אהה אולי יהיו לכם/ן רעיון

krach

New member
אהה אולי יהיו לכם/ן רעיון

טוב זה ארוך ואני אנסה לתמצת: לפני 5 שנים הייתה לי חברה שנתיים, נפרדנו [מעטה תכונה המיתולוגית]. לאחר חצי שנה ניתקתי קשר לגמרי כי מאוד אהבתי אותה והיה לי קשה להיות "ידיד" [וגם לא מטרה כזו]. יצאתי עם לא מעט נשים עד לחברתי האחרונה, חשבתי שאני אוהב אותה מאוד למרות זאת נפרדנו לא מזמן. בנוגע למיתולוגית - אני הופך לאדם שונה לגמרי במחיצתה, לא יודע, כל בדיחה שאי פעם סיפרו לי זכרתי, קשה לי להסביר אבל זה תמיד היה כך כאני והמיתולוגית היינו יחד היא פשוט השפיע עליי ככה- במחיצתה אני מושלם. יצא לי לפגוש אותה[המיתולוגית] לכמה שעות [לאחר שלא דיברנו איזה שנתיים וחצי ואני בכלל כבר לא מכיר אותה..], הבנתי שחשבתי שאני אוהב את הXית אבל זהו - שלא. אני לא יודע מה אני רוצה מהמיתולוגית ואני יודע שהיא לא רוצה לחזור אליי - בסדר לגיטימי אבל עדיין במחיצתה הגבתי כפי שהגבתי בעבר.. לא יודע איך לאכול את זה... זה לא שאני אוהב אותה, אני כבר לא מכיר אותה אבל עד היום לא הכרתי אף אחת שהרגשתי כלפיה קורט ממה שאני מרגיש כלפי המיתולוגית. למישהו יש רעיון מה לעשות?- אני לא רוצה להפסיק לאהוב אותה(לא בטוח בכלל שאוהב), אני רוצה להרגיש ככה ולהנות ככה גם במחיצת אחרות - וזה פשוט לא קורה. אם הגעתם/ן עד לכאן תודה על הזמן [ואולי על העצה]. [אולי קטע פרואידיאני משהוא אבל סתם זרקתי ניק כי כל השאר היה תפוס... ורק הרגע קלטתי על סיקול אותיות קל - אבל לשנות יקח מלא זמן.]

dudusch

New member
לפי דעתי

אתה לא חייב שלא לאהוב אותה. אדם מסוגל לאהוב אנשים רבים מסיבות שונות. יכול להיות שאתה אוהב אותה בגלל מה שגרמה לך להרגיש, בגלל סנטימנטים ואידאליזציה של מה שהיה (אחרי כמה זמן יש נטייה לשכוח סיבות שונות כגון הסיבות לפרידה, מריבות וכו' וזוכרים את הטוב...).

magenta73

New member
אתה לא אוהב אותה...

אתה מאוהב בעצמך כשאתה לידה. זה לא אותו הדבר. אתם כנראה הייתם מאוד קרובים והרגשת מאוד נוח במחיצתה, מה שכנראה עוד לא חווית עם בחורות אחרות, כולל אותה האקסית. זה לא אומר שלא אהבת את אותה אקסית... אין מה לעשות, האהבה הראשונה, עם כל הנאיביות שבה... הראשוניות, יש לה ריח וטעם משכרים משהו... העצה היחידה שיש לי בשבילך זה להפסיק להשוות. להנות ממה שיש...

lironbi

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם מה שהוא אמר.

תפסיק להשוות.

