אהה!! אני לא מאמינה! +

RoonilWazlib

New member
אהה!! אני לא מאמינה! + ../images/Emo58.gif

באמת חשבתי למה לא עשו עדיין פורום לסדרה הענקית הזאת. ראיתי את כל הפרקים שלה מליון פעם, עוד מהתקופה שזה היה משודר כל לילה בערוץ 6. כמה תובנות חשובות שהייתי רוצה לחלוק איתכם: א. ג'רי אוקונל הוא השחקן הכי הכי מוכשר ומדהים שיש (וגם נראה לא רע) אני חושבת שראיתי את כל הסרטים שהוא אי פעם הופיע בהם, כולל סרט בו הוא משחק בחור שחי בדירה עם ג'וקים מדברים...
לא ברור למה לא רואים אותו יותר. ב. הריגת הפרופסור היתה טעות פטאלית, מהרגע הזה הסדרה התדרדרה קשות ג. אף פעם לא הבנתי למה לא התפתח משהו בין קווין לווייד, הרי בפרקים הראשונים התחיל ביניהם איזשהו רומנצ'יק. ד. תזכירו לי איך ווייד עזבה את הסדרה? :) תודה! :)

תשובות ../images/Emo58.gif

כמעט התפתח בין ווייד לקווין רומן כמה פעמים, כמו גם בין קווין למגי, ויצא כבר לבקר בעולמות בו קווין היה נשוי פעם לווייד ופעם למגי. אני מניחה שהתסריטאים לא רצו להרוס את המתח המיני ולממש אותו ברומן. השיא היה עם ווייד בעולם שכמעט נהרס ע"י אסטרואיד והם התמזמזו במרתף של קווין המקומי, ועם מגי בעולם של המציאות המדומה שהיא כביכול תפסה אותו מדמה סקס איתה והם דיברו על זה שעכשיו יש להם זמן והתנשקו ו...העירו אותה מהמציאות המדומה. זה דווקא היה פרק חביב. ווייד עזבה את הסדרה אחרי שהיא ורמי התפצלו מקווין ומגי, הראשונים חזרו לעולם הבית שלהם וקווין ומגי המשיכו לנדוד. כשהם הגיעו לעולם הבית הם גילו שהקרומגס השתלטו עליו ושלקחו את ווייד למחנה רביה קרומגי. את רמי הם הצליחו לשחרר מהכלא שלו אחרי שקיבלו מידע איפה בדיוק הוא כלוא.

Silly LoveSong

New member
ג'רי אוקונל בהחלט שחקן מדהים../images/Emo13.gif

חבל שהוא גם משחק בקומדיות "נעורים" מיניות כדוגמת " Tomcats" (בארץ תורגם כ"אמריקן גאי"). מודה שהסרט חביב מבחינת העברת הזמן, אבל יש לו הרבה פונטנציאל לשחק בסרטים ברמה קצת יותר גבוהה.

RoonilWazlib

New member
אני זוכרת לו חסד נעורים

מ"אני והחבר'ה" ומ"זהות סודית" או איך שלא קראו לסדרה ההיא שהוא שיחק בה נער מתבגר שיש לו כוחות על. שלא נדבר על ג'רי מגווייר ו"צעקה" אבל לדעתי היתה לו אפשרות לממש את הכישרון האדיר שלו בסרטים הרבה יותר איכותיים.

Silly LoveSong

New member
לצערי לא יצא לי לראות "הזהות הסודית

שלי" שם הוא ממש קטנצ'יק.
פחח התפקיד שלו ב"ג'רי מגוויר" הוא ממש זניח.. מצד שני אז הוא היה שחקן יחסית לא מוכר (ההכרה באה בעבות סליידרס), ולשחק בסרט עם טום קרוז שהרבה יראו יכול להקפיץ את הקריירה...
אויש אני זוכרת שראיתי את הסרט הזה לפני כמה שנים (רק בשביל לראות את ג'רי, אלא מה!). היה לי כאב ראש נוראי, אבל בכל זאת ראיתי אותו עד לקטע האחרון שבו ג'רי מופיע (נדמה לי היו איזה 2 או שלוש קטעים של כמה שניות) ואז הלכתי לישון.
מצד שני גם אחרי שהוא נהפך לשחקן מוכר הוא המשיך לשחק בסרטי "סתם" (ככה אני קוראת לסרטים שהם סתם לצפייה והעברת הזמן) כגון "אמריקן גאי" ו"קנגורו ג'ק"... הוא בהחלט שחקן שיכול לשחק בסרטים שהם גם "מעבר" (לדוגמא "לב אמיץ"...), אבל הוא בחר לשחק בסרטי סתם וחבל. מזל שיש לנו את סליידרס, הדבר הכי טוב שהוא אי פעם שיחק בו לפי דעתי (יחד עם "המשימה: מאדים"
) , מכל הדברים שהוא עשה שראיתי.

Fairywitch

New member
"אני וסוד כוחי" קראו לזה../images/Emo99.gif

אם כבר גולשים בזמן- איך אהבתי את הפרק שהוא מגיע לשנות ה-70 אל ההיפים וכל זה. עדיין יש לי את זה מוקלט

למעלה