבתי את הרק בנות כשדן שם

טעית אבל לא נורא זה לא כל התמונות לא?

למעלה