אהה ועוד משהו...

ThE pEt RoCk

New member
אהה ועוד משהו...

היות והחברה הכי טובה שלי מנהלת את פורום אורלנדו בלום, אני יכולה לבקש ממנה שתגיד למורדות למיניהן לא לבוא לפה ולהשמיץ את ג'וני, מה אתן אומרות?

lovecrime

New member
חכי עם זה

חוץ מזה לא נראה לי שיזיז לילדה הזאת... אנשים כאלו זה מקרה אבוד

Johnnit

New member
האורלנדו הזה....

תמיד משחק לצד שחקנים טובים ממנו ויפים ממנו: לצד ג'וני, לצד ארגורן ובקרוב לצד בראד פיט בטרויה אז אני שואלת....what with that?!

Johnnit

New member
אם כבר אז הצלחה שלהם

וזה דיי עובד לו יחסית לשחקנים צעירים וחדשים אחרים ויחסית לעובדה שהוא לא משהו. לא לשכוח גם את black hok down שם שיחק לצד ג'וש הרטנט..הוא גם צעיר אבל ממש שווה!

Johnnit

New member
כן הוא זה שנפגע על ההתחלה

כמה טיפוסי....הוא גם ממש מכוער שם עם קרחת...מי שיפה באמת יפה גם בלי שיער. וכולנו ראינו את ג'וני קרח בתור ראול דיוק והוא עדיין היה מהמם. וכן ג'וש לא משתווה לג'וני בוי אבל הוא יפה ויש לו קול שאני אוהבת אבל מה אני אומרת?! הקול של ג'וני מהמם! אין כמהו! והצורת דיבור...לא פלא שבמלא סרטים שלו הוא גם מקריין (פחד ותעוב.., blow, מה עובר על גילברט ועוד)

moran14h

New member
בראד פיט אם כל הכבוד לא יפה!

בעע ,אני דיי שונאת אותו..

נו באמת...

תסלחי לי אבל בראד פיט מדהים!(נכון,לא כמו ג'וני אבל קשה מאוד להגיע לרמות של ג'וני) ואת חייבת להודות שהוא לפחות יפה....

ThE pEt RoCk

New member
סליחה!!! יש לו שם!!

ל"ארגורן" יש שם!! ויגו מורטנסן!! היום בערך 10 חברות שלי שגם אוהבות שר הטבעות דיברו על ויגו כאילו הוא חי רק בסרט...גרר...זה עצבן. סליחה על ההתפרצות, אבל אני חושבת שזו כבר עובדה ידועה בפורום הזה שיש לי אובססיה רגשית חזקה לויגו. סליחה מראש.

למעלה