אהה הנה תמונה שמישהי צילמה

animfanatic

New member
אהה הנה תמונה שמישהי צילמה

כשהייתה בשדה התעופה בארץ...קרדיט ל - FORGOTTEN CHILDREN מפורום US

Fall Out Liel

New member
../images/Emo14.gif- ככה הוא אחרי שראיתי את התמונה../images/Emo168.gif

אני כ"כ מאוכזבת וכועסת על מה שקרה. איך הן יכולות להיות כאלה אגואיסטיות?!?!? זה לא רק בשבילינו זה גם בשביל הלהקה, ברגע שאתה מקבל חום וחיזוקים מכל המקומות יש לך מרץ. הבנים בטח כ"כ התאכזבו אחרי שהם בטוח חשבו שיהיו להם המון מעריצים שם.

3has3

New member
אבל תחשבי על זה שהייתה להם

טיסה ארוכה והם בטח עייפים D: אולי הם חשבו שלא נתנו לאנשים להיכנס וכמה נכנסו D: אל תהיו בלחץ, טוקיו הוטל לא טיפשים P: הם גם היו נערים וכאלה פעם D: וגם הם העריצו להקות (והם עדיין מעריצים
) אז תאמינו לי, אל תתבאסו D: אם הם יגידו שהם התאכזבו, תתבאסו. אחרת, לא שווה את זה
הולכת להיות לכם היום הופעה מדהימה! עזבו את מה שהיה D: אתם לפחות תראו אותם

../images/Emo191.gif נכון, אבל לפי מה שהבנתי מלאא בנות חיכו

להם מתחת למלון והם ירדו לחלק חתימות וזה :}

animfanatic

New member
זה באמת לא היה בסדר מצידן ובתמונה

הוא באמת קצת נראה מאוכזב למרות שבערב הם יקבלו הרבה מרץ כשיראו את כל המעריצים שהגיעו ואולי זה יראה להם שהיה שווה לארץ ויהי שווה לחזור לכאן...והבנתי שיש בנות שכותבות מכתבי התנצלנות על אי ההבנה שקרתה. אני מאוד מקווה שהיום בהופעה הכל יעבור רגוע אבל עם הרבה אנרגיות תוססות (חחח...איך לא? אחרי שנראה אותם סוף סוף לאחר המתנה מרובה וספירת הימים), בלי כל מיניי הפתעות לא צפויות כדי שהארץ שלנו תשאיר על הבנים רושם טוב.

keren eckshtein

New member
תקשיבו בנות ללרה ולאן לא היה מושג בשיט

שהולכים להיות בנתב"ג .. הם חיכו במלון עם קבוצה קטנה של כמה בנות . הן חשבו שיבואו הרבה , הן חשבו שהן יראו משהו . אבל היו בנות בנתב"ג שתפסו אותם והן היו משהו כמו 10 בנות ולא הייתה בעיה לחתום להן . וזה עצוב וממש גורם להתעצבן . אבל לפחות היום ההופעה ולפחות אנחנו ניהיה שם . ואולי הם יחתמו שם .. אבל האמת היא שהבנות שהיו בנתב"ג ממש כיף להן
.

LiHiLuSh

New member
אני יודעת שאן ולרה לא אשמות אני לא האשמתי

אותן בכולם אהאה בחיים לאא

3has3

New member
../images/Emo99.gif אחח השומר הזה XDD

סתם לא D: *יש מאחורה כובע משטרה! עאעאעא איזה כאבוד יש לשוטר הזה! זהו. אני הולכת להיות שוטרת! בשדה התעופה D: *

NoNKa

New member
עודעודעודעוד תמונות! :] בפנים יש קישור!

קישור למטה.. אעאע רואים מאחורה את הפרסומת של סלקום!!

NoNKa

New member
טוב אני שמה בלי קישור כי לא מצליח לי.. :(

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=465719 רק תמונה של גוסטב אין..

מורני666

New member
זה נראה לי סתם מיותר לחכות להם בשדה התעופה.

אחרי הכל, לא כולם רוצים עדר מעריצות שיקפוץ עליהם אחרי שהם עייפים מטיסה. [למרות שחשבתי בעצמי ללכת, אבל אז הבנתי שלא כדאי.] למה בכלל הם יצאו מהיציאה הרגילה?

למעלה