1nice guy eddie

New member
שים לב לתקופת הזמן

לפי החשבון שלי כשהכרת אותה היית בערך בן 17 ( אם אני לא טועה) גיל 17 כזכור לך היא תקופת התיכון ( אהבות ראשונות , התנסויות , העדר מחויבויות ובעיקר חופש ). יכול להיות אולי שתקופת התיכון היתה התקופה הזוהרת בחייך , כמובן שלמיתולוגית יש חלק גדול בכל זה. כך בחשבון שהמיתולוגית היא חלק מתהליך ההתבגרות אותה עברת בתקופה האמורה. יכול שזאת הסביה מדוע אתה משתנה לידה , ומקבל פלאשבקים בעלי אנרגיה חיובית מהתקופה ההיא ורק לידה אתה אכן מסוגל לקבל אותם כי היא היחידה שהיתה למעשה שותפה אליהם. תבדוק האם אתה מאוהב בה או אולי בתקופה ההיא שבעזרתה קל להזכר ואף לחזור אל שנות הנעורים.

krach

New member
תודה, אבל..

לא ממש, הכרתי אותה לפני 5 שנים 24-5=19 אבל שטויות. היא לא החברה הראשונה אלה השלישית. לא תיכון, צבא ולא לא נהנתי בשרות בכלל לעומת התואר [שאסיים עוד שנה..] עכשיו הכי כיף וטוב שהיה לי אי פעם. ככה שהתאור שלך לא מתאים [הלוואי]. באופן כללי: לא טענתי שאני אוהב אותה [אני לא חושב על זה - אז אני לא בטוח..] אבל מה שמפריע לי באמת זו העובדה שעוד לא הכרתי מישהי שהיה לי נוח במחיצתה כפי שהיה לי עם המיתולוגית. לא מוצא משהו מיוחד בה [אולי הריח - סתם..] פשוט אני די אתום מאז. בנוגע להשוואות אז הצלחתי להפסיק עם זה.. [עובדה, חשבתי שאני אוהב את הXית] אבל עדיין מספיק לי לדבר איתה כפי שקרה לא מזמן ואני כן ניזכר בעד כמה קרוב לי ונוח לי במצחיתה. שוב תודה לכולם.

krach

New member
אם רק הייתי קורא בהפרש של 5 דק'

הרגע קראתי את מה שכתבתי... הפסקה האחרונה מבולבלת משהו, להלן תיקון [לא מצאתי איך אני עורך את ההודעות שאני כותב] חשבתי שאני אוהב את חברתי האחרונה אולם כאשר פגשתי את המיתולוגית השוואתי [נו באמת כאילו אתם יכולים שלא!] והגעתי למסקנה שאני כלל לא אוהב את האחרונה בהשוואה למיתולוגית. [רק לסבר את האוזן - מהחברה האחרונה נפרדתי לפני שפגשתי את המיתולוגית] וזהו המסר שחשוב לי נמצא בהודעה הקודמת שלי, תודה שוב.

magenta73

New member
אבל בגלל זה היא מיתולוגית...

לא? ושוב... מה יעזור לך אם תשווה? אתה אולי יכול להשוות אופי/תקשורת של בת הזוג ושל מערכת היחסים ביניכם... אבל להשוות אם אהבת או לא וכמה ולמה? לדעתי זה בלתי אפשרי... אין אדם אחד שאתה אוהב בדיוק כמו את האחר... כמו שאין אדם אחד שהוא אותו הדבר, בדיוק, כמו משהו אחר... ושוב... הרבה פעמים אנחנו אוהבים משהו, לאו דווקא בגללו אלא בגלל איך שהוא גרם לנו להרגיש עם עצמנו. אז תמצא את הדרך להרגיש עם עצמך נוח ונעים שוב...

NETA1235

New member
../images/Emo13.gifאף פעם זה לא יהיה אותו דבר

גם לי היה חבר (במקרה שלי ראשון) שמאוד אהבתי, ונהנתי מכל רגע שהיינו ביחד ,ועד היום אני כבר נשואה עם ילד, אני עוד משווה את היחסים שהיו לי איתו ,ליחסים עם בעלי למרות שאין בכלל מה להשוות זה שני מערכות יחסים שונות לחלוטין, אבל אין מה לעשות הוא נחרט עמוק בתוך ליבי, ולמדתי לחיות עם זה. ואני מחפשת את הדברים הטובים בבעלי שעם החבר לא היו, וכמובן שיש גם הרבה דברים טובים.תלוי מה מחפשים

למעלה