אהה שלום!
למי שזוכר אותי ולמי שלא. עברתי תקופה של ניקוי ראש וריענון מושגים. תפיסות חדשות. את כל התפיסות הישנות והמזובלות זרקתי לא רוצה להרחיב. יש לי תפיסה יותר אמממ חילונית לכל תחום המאגיה. אין לי ממש מה להגיד. מי שזוכר אחלה, מי שלא אז תרעננו את זכרונכם. הייתי משתמש די פשוט אולי הרגזתי חלק אולי לא, לא ממש זוכר
אז אם למישהו היתה טינה כלשהי אליי סליחה מראש! כמה שאלות: מה נסגר עם אתר מג'יק? ומה קרה לדיאבלורר? ולאיפה נעלם "עוד מעלתו" ההגמון? אמממ עם זה מעניין מישהו בכלל אני מתחיל לבדוק קצת על "הונה" וממש ממש ממש אוהב את מאגיית הכאוס
. אז אמממ, מישהו רוצה לומר משהו? אגב חבר'ה הפורום היה די מת בזמן שלא הייתי. אהה ואם זה משנה למישהו.. אני חילוני בעל זיקה להערצה עצמית (הכל בשלבים
) לא במובן המוגזם כן? חחחח יאללה כתבתי מגילה ואולי זה לא נאות לרגל החזרה אז סיימתי.
למי שזוכר אותי ולמי שלא. עברתי תקופה של ניקוי ראש וריענון מושגים. תפיסות חדשות. את כל התפיסות הישנות והמזובלות זרקתי לא רוצה להרחיב. יש לי תפיסה יותר אמממ חילונית לכל תחום המאגיה. אין לי ממש מה להגיד. מי שזוכר אחלה, מי שלא אז תרעננו את זכרונכם. הייתי משתמש די פשוט אולי הרגזתי חלק אולי לא, לא ממש זוכר